Σειρά τώρα έχει η ανόρθωση


Περήφανε Πράσινε Λαέ,

Με μεγάλη ικανοποίηση και αισιοδοξία για το μέλλον, η πρωτοβουλία συσπείρωσης του Ομονοιάτικου κόσμου, καλεί και τον τελευταίο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ σε συσπείρωση γύρω από την αγαπημένη μας ΟΜΟΝΟΙΑ! Μέσα από όλες τις δυσκολίες των προηγούμενων μηνών και μέσα από ένα ανελέητο πόλεμο από παντού η ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ κατάφερε να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας πίσω όλους της τους διώκτες.
 
Η συνέχεια όμως μόνο εύκολη δεν είναι. Μετά τον θρίαμβο απέναντι στους κομπλεξικούς αελίστες, σειρά τώρα έχει η ανόρθωση και μοναδικός στόχος στο ματς του Σαββάτου είναι η νίκη, για να παραμείνουμε μόνοι στην κορυφή.  Όλα τα οργανωμένα σύνολα της ομάδας μας, καλούν τον Περήφανο Κόσμο μας να κατακλείσει το ΓΣΠ και να σπρώξει με την φωνή του την ομάδα σε ακόμη μία επιτυχία.  Σε όλο το 90λέπτο ακολουθούμε την ΘΥΡΑ 9 στα συνθήματα και κάνουμε το γήπεδο κόλαση … ή αλλιώς ΖΟΥΓΚΛΑ !!
 
Πριν την έναρξη του αγώνα, τα ΣΥ.ΦΙ και η ΘΥΡΑ 9 διοργανώνουν μεγάλη και δυναμική πορεία ενάντια στην ΚΟΠ και το κατεστημένο του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.  Μπορεί να βρισκόμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά είναι βέβαιο ότι όλοι αυτοί που εξυπηρετούν τα πορτοκαλί συμφέροντα θα προσπαθήσουν ξανά και με όλους τους τρόπους να πλήξουν την Ομάδα μας.
 
Η πορεία θα ξεκινήσει στις 13:30 από το μικρό round about έξω από το ΓΣΠ (στον δρόμο από Ορφανίδη) και θα καταλήξει στην δυτική κερκίδα. Ο Πράσινο Λαός θα δείξει ακόμη μία φορά ότι δεν ξεχνά όσους προσπάθησαν και προσπαθούν να πλήξουν την ομάδα του, και υπενθυμίζουμε σε όλους ότι θα μας βρουν μπροστά τους και κόντρα στα αντιομονοιάτικα τους σχέδια.
 
Κλείνοντας καλούμε όλο τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑ σε συσπείρωση γύρω από τους συνδέσμους φιλάθλων και την ΘΥΡΑ 9. Μόνο ενωμένοι θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τους εχθρούς μας και να οδηγήσουμε την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΟΜΟΝΟΙΑ, στον ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ !!
 
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Πρωτοβουλία Συσπείρωσης ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟΥ Κόσμου