Θύρα 9: Τα πολλά λόγια είναι φτώχια..


Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Η ώρα της δυναμικής απάντησης του πράσινου λαού έχει φτάσει. Η ώρα που όλοι θα υποκλιθούν στο μεγαλείο του περήφανου αυτού κόσμου είναι εδώ. Όλοι μαζί ενωμένοι, με αιχμή του δόρατος την οργανωμένη κερκίδα της βασίλισσας πάμε να στείλουμε το εκκωφαντικό μήνυμα της επιστροφής μας στα γήπεδα στους εκτός έδρας αγώνες.
Περήφανε πράσινε λαέ, το δεύτερο μας σπίτι, το γήπεδο που πολλάκις έχει νιώσει την αύρα και την δύναμη μας ετοιμάζεται για άλλη μια φορά να μας υποδεχτεί σε ένα ατελείωτο πάρτι με μοναδικό στόχο την νίκη. Το Σάββατο δίνουμε ραντεβού με την ιστορία, το παιχνίδι αυτό θα σημάνει την απαρχή μιας ολοκληρωτικής αντεπίθεσης για την κατάκτηση του πιο πολυπόθητου τίτλου στην σύγχρονη ιστορία της βασίλισσας.

Η οργανωμένη μας κερκίδα, πιστή στις επάλξεις, ανακοινώνει ένα τεράστιο παγκυπριο Pre – Game Party στο οίκημα OMONOIA Club Limassol στα φώτα του Νέου Λιμανιού στην Λεμεσό. Το σύνθημα της νίκης δίνεται λοιπόν στην Λεμεσό την Παρασκευή, από τις 8 το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Δίνουμε όλοι δυναμικό παρών, από όλες τις άκρες της πράσινης Κύπρου και στέλνουμε σε όλους το μήνυμα πως το αφεντικό σε αυτό το νησί είναι ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ και παραμένει ΠΡΑΣΙΝΟ.

Την ημέρα του ματς στις 12:00 ακριβώς αναχωρούμε οργανωμένα από το κεντρικό Fan Club στην Λευκωσία με προορισμό το Τσίρειο.  Εκεί ενωνόμαστε με τα αδέλφια απ’ όλη την Κύπρο και παραδίνουμε ακόμη μία φορά μαθήματα κερκίδας στους πιο κομπλεξικούς οπαδούς που υπάρχουν.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια… ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ !

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9