Green Devil: Η Ελλάδα των εξεγέρσεων


Σας χαιρετώ από το έτος 2012 και από το πιο ζεστό μέρος που υπάρχει.  Καλό νέο έτος να έχουμε όλοι μας, υγεία σε εμάς και στους δίπλα μας και ΟΜΟΝΟΙΑ στις καρδιές μας.

Δεν μπορώ να αναλωθώ στα ποδοσφαιρικά ενώ έξω συμβαίνουν τόσα και τόσα. Τώρα ειδικά με την αγωνιστική απραξία, το πρώτο άρθρο για τη στήλη στη νέα χρονιά θα αναλωθεί σε μία γειτονική χώρα που αγαπάμε. Την Ελλάδα.

Ναι mr. Σκατά (αν βλέπεις), φυσικά και αγαπούμε τις χώρες που τα βάζουνε με τα φασιστικά, καπιταλιστικά βρώμικα ιδεώδη και ναι φυσικά νιώθουμε κάποια συμπάθεια προς στον Ελληνικό Λαό. Όχι αυτόν που διδάσκεις με τόσο μένος και ψέμα ότι υπάρχει, αλλά τον πραγματικό Έλληνα που είναι περήφανος. Τον Έλληνα που πεινά αλλά δεν έχει πουληθεί και δεν θα πουληθεί.

Ο Έλληνας το 2011 έχει βιώσει πάρα πολλά, μία πατρίδα να πλέει ακυβέρνητη, ένα χαώδες μέλλον μέσα στην ομίχλη και ένα τσούρμο ανίκανων να παίζει με την νοημοσύνη του, λέγοντας του ψέματα όπου σταθεί και όπου βρεθεί.

Η Ελλάδα των αγανακτισμένων, των ανθρώπων που βροντοφώναξαν φτάνει, τέρμα στη μάσα για σας και στην φτώχεια για μας. Η Ελλάδα που μπήκε σε όλα τα κανάλια πρώτη είδηση για τα συλλαλητήρια της και τη συσπείρωση του Λαού.

Η Ελλάδα που κατάφερε να ακυρώσει την στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Για πρώτη φορά στα ιστορικά δρώμενα συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο Ελληνικός Λαός έδειξε ότι δεν ανέχεται να τον προκαλούν άλλοι με κουστούμια και Εθνικές παπαριές ενώ η χώρα βουλιάζει.

Πως να ξεχάσουμε τους μετανάστες που ζήτησαν άσυλο και το αποκορύφωμα τους, την κατάληψη της Νομικής σχολής? Μετά από σύνολο 44 ημερών κερδίζουν το 6μηνο άσυλο τους. Αυτή είναι η Ελλάδα, η Ελλάδα των πιστεύω, η Ελλάδα των Λαών και των απόψεων, η αγορά του κόσμου.

Και το κερασάκι πριν τελειώσει η χρονιά, ο Εφραίμ στη φυλακή. Ελπίζω να μην είσαι ο τελευταίος λίγδας που πάει μέσα, ο κόσμος πεινά και αυτός τρώει με χρυσά πιρούνια και έχει την αυθάδεια να διδάσκει και τον λόγο του Κυρίου.

Η Ελλάδα που παλεύει για τα πιστεύω της, η Ελλάδα στέγη των καταπονημένων, η Ελλάδα των εξεγέρσεων, η Ελλάδα του Έλληνα.

Θα ήθελα να ευχηθώ μία διαφορετική χρονιά στους φίλους Έλληνες από αυτή που ζήσανε μέχρι τώρα και να τους πω ότι έχετε αδέλφια που σας νοιάζονται, δεν είστε μόνοι. Η ανθρωπιά και η αγάπη είναι κάτι το οποίο μπορούμε να σας το χαρίσουμε απλόχερα. Υπομονή αδέλφια, είμαστε μαζί σας.

ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ ΛΑΟ

 ο Green Devil