Δεν έχει να φοβηθεί κανένα


Κανονικά συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα με την Ανόρθωση η ομάδα μας, με τον προπονητή μας να βλέπει με ικανοποίηση τη καλή διάθεση των ποδοσφαιριστών και το άριστο κλίμα. Οι παίκτες του Τριφυλλιού μετά το χθεσινό τους ρεπό, επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις και όλοι πλην του Λεάντρο ακολουθούν  κανονικό πρόγραμμα. Επιστροφή σε φουλ ρυθμούς και για τον Ιάγο Μπουθόν ο οποίος δηλώνει έτοιμος αν τον χρειαστεί ο κόουτς.

Η αισιοδοξία του κόσμου από την άλλη είναι στα ύψη, αφού το «διπλό» στο Τσίρειο έχει εκτοξεύσει την ψυχολογία των οπαδών που ετοιμάζουν για δυναμική παρουσία στο ΓΣΠ. Το παιχνίδι με την Ανόρθωση είναι εντελώς διαφορετικό απ’ αυτό που προηγήθηκε αλλά όλοι γνωρίζουν πως αν η Ομόνοια παρουσιαστεί σύμφωνα με τις δυνατότητες της, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την ομάδα της Αμμόχωστου.

Σήμερα έχει ξεκινήσει και η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τις τιμές να είναι ανεβασμένες σε σχέση με τους προηγούμενους εντός έδρας αγώνες του Τριφυλλιού. 18 ευρώ το κανονικό εισιτήριο, 12 το μαθητικό και 1 ευρώ το παιδικό. Πληροφορίες για τα εισιτήρια και για τους χώρους προπώλησης εδώ!