Hoolifan: Γίνεσαι Τούρκος Γιάχιτς μου την πίστη σου να αλλάξεις;


Το χρήμα φίλοι μου δεν έχει σύνορα ούτε θρησκείες ούτε πατρίδες.

Αυτό αποδεικνύεται για άλλη μια φορά με την μεταγραφή του «πολύ-εργαλείου» από το αποερλ σε τουρκική ομάδα. Το πολύ-εργαλείο, ο πολύ-θεσίτης, ο πολύ-πειρος, ο Πόλυς και ο Χρήστος ο ζαβός ( όχι άκυρο εν σε άλλο ανέκδοτο τούτοι), αυτός τέλος πάντων ο  παιχταράς είναι πλέον παρελθόν.

Eρώτηση: «Γίνεσαι Τούρκος Γιάχιτς μου την πίστη σου να αλλάξεις να προσκυνήσεις το τζαμί την εκκλησιά να αφήκεις?»
ΙΒΑΝ – «Γίνεται γίνεται..»

Εξηγάτε στα φασιστάκια σας ..

εκεί κάτω στη τρύπα στη Κένετυ πως οι Τούρκοι σας έκαναν και χάρη μιας και με τη μεταγραφή του Γιάχιτς ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση επιθετικού. Τιμή και Δόξα στους Τούρκους θα έπρεπε να λέτε αφού δεν τα έχετε μεγάλα να αποδεσμεύσετε τον “ρε Σολάρι εε” και αναγκαστικά πασάρετε τον Γιάχιτς.  Αφήστε τον  εκεί να σας τα παίρνει χοντρά να γουστάρουμε!! Θέλουμε επετειακά κασκόλ από το σύνδεσμο του μπατσοι-φι με μισοφέγγαρο από την μια και ελληνική από την άλλη. Θέλουμε φωτό του Ερτογάν του Λυτρωτή κορνιζαρισμένη κρεμασμένη στη φιδοφωλιά..

Το σύνθημα από δω και στο εξής αλλάζει σε:
«Όποιος μας πληρώνει Τούρκος είναι ρε», καθώς και το “για σένα έχω χάσει το μυαλό” γίνεται  «Τον Τούρκο πρέπει να ευχαριστώ! Τον Τούρκο πρέπει να ευχαριστώ! Που πήρε με το ζόρι το εργαλείο και έχω θέση για επιθετικοοό!». Και τώρα χωρίς το πολύ-εργαλείο? Πως θα ανοίγετε τις κονσέρβες σας? Τις μπύρες σας (σιγά τις μπύρες που πίνετε). Πως θα κόβετε τα νύχια σας μωροί σιχαμένοι??  Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεστε εκτεθειμένοι στα νεογνά φασιστοειδή που κλωσσάτε εκεί μέσα. Τι παίχτες σκοπιανούς φέρατε, τι μουσουλμάνους πάει χάλασε το σχέδιο. Άντε να τους πείσετε τώρα για την ελληνική ομάδα και ιδεώδη..

Αρχιεπίσκοπε?
Εσύ τι θέση θα πάρεις. Επιτρέπονται αυτά τα πράγματα. Να πεταχτούν έξω από το γήπεδο του αρχάγγελου ιδιοκτησία της εκκλησίας, όσοι συναλλάσσονται με τον εισβολέα. Παπαδόπουλε άκουσα το ΡΙΚ μετέδωσε πρώτο την είδηση να κλείσει να κλείσει!!

Φοίβο προδότη καταδότη!
Ντροπή ντροπή θα γράψει η ιστορία σε αυτούς που ξεπουλήσανε το Γιάχιτς στη Τουρκία! Αχαχαχααχαχαχααχαχαχαχαχ κάποιος να με σταματήσει σας παρακαλώ.

Ατε αρκετά!!
Αφού δεν με αφήνουν να συγκεντρωθώ και λίγο στα δικά μας ρε παιδί μου. Άτε ένα τελευταίο ένα τελευταίο… Ο παγκοσμίου φήμης οίκος ανοχής με κορίτσια που έχουν προσόντα standard and προσόντα poor, μετά και τις τελευταίες αποτυχίες του αποερλ υποβαθμίζει την σεξουαλική ικανότητα όλων των φίλων των λαστιχάρηων απο FFF+ σε FFF- κατατάσσοντας τους στην επικίνδυνη ζώνη της ανικανότητας. Αν δεν σας σηκώνεται δεν φταίμε εμείς!! Κανεί εστερέψαν μας, θα επανέλθουμε με επετειακό αφιέρωμα στους μαθητές πριν από το ντέρπι..

Σχιερεφέ καρτασχ
Υ.Γ: Όσοι πιστεύουν πως το παράκανα με το όλο θέμα σκοπός μου δεν είναι να δείξω στο κόσμο ποιοι είναι πραγματικοί φίλοι των Τούρκων και ποιοι όχι, ποιοι πουλάνε στη Τουρκία και ποιοι όχι. Εμένα  φίλος μου είναι ο εργάτης σε όποια γωνιά του πλανήτη και αν δουλεύει σε ότι νόμισμα και αν πληρώνεται. Εγώ δεν διαχωρίζω ανθρώπους ανάλογα με εθνικά σύνορα κρατών και θρησκείες. Άλλοι το κάνουν αυτό. Άλλοι που συχνά πυκνά δαιμονοποιούν το κουμουνιστικό σύστημα ως το υπέρτατο κακό που υπάρχει σε αυτό το πλανήτη θεωρώντας το καπιταλιστικό σύστημα ευλογία θεού.

Ας το χωνέψουν λοιπόν όλοι όσοι υπερασπίζονται το θηρίο του καπιταλισμού και τους νόμους της ελεύθερης αγοράς πως και το ποδόσφαιρο υπακούει πλέον σε αυτούς τους παγκόσμιους νόμους. Είναι γελοίο να μισείς τον άλλο γιατί κατάγεται από την απέναντι χώρα γιατί πιστεύει σε άλλο θεό, αλλά την ίδια ώρα να δέχεσαι τα λεφτά του…

Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Επιχειρηματιών Λευκωσίας!

o Hoolifan