Ανεξίτηλος: Η κορυφή θέλει σοβαρότητα και… επιθετικό!


Από τη συγκατοίκηση στη μοναξιά του +3..
Από χθες, η ομάδα απολαμβάνει εκτός από τη μοναξιά της κορυφής και αέρα 3 βαθμών από τους διώκτες της. Η ψυχολογία στην ομάδα βρίσκεται στα ύψη και δικαιούμαστε να κοιτάμε το μέλλον αισιόδοξα. Επόμενος αντίπαλος η Ανόρθωση και ήδη ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ ετοιμάζεται για το γνωστό «καλωσόρισμα» σε ένα ΓΣΠ καμίνι. Η μέρα του ντέρμπι και η φόρμα της ομάδας αφήνουν ελπίδες για την πιο υψηλή φετινή προσέλευση. Εμπρός αδέρφια, καθήκον μας ένα κατάμεστο ΓΣΠ. Είναι η ώρα του ΛΑΟΥ!

Μη μετατραπεί η χαρά σε χαλαρότητα…
Αλλιώς ο κίνδυνος απώλειας καραδοκεί. Το επιβλητικό πέρασμα από τη Λεμεσό και οι απώλειες των απέναντι μπορεί να σκόρπισαν τον ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας αλλά μην ξεχνάμε ότι το ντέρμπι που ακολουθεί είναι απέναντι σε μία φορμαρισμένη και εσχάτως υποβοηθούμενη από…άνωθεν δυνάμεις Ανόρθωση, η οποία θέλει – λέει – κορυφή. Απαιτείται σοβαρότητα και σκληρή δουλειά για να τους κόψουμε τη φόρα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ, υπό την καθοδήγηση του Νεόφυτου Λάρκου, δεν έχει δώσει δικαιώματα για να ανησυχούμε αλλά ο Ανεξίτηλος οφείλει να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου. Τυχόν εφησυχασμός μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα και να χαλάσει ότι κτίστηκε μέχρι τώρα.

Όλα για όλα στο θέμα του επιθετικού
Η απόκτηση επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Φρέντυ στην γραμμή κρούσης της ομάδας είναι επιτακτική ανάγκη. Δεν ξέρουμε αν θα κλείσει θετικά ή όχι του Άλβες, αλλά η ομάδα χρειάζεται επιθετική ενίσχυση το συντομότερο δυνατό. Εφοδιάστε την Ομόνοια κατάλληλα, το αξίζει και το δικαιούται!

Με Νέα Σαλαμίνα στο Κύπελλο
Σκληροτράχηλος αντίπαλος, ο οποίος απέδειξε φέτος ότι δεν σηκώνει υποτίμηση. Μην ξεχνάμε ότι ήδη μας έχει στερήσει δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ο Ανεξίτηλος περιμένει από την κάτοχο του τροπαίου, ΟΜΟΝΟΙΑ, να παρουσιαστεί σοβαρή για να ξεπεράσει το πρώτο εμπόδιο στον δρόμο για τη διατήρηση των κεκτημένων. Από σήμερα, λοιπόν, και επίσημα: ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ.

Πράσινες γιορτές σε ποδόσφαιρο και φούτσαλ
Την ονομαστική τους γιορτή έχουν σήμερα οι Αντώνης Γιωργαλλίδης και Αντώνης Ζυμαράς, γενικός αρχηγός του τμήματος φούτσαλ. Μάλιστα, για τον κ. Ζυμαρά η χαρά είναι διπλή αφού γιορτάζει και τα γενέθλιά του. Και οι δύο έχουν προσφέρει τα μέγιστα, ο καθένας από το πόστο του, στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Χρόνια πολλά από όλο τον ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ κόσμο και ευχές για υγεία και πολλές πράσινες επιτυχίες!

Ο Ανεξίτηλος