Ποιος θα φιλοξενήσει ποιόν;


Πολλά έχουν λεχθεί για το μεγάλο αγώνα που έρχεται και πολλά έχουμε να ακούσουμε μέχρι το Σάββατο. Και αν κρίνουμε και από τους αντιπάλους μας το πιο πιθανόν να ακούσουμε άλλα τόσα και μετά τον αγώνα.

Μιλάμε για όλα τα κουφά που μας αραδιάσαν μετά την διακοπή που αυτοί προκαλέσανε κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα στην Λευκωσία. Από μυστικά σχέδια μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αστυνομίας για να διακοπεί ο αγώνας μας είπατε μέχρι φωτογραφίες ντοκουμέντα μας έχουν δείξει. Τι ντοκουμέντα δηλαδή που μόλις έκανε την εμφάνιση της ολόκληρη η φωτογραφία και όχι το κομμάτι που εσκεμμένα παρουσιάσανε, κατάπιαν την γλώσσα τους. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά είχαμε και τις απειλές του εφετείου για απόσυρση της έφεσης μας για να μην μηδενιστούμε και οι δυο και στο τέλος. Tελικά ήρθαν για ακόμα 45 λεπτά στο ΓΣΠ και η Ομόνοια τους κέρασε με ένα μονάχα γκολ που ήταν αρκετό να δώσει την νίκη!

Έτσι περιληπτικά αγαπητοί αελίστες να σας ενημερώσουμε πως ούτε τον κ. Κατσουνωτό πιάσαμε μεταγραφή και ούτε ποτέ χρειαστήκαμε πλάτες από τον οποιοδήποτε, πόσο μάλλον της αστυνομίας, για να κερδίσουμε μια μικρομεσαία ομάδα σαν του λόγου σας. Και λέμε μικρομεσαία αφού αυτό αποδεικνύει περίτρανα και η παρθένα τροπαιοθήκη σας για αυτό προτού να μιλάτε για τη Βασίλισσα της Κύπρου να νηστεύετε σαράντα μέρες. Δεν μας ενδιαφέρει ποσώς αν καθίσατε μετά σε γεύματα επαναπροσέγγισης με την διοίκηση μας. Ο λαός δεν σας συγχώρησε και σαν το σκεφτόσασταν προτού κάνετε τις παπαριές σας στο παιχνίδι που διακόπηκε.

Βαλθήκατε από τα ράδια να αραδιάζεται απειλές και πως είστε έτοιμοι να «φιλοξενήσετε» το λαό. Ο λαός να σας πει πως όταν με το καλό κάνετε γήπεδο (κοινό με τον συμπολίτη σας τον απόλλωνα και τον άρη) τότε δικαιούστε να μιλάτε για φιλοξενία. Στο τιμημένο Τσίρειο ο μόνος οικοδεσπότης είναι ο Πράσινος Λαός για αυτό προσέξτε τι πάει να πει «φιλοξενία». Ερχόμαστε όπως κάναμε πάντα, ερχόμαστε γιατί στο κάτω κάτω τι καλύτερο θα είχαμε να κάνουμε από το να  τρέχουμε ξοπίσω από την καψούρα μας! Και σας θερμοπαρακαλούμε προσπαθήστε να ακουστείτε φέτος στις κερκίδες. Δεν έχει πλάκα ο μονόλογος.

Κλείνοντας να πούμε πως δεν μας αρέσει να κάνουμε εχθρούς αλλά δεν μας πολύ νοιάζει κιόλας. Η αγάπη μας για την πράσινη φανέλα είναι μεγαλύτερη από το να καθόμαστε να σκεφτόμαστε συνέπειες, είναι μεγαλύτερη από όλους σας μαζί.  Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε αιώνια ερωτευμένοι με την ομάδα της καρδιάς μας. Και πάρτε το σαν συμβουλή ποτέ μην μπαίνετε στο δρόμο ενός τρελά ερωτευμένου γιατί είναι έτοιμος για όλα!