Διακοπές για το Τριφύλλι τέλος


Η διακοπή των Χριστουγέννων αποτελεί ήδη παρελθόν για τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας που επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις. Η διακοπή ευελπιστούμε να έφερε την κατάλληλη ηρεμία στο στρατόπεδο της ομάδας μας ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Όπως όλος ο κόσμος έτσι και οι ποδοσφαιριστές με την τεχνική ηγεσία είχαν το δικό τους ρεπό για να γεμίσουν τις μπαταρίες με τις οικογένειες τους και να οπλίσουν τα όπλα για την επόμενη μάχη. Ο στόχος του πρωταθλήματος πρέπει να διαπεράσει τον εγκέφαλο σε κάθε εργοδοτούμενο στην ομάδα. Ο τίτλος αυτός πρέπει να βαφτεί πράσινος και ο κόσμος έδειξε το δρόμο και την ετοιμότητα να σταθεί μπροστάρης σε αυτό τον αγώνα.

Από σήμερα Τετάρτη λοιπόν, ο Νεόφυτος Λάρκου θα έχει τους ποδοσφαιριστές από κοντά στις προπονήσεις για να ετοιμάσει τα πλάνα του για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος αρχής γενομένης το παιχνίδι με τον Άρη στο ΓΣΠ την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου. Τα διάφορα αγωνιστικά προβλήματα που αφορούν τραυματισμούς αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες για να διαπιστωθεί η ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών.