Hoolifan: Έδωσε την καλύτερη απάντηση ο ΛΑΟΣ


Ε λαστιχάριες αν εκάμετε τούτα ούλλα το 2011 τζε με το που εμπήκε το 12 πάλε ήσαστε που κάτω. Σοβαρά εν το μυρίζεστε.
Κουτσοκούμνη και cia (ε μετά τα λεγόμενα σου για τρομοκράτες έφυε το σια και έγινε CIA) ακούστε το καλά. Καλύτερες απαντήσεις δεν θα μπορούσατε να πάρετε από το μεγάλο πράσινο λαό. Σας είπε και ποιοι είναι οι πραγματικοί τρομοκράτες σας είπε και σε ποιους να κάνετε το δεκάλεπτο κυρηγματάκι σας. Σας έριξε και ένα «άγαμοι θύται» στο τέλος άντε και να φέρετε και την είσπραξη.

By the way άκουσα πως μας παρέπεμψαν τελικά στη δικαστική για το πιο πάνω πανό. Δίνω τα πάντα ειλικρινά για να βρίσκομαι στην αίθουσα την ώρα της εκδίκασης. Θα πέσει το γέλιο της αρκούδας.

Δικηγόρος – Βασικά κύριε δικαστά μου οι οπαδοί ανέγραψαν άγαμοι θύται αλλά εννοούσαν αη γαμηθείτε..
Δικαστής -Τι εννοείς? Σε μένα το ίδιο ακούγετε..

Τελικά αν μας τιμωρήσουν που το πιο πιθανόν είναι να μας τιμωρήσουν θα έχουμε άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία! Θα τιμωρηθούμε όχι για κάτι που γράψαμε αλλά για κάτι που… ίσως να κατάλαβε ο παρατηρητής.
Σε λίγο θα μας τιμωράνε επειδή τα πανό μας γράφουν ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά εννοούμε «γαμώ τα σπίτια σας μπάσταρδοι του κερατά!»

Μερικοί εκεί στο συμβούλιο δεν με αφήνουν να αγιάσω. Φταίω εγώ αν θωρώ ανικανότητα και στο θέμα μεταγραφές? Πείτε μου. Να αρχίσω τα μπινελίκια ή έχετε κάποια σοβαρή δικαιολογία να μας πείτε?

Την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο μας είχατε ως η ώρα 12 την νύχτα να κάμνουμε refresh σε ιστοσελίδες μπας και βγει το όνομα την τελευταία στιγμή  αλλά που μάνα μου?

Τώρα έχουμε ανακοίνωση προφορικής συμφωνίας???  Να το ξαναγράψω. Ανακοίνωση προφορικής συμφωνίας!!! Και μετά ακολουθεί βέβαια και το θεϊκό ναυάγησε τελικά η περίπτωση.

Για το Σούζα εν με πείραξε σοβαρά γιατί πολύ απλά δεν είναι σε εκείνη τη θέση που χρειαζόμαστε παίχτη κύριοι αυτή τη στιγμή!
Τζαι αν αναρωτιέστε ναι εν σωστά που το έγραψα. Σούζας από δω και μπρός άπαξ τζε έβαλε την φανέλα του αποερλ. Τζαι επειδή εν μιτσιά η Κύπρος ρε τραβέλια να ξέρετε ότι έχουμε αυτιά τζε μάτια παντού.

Να ενημερώσουμε και τους αναγνώστες μας πως ο ποδοσφαιριστής που έκαμνε πασούες αλλά δεν το παραδέχεται με τη γνωστή τραβεστί και αφότου βάλθηκε να κινά αγωγές για δυσφήμιση σε φυλλάδες και εφημερίδες Τώρα έχει μετακομίσει σε μονάρι μοναχός του μακριά από την γυναίκα του. Άντε να μας πείσεις τώρα για την αθωότητα σου άντε pleaseeee προσπάθησε όπως έκαμε τζε ο Αντρέας τζε έκατσε τέλια πάνω .

Μιας και το έφερε η κουβέντα να πάμε και στους ρουβάδες.  Να τι παθαίνει όποιος τα βάζει με την 9. Όταν πουλάτε τσαμπουκάδες στους παίχτες μας στη Λεμεσό να είστε έτοιμοι και για τις συνέπειες. Όσο για τους παράγοντες σας είναι τουλάχιστον γελοίο να ζητάτε προστασία από τους δικούς μας παράγοντες όταν εσείς στην επίθεση στη Λεμεσό δεν κουνήσατε ούτε το μικρό σας δακτυλάκι και απλά κοιτούσατε και γελούσατε. Πάρτε τα τώρα..
Όσο για όσους καταδικάζουν και λοιπά ας σκεφτούν ένα πολύ απλό πράγμα. Επίθεση οπαδών του αποελ πέρσι στους παίχτες μας, το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά και απειλείται  η ΟΜΟΝΟΙΑ πως αν δεν βγει στον αγωνιστικό χώρο θα μηδενιστεί. Επίθεση από ρουβάδες τον πρώτο γύρο, το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά και η ΟΜΟΝΟΙΑ απειλείται πως αν δεν βγει στον αγωνιστικό χώρο θα μηδενιστεί. Όταν επιτίθενται οι Ομονοιάτες για ένα παράξενο λόγο ο κανονισμός τηρείτε.

Δεν είμαστε εμείς που αρχίσαμε αυτό το πόλεμο. Ο πόλεμος ήρθε και μας χτύπησε την πόρτα και αν εσείς θεωρείτε πως με δαύτους που μπλέξαμε και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρό θα τους σταματήσει μια επιστολή καταδικαστέα ή μια καταγγελία διαιτητή τότε και εσείς είστε γελασμένοι. Πάρτε το χαμπάρι και ξυπνάτε. Βαλλόμαστε από παντού ή πολεμάτε ή τραβάτε να χωστείτε σε καμιά τρύπα.

Όσο και για σας ρε ανωμαλούθκια πραγματικά εν σας καταλάβω. Ρε αθεόφοβοι έκαμα ταρτάν έκαμα στίβο γύρω γύρω που το παπαδόπουλλος για να σε βουρώ σε κατάλληλους αγωνιστικούς χώρους  και πάλε την γλώσσα σας δεν μαζεύεται . Εβαρέθηκα, μια ζωή καρπαζοεισπράκτορες θα είσαστε  και φαφλατάες. Ελάτε Γ.Σ.Π να μας πείτε που κοντά να δούμε ποιος εν να πιάει καρκίνο τζαι ποιος εν να πιάει που κάτω.

Υ.Γ. Ένας ομονοιάτης ένας άγιος του θεού ας πάει να φκάλει τζίνη την μαυρογέριμην τη ταμπέλα που γράφει προσεχώς γήπεδο ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ . Εννεν κρίμα τούτος ο λαός κύριοι της διοίκησης έννε κρίμα? Πίενετε σιορ κοψετε την πουλάτε την παλιοσίερα τζαι κανεί έσχει 7 χρονιά εν τζιαμέ

Υ.Γ 2. Προτείνω να αρχίσουμε να μαζεύουμε υπογραφές για να αρχίσουν οι καντίνες του Γ.Σ.Π να πουλάνε μπύρες. Είναι αδιανόητο να πωλείτε μπύρα στο παπαδόπουλλος και το Γ.Σ.Π πέρα βρέσχει. Και δεν κάμνω πλάκα ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΜΠΥΡΙΤΣΑ με τον φουρπο μας κύριοι.

Υ.Γ 3 Γαμάτε την αελ να τρελλαθώ.