Με στόχο το 3Χ3 συνεχίζει η Ομόνοια


Με στόχο το 3Χ3 συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα του Σαββάτου στη Λεμεσό η Ομόνοια. Ο Νεόφυτος Λάρκου έχει στο δυναμικό του όλους τους ποδοσφαιριστές πλην του τραυματία Λεάντρο, με τον Αγκουιάρ πιθανότατα να προλαβαίνει το παιχνίδι. Στις επιστροφές ίσως μπει και το όνομα του Ιάγο Μπουθόν που συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην 18άδα. Σίγουρη η επιστροφή του Σοφιάν Σερφά, ο οποίος εκτίνει την τιμωρία των καρτών και επανέρχεται στην εντεκάδα.
Στην χθεσινή προπόνηση δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα με το κλίμα στην ομάδα να είναι πολύ καλό μετά τα δύο σερί νικηφόρα παιχνίδια με Αλκή και Άρη και την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή. Την πρώτη του παρουσία στο «Ηλίας Πούλλος» έκανε ο νεοαποκτηθείς Μπεν Νταγιάν ο οποίος ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας και προπονήθηκε στην συνέχεια ατομικά.

[Το προφίλ του Μπεν Νταγιάν]

Ξεκίνησε κανονικά χθες η προπώληση εισιτηρίων για τους κατόχους διαρκείας με την κίνηση τους να θεωρείται ικανοποιητική. Κανονικά συνεχίζεται και σήμερα η προπώληση για τους κατόχους ενώ από αύριο όσα εισιτήρια παραμείνουν απούλητα θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου. Θυμίζουμε ότι η Ομόνοια έχει στην διάθεση της 6 χιλιάδες εισιτήρια για την Δυτική εξέδρα του Τσιρείου Σταδίου.

[Πληροφορίες για τα εισιτήρια]