Hoolifan: o πρώην πρώτος και τα κάρβουνα


Υπάρχουν φίλοι μου πολλοί λόγοι που η Ομόνοια μπορεί να χαρακτηριστεί δικαίως και με επιχειρήματα η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος μέχρι τώρα. Και εξηγώ..

Είσαι η καλύτερη ομάδα όταν βάζεις του πρώτου(πρώην) στο πρωτάθλημα 3 γκολάκια στο χαλαρό.

-όταν ο πρώτος (πρώην πρώτος) έχει 2 ήττες και τις δύο τις έχει από σένα.

-όταν έχει δεχτεί ( ναι ο πρώην πρώτος) σε 16 αγωνιστικές 3 γκολ και σε ένα 45λεπτο του βάζεις άλλα τόσα.

-όταν ο πρώην πρώτος έχει δεχτεί συνολικά 6 γκολ και τα 4 του τα κέρασες εσύ.

-όταν είσαι πάνω από ομάδες που αγωνίζονται στους 16 του champions league και μάλιστα αυτή η διαφορά θα μπορούσε να ήταν σε εξευτελιστικά επίπεδα αν δεν ενεργοποιούνταν οι γνωστοί μηχανισμοί του Τάκη.

-όταν έχεις μία ήττα και αυτή γιατί αγωνιζόσουν με 10 παίχτες από το 25 λεπτό.

-όταν τα έχεις κάνει όλα αυτά τα πιο πάνω χωρίς τον προπονητή σου στο πάγκο για τόσο καιρό.

-όταν τα έχεις κάνει όλα τα πιο πάνω  χωρίς να διαθέτεις το χρήμα που διαθέτουν οι κύριοι αντίπαλοι σου γεγονός που κάνει το έργο σου στις μεταγραφές αλλά και στις πληρωμές παιχτών ακόμα πιο δύσκολο.
Τα αποτελέσματα είναι γραμμένα κάτω τα επιχειρήματα μας είναι εδώ. Πείστε μας για το αντίθετο λοιπόν και σταματήστε να μας αραδιάζεται κουβέντες του καφενέ και του ραδίου.

Ανυπομονώ να ακούσω τι θα σκεφτείτε για να δικαιολογηθείτε πάλι. Μήπως την αστυνομία ? Μήπως το κατεστημένο της Λευκωσίας?
Στο κάτω κάτω ένα παιγνίδι είναι και σαν τέτοιο πρέπει να το βλέπετε. Ρωτάτε και τον πρόεδρο σας. Πηγαίνετε να σας κάνει το τραπέζι να σας περάσει.

Σοβαρά τώρα άρχισαν να μου πειράζουν τα ττελλούθκια μου τούτες οι συγκεκριμένες οι δηλώσεις που κάνουν συχνά πυκνά οι παράγοντες όλων των ομάδων. Αν θεωρείται πως με αυτό τον τρόπο αποφορτίζετε το τεταμένο κλίμα πριν από τα ντέρμπι επιτρέψτε του Χουλιφαν να σας διορθώσει. Την προκατάληψη και την ένταση στους αγώνες άλλοι την δημιουργούν και άλλοι την προκαλούν.

Αφήστε μας εμάς τους οπαδούς να βλέπουμε τα παιχνίδια περισσότερο από  ένα απλό αθλητικό γεγονός, αφήστε μας να αγαπάμε τις ομάδες μας όσο γουστάρουμε, και εσείς όλοι οι παράγοντες του ποδοσφαίρου προσπαθήστε να κάνετε το πρωτάθλημα απλά να παίζετε επί ίσης όροις.
Αν ήταν να τα βλέπαμε σαν ένα απλό παιχνίδι μέναμε και σπίτι να δούμε τους chicago bulls με τους  knicks. Ούτε ζέστη ούτε κρύο, με μια πίτσα στο χέρι και αραχτοί στους αναπαυτικούς καναπέδες μας που μας πρότειναν οι φίλοι μας οι αποελίστες να αγοράσουμε..

