Hoolifan: Ζήτω το ποδόσφαιρο Κωστάκη


Με σύνθημα «Όχι τρομοκρατία στο ποδόσφαιρο» οι άρχοντες του κυπριακού ποδοσφαίρου και τα τσιράκια τους με τα μαύρα θα καθυστερήσουν την έναρξη των αγώνων της 15ης αγωνιστικής για δέκα ολόκληρα λεπτά διαμαρτυρόμενοι για την τρομοκρατία που επικρατεί στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Μπράβο παιδιά. Δώστε τους να καταλάβουν. Να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο!

Είμαι σίγουρος πως με αυτή τη δεκάλεπτη καθυστέρηση όλοι οι κακοί τρομοκράτες χούλιγκανς δεν θα αντέξουν τις τύψεις και θα τρέξουν στο πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό να παραδοθούν..

Κάτι ακούγετε στη πιάτσα πως αν ακόμη αποφασίσετε για κλιμάκωση των μέτρων και από δέκα λεπτά να πάτε στα δεκαπέντε, θα έχουμε μαζικές αυτοκτονίες κακών οπαδών με τουρμπάνια στο κεφάλι         (έτσι για να πληρούν το προφιλ του τρομοκράτη).

Σας παρακαλούμε ξανασκεφτείτε το. Μην αιματοκυλήσετε την Κύπρο μας.  Pleaseeeeeeeeee!!!! Δώστε τους ακόμα μια ευκαιρία Δώστε τους ακόμα μια ευκαιρίαααα!!!

Ερώτηση τρομοκράτη: « Όχι τρομοκρατία στο ποδόσφαιρο» . Στην καλαθόσφαιρα στο βόλεϊ και στο φούτσαλ συνεχίζουμε κανονικά κύριε Κουτσό ή θα μας τα κόψετε και αυτά?

Μετά το θάνατο του αρχηγού Μπιν Λάντεν και αφού αποδείχτηκε πως ο Μr Μπιν τελικά δεν είχε καμία συγγένεια με τον προηγούμενο απλά ήταν μισή συνωνυμία, προτεραιότητα θα δοθεί  από το ΝΑΤΟ την  CIA  το FBI καθώς και από όλες της οργανώσεις που έχουν αρχικά στο όνομα τους, στην εξεύρεση των κουκουλοφόρων που χτύπησαν τον Μισό.

Ακολουθούν οι άλλοι κουκουλοφόροι που κατέβασαν την τιμημένη σημαία της ΚOΠ από τον ιστό και ανάγραψαν 3 ολόκληρα συνθήματα στους τοίχους των γραφείων της ομοσπονδίας. Οι τρομοκράτες είχαν παραβιάσει τα απόρθητα μέτρα ασφαλείας της ΚΟΠ με ιδιαίτερη ευκολία.

Είναι αδιανόητο στο τόπο που εργάζεται ο μέγας άρχοντας Κωστάκης να υπάρχει τόση προχειρότητα στην ασφάλεια. Σκεφτείτε να βρισκόταν μέσα στο γραφείο του εκείνο το βράδυ τη αναγραφής των συνθημάτων από τους τουρμπανοφόρους κουκουλοφόρους. Θα μπορούσε… όχι θεέ μου… δεν μπορώ ούτε να το σκέφτομαι… θα  μπορούσε να είχε λερωθεί το κουστούμι του από την φρέσκια μπογιά. Αδιανόητο  ( ??$#@?).

Τουρμπανοφόρους κουκουλοφόρους. Χα χα χα χα. Σαν σπάνια ράτσα φυτού που τρώει μύγες μου μοιάζει. ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΚΩΣΤΑΚΗ!

Οι τρομοκράτες έδειξαν πως δεν αστειεύονται . Έχουν ήδη αναρτήσει στο διαδίκτυο βίντεο που κρατούν όμηρο τον Κολίνα και απειλούν να τον σκοτώσουν σε αντίποινα για τις κακές διαιτησίες των δικών μας δαμέσα.

Φαλακροί του κόσμου ενωθείτε, Τράττο κινδυνεύει το αδέρφιν πρέπει να επέμβεις.

Ρε ηλίθια όντα, ρε άχρηστοι που θα μου κάνετε και διαμαρτυρίες. Αν ενομίσετε πως τούτα που εζήσετε μέχρι σήμερα ήταν τρομοκρατία περιμένετε ακόμα λίγο τζαι να νομίσετε πως ήρτεν η Χισμπολάχ τζαι η Αλ Κάιντα !

Το πανό της διαμαρτυρίας σας κύριε απόλυτε άρχοντα προσφερόμαστε να το κρατάμε εμείς. Προσφερόμαστε να το κάνουμε και γιγαντοπανό αν γουστάρεις. Γιατί εμείς ρε τσογλάνια φωνάζουμε για την τρομοκρατία σας εδώ και χρόνια και είμαστε πρώτοι που απαιτούμε την κάθαρση στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Δεν είναι άραγε τρομοκρατία όλοι να φοβούνται να σου πάνε κόντρα και να σε κρατάνε στην εξουσία εδώ και χρόνια παρά την ανικανότητα σου??

Δεν είναι τρομοκρατία  ρε καθίκια να ορίζεται τις ζωές μας, τα συναισθήματα μας, αν θα είμαστε χαρούμενοι ολόκληρη τη χρονιά ή αν θα έχουμε μούτρα κατεβασμένα μέχρι τα γόνατα?

Δεν είναι τρομοκρατία να μην μας αφήνετε να διεκδικούμε αυτό που δικαιωματικά μας ανήκει γιατί το πουλήσατε κάπου αλλού ή πολύ απλά αποφασίσατε να το χαρίσετε στο κακομαθημένο νιάνιαρο σας που έχετε για ομάδα?

Μιλάτε ρε. Πού έχετε και μούτρα να κάνετε και διαμαρτυρίες!! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ σκουλήκια..

Το βίντεο της ημέρας: Ο Αχμέτ παλιό πρωτοπαλίκαρο της Θύρας 9!

Γνωμικό της ημέρας 1. Χάος , πανικός και αταξία. Το έργο μου εδώ έχει τελειώσει

Γνωμικό της ημέρας 2. Πρέπει να πληρώσετε για τις αμαρτίες σας. Αν έχετε ήδη πληρώσει παρακαλώ όπως αγνοήσετε αυτή την προειδοποίηση

Γνωμικό της ημέρας 3. Μην ανησυχείς μήπως έρθει το τέλος του κόσμου σήμερα. Σκέψου πως είναι ήδη αύριο στην Αυστραλία.

o Hoolifan