Hoolifan: Friend Request από Κουτσοκούμνη


Ρε μα σοβαρολογούμε ότι για ένα status στο facebook εν να πάει δικαστική ο κκέλης ο Χοφλαντ? Ου γαμώτο. Εκάτσαμε  πάνω κοπέλια. Έκαμε μου friend request ο Κουτσοκούμνης  προχτές τζαι έκαμα τον ignore. Άκου το προστιματούι που έρχεται. Ελπίζω να δέχεται να το πληρώσω με φίσιες του ποκερ texas holdem.

Έχω και τον πρήχταρο τον Πανίκκο  ότι γράψω  ότι ανεβάσω να κάμνει like. Διάβαζε τα πρώτα ρε γάρεεε .

To like Ηλία μου εν το “Μου αρέσει”. Απλώς για να σε κατατοπίσω τζε σένα λιο μεν νοιώθεις μοναξιά τζαι κάτσεις να λύσεις πας το castleville πάλε.

Άσε που ο Αντρέας μου εθυμώθηκε τζαι έκαμε με διαγραφή επειδή μιλούσαμε στο chat με τον πακιστανό του. Αντρέα μου εν σημαίνει τίποτε ήταν μια κακή στιγμή. Απλά ελέγχαμε τα μέτρα ασφαλείας του  facebook όπως έλεγχες και εσύ του αμερικανικού σταθμού η ώρα 3 την νύχτα!!

Αν θέλεις εν να κάμω ένα group « Να μαζευτούμε 1 000 000 σε αυτό το group για να με συγχωρέσει ο Αντρέας»

Κωστάκη και λοιποί θέλετε Mafia Wars?? Θα το έχετε.

Να δούμε τι άλλους νόμους θα ανακαλύψουν οι εγκέφαλοι μέσα σε τούτο το νησί. Άλλο λίο εν να μας βάλουν να βάψουμε το wall.

« Απίστευτο. Δείτε πως ήταν και πως έγιναν τα αρχίδια μας με όλα αυτά που βλέπουμε και ακούμε στη Κύπρο, με ένα κλικ»

Κόκκινοι φάκελοι αναμένονται να σταλούν από την ΟΥΕΦΑ στους κηφήνες ντοτ κομ. Συγκεκριμένα μεγάλες ποσότητες σούβλας και μπύρας πέραν του κανονικού καταναλώθηκαν προχθές κατά τη διάρκεια του τουρνουά φούτσαλ γεγονός που κίνησε τις υποψίες στους Κασάπηες της χώρας. Οι αρχές υποψιάζονται πως αρκετές ομάδες έχαναν ξεπίτηδες για να πα να κάτσουν γύρω που την φουκού τζε να αρχίσουν τη μάσα.

Επίσης οι κηφήνες σας ενημερώνουν πως έσχει τζαι βασιλόπιττα! ΚΑΝΕΙΙΙ ακούσαμε το πόσες φορές να κάμετε ανακοίνωση. Όπως τες διαφημίσεις του jumbo που κάμνουν διάλειμμα για να μας πουν τζε καμιάν είδηση ή κανένα τραγούδι!

Αλλά και εσείς ρε παιδί μου χάθηκε να βάλετε κάνα πιο πιασάρικο τίτλο. Άκου εκεί για να ενισχυθεί οικονομικά το παιδοογκολογικό!!!!! Βάρτε εκεί κανά τίτλο legalize ή ξέρω εγώ « ΝΑΙ στη Βία και στο Πράμαν» να δεις πως θα πλακώσουνε τα κανάλια να καλύψουνε το τουρνουά των κακών χούλιγκανς. Αφού αυτές οι αιμοδοσίες και οι έρανοι για τα παιδάκια δεν πουλάνε…

Α ρε τσογλάνια δημοσιογράφοι σαν τις ύαινες. Όπου έχει ψόφιο τρέχετε σαν τρελοί σαλιαρίζοντας. Ουστ ρε κοπρόσκυλα από εδώ. Σας περιμένουμε στα επόμενα επεισόδια και απολογούμαστε αν χαλάσαμε έστω και για λίγο την εικόνα που είχατε για εμάς, του αλήτη, του χούλιγκαν, του χασικλή και του περιθωριακού. Σας υπόσχομαι να σας βγάλω ασπροπρόσωπους με το που σας δω μπροστά μου..

Λοιπόν παιδιά του κηφήνες πέρα από  τη πλάκα να σας πω χίλια μπράβο μέσα από την καρδιά μου, περάσαμε υπέροχα και μακάρι να γίνονται πιο συχνά τέτοιες διοργανώσεις. Αυτό είναι το πραγματικό ποδόσφαιρό μακριά από σκοπιμότητες και συμφέροντα. Άφθονη μπυρίτσα, οι σούβλες στοιχισμένες ζυγισμένες σε τριάδες και τι άλλο μια στρογγυλή θεά να γυροφέρνει στην αλάνα με κάμποσους μαντράχαλους ξοπίσω της να κάνουν σαν μικρά παιδιά!

Και πιάσανε τον Εφραίμ και τον ρίξανε στο μπουντρούμι και δώστου κλάμα οι γέροντες και οι πιστοί. Και τους ρωτάνε τα κανάλια

-Εσύ παππού τι πιστεύεις έπρεπε να τον ρίξουνε στην φυλακή τον Εφραίμ?

-Φυσικά όχι, λέει ο γέρος

-Και γιατί? Ξαναρωτάει ο δημοσιογράφος

-Γιατί… Γιατί Είναι άγιος.

Νννα στα μούτρα σου παππού άντε τράβα για κανένα τεστ κάνε και το παπανικολάου αν θες. Κοίταξε τις τσέπες σου που δεν έχεις μία, κοίταξε και  τη σύνταξη σου με το μεγεθυντικό φακό μπας και μεγαλώσει λίγο και τράβα να ζήσεις τη ζωούλα σου που διάλεξες.  Βλέπεις τα λαμόγια που φάγαν τον εθνικό πλούτο με χρυσά κουτάλια που παίρνανε μίζες πάνω στις μίζες και λες αυτός μάλιστα είναι ένας «άγιος» άνθρωπος. Ε τι να σου κάνω γέροντα που τους βλέπεις με τα χρυσά τους άμφια και με τους χρυσούς σταυρούς και λες  δόξα το θεό την ώρα που εσύ δεν έχεις ούτε για να φας.

Πατάτες της ημέρας

-Η ατάκα του παππού βέβαια για τον άγιο Εφραίμ

-«Άλλη μια μέρα χωρίς τίποτε αξιοσημείωτο» Λουδοβίκος XVI. Καταχώρηση στο ημερολόγιο του…. την ημέρα της ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.

-«Νομίζω υπάρχει μια παγκόσμια αγορά για, ίσως, πέντε ηλεκτρονικούς υπολογιστές». Τhomas Watson. Ιδρυτής της IBM

-«Η δημοκρατία θα έχει πεθάνει μέχρι το 1950». John Langdon-Davies, Αμερικανός συγγραφέας.

Υ.Γ. Το τελευταίο ίσως να μην είναι πατάτα τελικά ….