Α και που είστε χουλιγκανάκια των δικηγόρων και των βουλευτών, τα αυτοκίνητα δεν μπορούν να αμυνθούν για αυτό άμα είναι να ξεσπάσετε κάπου κοπιάστε ξέρετε που είμαστε. Τι να έκανε το φτωχό το αυτοκίνητο να σας ξεκουφάνει από τις κόρνες???  Η μήπως να σας πνίξουν με νερό από τους καθαριστήρες.

Δεν πήγαν τσάμπα τα μπυρόνια και οι σούβλες. Τρία κιλά βάλαμε τρία γκολάκια βάλαμε. Η αισιοδοξία εξαργυρώθηκε στο έπακρο. Μαγικός πράσινος λαός έκανε τους απέναντι να χαζεύουν. Όπως και να το κάνουμε άλλη κερκίδα στο Τσίρειο μάγκες. Είναι το σκέπαστρο, είναι η ηχώ, είναι το ιώδιο στην ατμόσφαιρα ή μήπως ο περίεργος καπνός, κάνει την κερκίδα να παίζει στο max volume!!

Είχα και μια μικροπαρεξήγηση καθώς έμπαινα του σταδίου. Βλέπω εκεί καμιά δεκαριά μαντραχαλάδες κουκουλωμένους λέω εδώ είμαστε. Για και χαρά σας συνάδερφοι τρομοκράτες τους λέω, ίσα που γλυτώσαμε το μπαγλάρωμα. Ε μα που να ήξερα ο φτωχός πως ήταν οι πολιτσμάνοι. Σαν και μας τους τρομοκράτες μοιάζουν… Που να καταλάβει κανείς πως οι τύποι ετούτοι είναι υπεύθυνοι για την δική μας ασφάλεια !!3%@#32
Πανίκκο μου εσύ που κατέχεις το θέμα των φιλικών παιχνιδιών και είσαι ειδήμων πέμας τα λίο σε ποια κατηγορία ανήκει το αποερλ – παττισμένος ολυμπιακός?? Να σου πω εγώ. Ούτε καν φιλικό δεν μπορούμε να το θεωρήσουμε. Περισσότερο με παιχνίδι μεταξύ πατέρα και γιου μοιάζει, έτσι για να σκοτώσουν την ώρα τους..

Ο μέγας Λόρδος, ο Green o Devil υπεύθυνος για τες φουκούες που να σας ψήσουμε,  και ο υποφαινόμενος Χουλιφανάκος προετοιμάζονται πυρετωδώς ( πυρετός φυσικό επακόλουθο της γρίπης των πουλερικών που μας κολλήσατε αφού δεν ακούσαμε τις προτροπές της 9 και δεν χρησιμοποιήσαμε προφυλακτικό) για να υποδεχτούν τα χιλιάδες κοτόπουλα που θα κοπιάσουν στο Γ.Σ.Π την επόμενη αγωνιστική. Δεν ξεχάσαμε τις ευχές σας για πιάσουμε όλοι καρκίνο. Ελπίζουμε να μην ξεχνάτε ούτε εσείς πως δυστυχώς το τρέξιμο δεν θα σας βοηθήσει και πολύ, θα πρέπει επιτέλους να μάθετε να πετάτε για να γλυτώσετε από τα χέρια μας.

Θα σας βοηθήσουμε να αναγεννηθείτε μέσα από τις στάχτες σας αγαπητοί μου φοίνικες. Προσφέρουμε απλόχερα φωτιές.

Υ.Γ  Μου αρέσει να πηγαίνω στα δημοτικά σχολεία και να βλέπω τα παιδάκια να τρέχουν και να τσιρίζουν επειδή δεν ξέρουν ότι χρησιμοποιώ άσφαιρα..

Γνωμικό της ημέρας. Αν μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις γιατί όλες οι φωτογραφίες έχουν λεζάντα??

Γνωμικό της ημέρας 2. Υπάρχει ένας αετός μέσα μου που θέλει να πετάει ψηλά και υπάρχει και ένας ιπποπόταμος που θέλει να κυλιέται στη λάσπη.