ΣΥ.ΦΙ – ΘΥΡΑ 9 : Τέλος η Αποχή


Περήφανε Πράσινε Λαέ,

Η πρωτοβουλία συσπείρωσης του Πράσινου Λαού που ως γνωστό απαρτίζετε από όλα τα οργανωμένα σύνολα της ομάδας μας, επικοινωνεί με τον περήφανο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να τον ενημερώσει για την συνέχεια των κινητοποιήσεων όσο αφορά, την ΚΟΠ και το κατεστημένο στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο.

Ως γνωστό τους τελευταίους μήνες και από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ίσχυε το μέτρο της αποχής. Ένα μέτρο που ταρακούνησε για τα καλά τις παραδοσιακές ομάδες του παρασκηνίου που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο αλλά και την ίδια την ΚΟΠ αφού είδε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια να αντιδρά μαζικά ενάντια στο κατεστημένο που υπάρχει με μοναδικό σκοπό την εύνοια της ομάδας του κυρίου Κουτσοκούμνη.

Τα οργανωμένα σύνολα της ομάδας μας, είχαν τις τελευταίες βδομάδες επαναξιολογήσει τα μέτρα που πήραμε ως τώρα και το πώς θα προχωρήσουμε την νέα χρονιά. Μπαίνοντας στα βαθιά πλέον του πρωταθλήματος και έχοντας μπροστά μας αγώνες ντέρμπι που πολλοί από αυτούς θα καθορίσουν ίσως και το πρωτάθλημα, πάρθηκε η απόφαση της άρσης σε αυτή την φάση του μέτρου της αποχής, και η επιστροφή των οργανωμένων, αρχής γενομένης στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, στο γήπεδο.

Η απόφαση αυτή προήλθε μέσα από διεξοδική μελέτη των δεδομένων, και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το μέτρο της αποχής σαφέστατε έχει πετύχει και έστειλε τα κατάλληλα μηνύματα. Τώρα σειρά θα πάρουν άλλα πιο δραστικά μέτρα τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες και που σκοπό θα έχουν ακριβώς αυτό που είχε και η αποχή. Την οικονομική εξόντωση, αυτή την φορά, όλων αυτών που στηρίζουν το παρασκήνιο, όπως εταιρίες, οργανισμούς και μέσα ενημέρωσης.

Κλείνοντας να καλέσουμε όλους τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ να δώσουν την Δευτέρα δυναμικό ΠΑΡΩΝ στο ΓΣΠ στον αγώνα με τον Άρη και να σπρώξουμε για άλλη μία φορά την ομάδα μας στην νίκη. Ο Πράσινος Λαός, έχει για άλλη μια χρονιά τα ηνία στους αριθμούς των εισιτηρίων, πράγμα που εντέχνως η ΚΟΠ δεν έβγαλε προς τα έξω. Η κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε μια χρονιά που κάποιοι διανύουν (δυστυχώς) την καλύτερη χρονιά της ιστορίας τους, είναι και πάλι ΠΡΩΤΟΣ, έχοντας σε 7 εντός έδρας αγώνες 63000 εισιτήρια και μέσο όρο 9,000 σε κάθε παιχνίδι.

ΑΔΕΛΦΙΑ, ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΗΤΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ !!