Green Devil: Μα τι καύλα Σαββατοκυρίακο


Στήλη: Green Devil | Mα τι καύλα Σαββατοκύριακο | Share


Ντιγκ Ντογκ, Hell bells. Γεια σας τρελαμένοι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ που βλέπετε τον κόσμο αφ` υψηλού, οι άβατες πύλες της κολάσεως ανοίξανε και σήμερα για την πάρτη σας με τα καζάνια να ξερνάνε λάβα. Μα τι καύλα Σαββατοκυρίακο ήταν αυτό. Εγώ τώρα βρήκα το δρόμο να φύγω από το Τσίρειο. Μου είπαν ότι είναι δικό μας και είπα να μείνω λιγουλάκι παραπάνω, φταίω?

Στο παιχνίδι τώρα και πρώτη δήλωση προς τα γατάκια: αν συγκάψατε δεν φταίμε!!! Ρε τους έπαιρνε ο ένας δεξιά, τους γύριζε ο άλλος αριστερά, τους κάνανε σαν τους ναυτικούς κόμπους ένα πράμα και αυτοί ψάχνουν το τι έγινε. Πράσινο τσουνάμι ονομάζεται και σας πείρε και εσάς…  Να ξέρετε ότι σας βάλαμε μόνο 3 επειδή βαριόμασταν να βάλουμε τέταρτο, να τα ξεκαθαρίζουμε αυτά. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί τους φιλοξενούσαμε τόσο καιρό στην κορυφή!!!
Ρε παιδιά αν ξέρει κάποιος να στείλει ένα mail, οι οπαδοί της αέλ κάναν αποχή? Δεν τους ακούσαμε καθόλου ρε παιδί μου, ήταν εκεί? (δέχομαι και φωτογραφίες ντοκουμέντα).

Φήμες θέλουν τον Ντεγκρά μετά που τελείωσε το παιχνίδι να τρέχει προς τον φωτεινό πίνακα να δει το σκορ, πρέπει να έχασε το λογαριασμό, δεν εξηγείτε αλλιώς.

Μέσα από τα μηνύματα που πήρα στο mail μου αναγκάζομαι να ξεκαθαρίσω πως καταλαβαίνω ότι μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολάκια, αλλά θέλω να σας ενημερώσω ότι πάλι 3 βαθμούς θα παίρναμε.

Ενημερώθηκα εκ των έσσο ότι η αέλ ζήτησε επέκταση της κερκίδας της αφού το sold out δεν ήταν ικανό να κάνει τους οπαδούς της να ακουστούν. Βάρτε μικροφωνική ρε, και οι φλώροι της Κένετι έτσι έκαναν και τώρα ακούγονται άμα σιωπά η άλλη ομάδα. Μην το βλέπετε τόσο κομπλεξικά, εδώ συναυλίες πάμε και είναι playback, ποιος να πειραχτεί για το -playback 3- το αφεντικό του Τσιρείου? Ε ?
Και για να μη ξεχνιόμαστε, ε Ντεγκρά κόφκεις???

Ο Εστεμπάν Σολάρι δεν παίρνει χρόνο βασικού επειδή έχει ασταθή απόδοση. Όχι επειδή έβρισε τον Μούμια, όχι επειδή όταν έγινε αλλαγή μόνο που δεν κλώτσησε τον πάγκο, όχι επειδή ο τύπος ήταν και θα είναι πάντα ένα κακομαθημένο, αλλά επειδή έχει ασταθή απόδοση.  Ποιου τα πουλάτε ρε αυτά? Σκεφτείτε να μην ήταν ο πρώτος τους σκόρερ τι παπαριά θα μας έλεγαν.

Κοτοπουλάκια μου, γιάμι γιάμι… Βγάλατε και γλωσίτσα, όλα θα τα φάμε, φτερούγες, ζάμπες, γλωσίτσα, μην μου ανησυχείτε. Κοπιάστε στο ΓΣΠ να δείτε τι θα πάθετε…  Μου έγιναν και οι μαθητές Χούλιγκανς, αν είναι δυνατόν. Παρακαλείτε ο υπουργός παιδείας να επιληφθεί του θέματος για να μην σας τους στείλουμε σε στάχτη και άντε να τους αναγεννήσετε μετά.

Η Φουκού ανάφκει που τα πόψε ρε Χούλιφαν μου, φέρτες ζιβάνες και θα ρέξω 5-6 πουλερικά να θκιαβούμεν ως πάρατζι. Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη…  Τούτη η ομάδα άμα θυμωθεί νάκκουριν εν να βάλλει 10άρες, όπως την άλλη του Φούτσαλ. Όσο για την Ανώμαλη, θωρούν σας, πόσην εύνοια ρε????

Έσχει που την 2η αγωνιστική που την κωλοσύρνουν ως δαμέ, εν κάμνει ρε, αίστε την να πάει 3ο γκρουπ που εν να βάλλει 3άρες και μπορεί να φκάλει και τον Κωνσταντίνου πρώτο σκόρερ. Εξηγείστε μου ένας πως γίνεται 7 παίκτες των πουλερικών να εν στο όριο καρτών, να εν γεμάτο σκληρά φάουλ το παιχνίδι και να μην τιμωρείτε κανένας. Αν έπαιζαν με το παράρτημα θα είχαν όλοι κίτρινη.

Άτε να σούζεται το ΓΣΠ
ΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ο φοίνικας απ` την Αμμόχωστο έχει τη νόσο των πουλερικών
Γι’ αυτό φορέστε προφυλαχτικό και άντε γαμήστε την Ανό

Green Devil