Σαν δεν ντρέπεστε


Αν είναι δυνατόν, τι άλλο θα ακούσουν τα αυτιά μας και τι άλλο θα δουν τα μάτια μας. Είχαμε βλέπετε την ατυχία να γεννηθούμε σε αυτή την άκρη του κόσμου όπου οι άνθρωποι εδώ έχουν κάνει πράξη και τρόπο ζωής το γνωστό ρητό « απων αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του»

Δεν εξηγείτε αλλιώς. Πως τα κατάφεραν, από δω το φέραν από εκεί το πήραν βγήκαμε και ευνοημένοι παρακαλώ για τις 50 χιλιάδες πρόστιμο! Ευνοημένοι παιδιά ναι καλά ακούσατε βάλθηκαν να μας τρελάνουν εντελώς! Τώρα πως ακριβώς ευνοείτε μια ομάδα που τιμωρήθηκε με το μεγαλύτερο χρηματικό πρόστιμο που μοίρασε μέχρι τώρα η δικαστική συγχωρέστε μας αλλά εμείς δεν το καταλαβαίνουμε.

Έχουν πάρει σβάρνα τα ραδιόφωνα και τους σταθμούς οπαδοί όλων των ομάδων να μας πείσουν πως έπρεπε να τιμωρηθεί η έδρα μας για τα επεισόδια με αποελ. Επεισόδια ε?  Ένα αντικείμενο έπεσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και είχαμε και άναμμα φωτοβολίδων στην είσοδο της ομάδας. Μακάρι να είναι αυτά τα επεισόδια που θα βλέπουμε στα γήπεδα μας αλλά δυστυχώς δεν θα είναι κύριοι ανεύθυνοι. Δεν θα είναι γιατί εσείς οδηγάτε τον κόσμο σε έντονες και ακραίες αντιδράσεις. Μας λένε και ειρωνικά αν θα κατέβουμε στην ΚΟΠ να διαμαρτυρηθούμε. Σαν δεν ντρέπεστε όλοι σας. Ξεχνάτε τις λαμογιές σας και πάτε να μας κολλήσετε και τη ρετσινιά του ευνοημένου τώρα.

Ξεχνούν στο αποελ που έριξαν 2 καντίνες πράματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου και τιμωρήθηκαν μόνο με 26 χιλιάδες. Ξεχνούν πως δίπλα από το Τσίρειο κάποτε υπήρχε ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ το οποίο κάηκε ολοσχερώς από οπαδούς του αποελ και ακόμα δεν μάθαμε την τιμωρία. Για ένα παράξενο λόγω οι φωτοβολίδες και τα καπνογόνα είναι ορατά μόνο όταν ανάβονται στην βόρεια κερκίδα. Δεν εξηγείτε αλλιώς το αποελ να μην έχει παραπεμφθεί για αυτούς τους λόγους στο πρόσφατο ντέρμπυ. Τώρα να σας πούμε και για τους στόχους και τους κέλτικους σταυρούς που έκαναν την εμφάνιση τους ή θα μας πείτε ότι ασχολούμαστε με τρίχες? Να σας θυμίσουμε για τις φωτιές που έβαλαν στο Αμμόχωστος που η δίκαια δικαστική που ευνοεί την Ομόνοια αποφάσισε πως απλά προκλήθηκαν από αναμμένο τσιγάρο? Να σας θυμίσουμε τα φετινά των λαστιχάριων στο Αμμόχωστος πάλι που τα έκαναν γυαλιά καρφιά και κανένας ούτε ρεπόρτερ ούτε παρουσιαστές δεν ήξεραν από προέρχονταν οι πέτρες λες και είχε βροχή μετεωριτών!!

Ξεχνάνε εύκολα οι φίλοι αελίστες και απολλωνίστες όταν το τοπικό ντέρμπι θα διεξαγόταν κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της έδρας μιας εκ των δύο και όλος παραδόξως ακυρώθηκε η απόφαση για να ζήσουν την ομορφιά του ντέρμπι! Ξεχνούν οι λέοντες πως η Ομόνοια στο παιχνίδι στο ΓΣΠ για επεισόδια που ξεκίνησαν οι ίδιοι η Ομόνοια τιμωρήθηκε με περισσότερο πρόστιμο από ότι εκείνοι. Μην σας θυμίσουμε γελοία χρυσόψαρα, γιατί μόνο τα χρυσόψαρα διαθέτουν τόσο ελάχιστη μνήμη, και το άναμμα των φωτοβολίδων από τους οπαδούς σας σε εκείνο το παιχνίδι και τη διακοπή του αγώνα προσωρινά. Άρα τι έχουμε? Φωτοβολίδες Αελ. Επεισόδια ξεκινούν από Αελ. Ποιος πληρώνει περισσότερο. Ομόνοια. Ξεχνάνε απειλές του εφετείου, ξεχνάνε τιμωρίες προπονητών μας για τις ψευτιές του Ηλία, ξεχνάνε για τις τιμωρίες των ποδοσφαιριστών μας μόνο και μόνο επειδή ζήτησαν 50 -50 διαιτησίες.

Όσο κλισέ και να ακούγεται όποιοι μένουν σε γυάλινα σπίτια ας μην ρίχνουν πέτρες. Η Ομόνοια από την ίδρυση της  έχει τεθεί στο στόχαστρο και αυτό είναι το μόνο πράμα που όσο και να προσπαθήσετε δεν θα μπορέσετε να σβήσετε από την ιστορία. Δεχόμαστε προκλήσεις και σφαγιαστικές διαιτησίες   για να αντιδρούμε και μετά είμαστε και ευνοημένοι κι από πάνω. Ε ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ως εδώ! Μαζέψτε τη γλώσσα σας. Γιατί άλλο είναι να αδικείς κάποιον ΚΑΙ ΑΛΛΟ να προσπαθείς να τον πείσεις πως του κάνεις και χάρη και από πάνω. ΞΕΦΤΙΛΛΕΣ

Υ.Γ Ευχόμαστε ολόψυχα στους αελίστες να έχουν σε κάθε σημαντικό παιχνίδι τους τον Τράττο. Τους ευχόμαστε να τους χάσει (έτσι ισχυρίζονται οι ίδιοι τουλάχιστον) και άλλα τρόπαια και να παραμείνει η τροπαιοθήκη τους άδεια όπως είναι τόσα χρόνια

Για τους αποελίστες δεν μπορούμε να βρούμε κάποιον διαιτητή όσο και να ψάξαμε που να τους έχει αδικήσει έτσι ώστε να τους ευχηθούμε πάντα τέτοιες διαιτησίες! Ίσως αν πάμε 10-12 χρόνια πίσω στον Σωκράτη Σωκράτους που τον έστειλαν άμεσα στην 4η κατηγορία και δεν ανέβηκε ΠΟΤΕ