Ηοοlifan: Να πώ και έγω ένα με το Τοτό..


Κουτσοκούμνης « Τίποτα το προβληματικό στο κυπριακό ποδόσφαιρο». Πανίκος «Μάθαμε να κερδίζουμε στο γήπεδο μέσα». Ηοοlifan « Να πώ και έγω ένα με το Τοτό..»

Σας έτυχε να βρίσκεστε σε παρέα και να αρχίσουν τα ανέκδοτα? Κάτι έτσι έπαθε και ο αιώνιος άρχοντας και ο αιώνιος βλάκας. Όταν αρχίσει ο πρώτος δεν μπορεί να σταματήσει κανείς. Όλοι θέλουν να πουν από ένα.

50000 πρόστιμο στην ομάδα μας. Το λοιπόν ρε Κωστάκη εν τζαι να παίζουμε πε μας πόσα πάει η ΚΟΠ ούλλη να την κάψουμε να τελειώνουμε. Είμαστε οι καλύτεροι σου πελάτες και κάμνεις μας χάλια τιμές ρε κουμπάρε.

Αμ ο άλλος ο περήφανος. Ανέβασε φωτογραφία στο facebook του το  δημαρχείου Λευκωσίας και από πάνω έγραψε λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση! Εν να αλλάξετε τζαι τους μεζέδες σας? Ξύπνα ρε αχαπαρίδη εν δήμαρχο που σε εβάλαν.  Όπως το μωρό που εφκήκε πρόεδρος της τάξης του.

Εν τω μεταξύ σαν Θύρα 9 θα έπρεπε να του είχαν ήδη κινήσει μια αγωγή για το σλόγκαν. Περήφανη Θύρα 9 αναγράφεται σε κάθε ανακοίνωση της Θύρας 9 εδώ και ενάμιση χρόνο δεν θα έρθει ο άλλος ο παπάρας να την κλέψει. Έχουν και δικαιώματα κύριοι!

Αρχίζει και η κατεδάφιση απέναντι από το Χίλτον για να αρχίσει το έργο του Κατάρ (By the way εν είδαμε ακόμα τες Qatar airways που μας τα επρήσετε ότι θα μπει χορηγός μας ρε αντικειμενικοί λαστιχάριες ). Προσεύχομαι και θερμοπαρακαλώ τον οδηγό της μπουλντόζας να κάτσει μια που πάνω τζαι της φιδοφωλιάς  να τελειώνουμε!

Ετοιμαστείτε λάστιχα μου και έχει μετακόμιση. Σιγά μεν έρτουν οι αραπάες με τες τζελαπίες τζε τα πετροδόλλαρα να ριλαξάρουν στες σουίτες τζε να σας αφήκουν να φακκάτε ντάκα ντούκου πουκάτω όπως τους ζουλού.  Χαχαχα εν να έρτει ο Αντρέας να σας κάμει Άλλαξε το και Σπίτι απ την αρχή!

Αη βασίλη χοντρούλη άκου να δεις τώρα. Για δώρο θέλω να μου φέρεις ή τον Κουτσοκούμνη ή τον Αβέρωφ στο κουτί. Θέλω να θυμηθώ τα παλιά καλά χρόνια όταν έπαιρνα τα παιχνίδια μου κάτι ρομπότ κάτι αυτοκινητάκια  και ως το μεσημέρι τα είχα κάνει βίδες! Η μαγεία των Χριστουγέννων!

Αμ ο ολυμπιακός. Αφιερωμένο το χριστουγεννιάτικο ξεπούλημα- παζαράκι των παιχτών του ολυμπιακού σε όσους αμφισβητούσαν την δύναμη της αποχής. Μπορεί να μην οδηγήσαμε εμείς τον Ολυμπιακό στην πτώχευση αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ με την αποχή μας και τα ελάχιστα έσοδα τους, σκορπίσαμε ακόμη περισσότερη απογοήτευση στο στρατόπεδο τους. Και άρχισαν και αυτομολούν, έτσι κύριε πρόεδρε!  Άτε τζαι που να βάλεις «1 + 1» εν να έρτουμε να αγοράσουμε τσογλάνι..

Ξέρετε τι μου την σπάει. Γενικά όποτε γίνει ένα σκάνδαλο ή ένα ατύχημα που χρεώνεται δικαίως η αδίκως στην αριστερά  π, χ τα γεγονότα στο Μαρί, το θέμα μονοπωλεί τις συζητήσεις σε όλα τα στέκια, στις δουλειές, στους καφενέδες γενικώς όπου συναθροίζονται άνθρωποι διαφόρων πολιτικών αντιλήψεων και απόψεων. Όταν βγει στην επιφάνεια καμιά κουτσουκέλα δική τους, καμιά απόφαση όπως η χτεσινή για την αεροπορική τραγωδία όλως παραδόξως οι συζητήσεις περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα «ετοίμασες την έκθεση που σου ζήτησα?» «πάρε αυτά τα κιβώτια στο πελάτη» «Κώτσιο ένα σκέττο τζε μεν πεις κουβέντα»

Το ίδιο συμβαίνει και με τις συζητήσεις περί αθλητικών. Όταν νικάει το αποελ ή όταν χάνει η Ομόνοια όλοι έχουν κάτι να πουν. Μόλις γίνει το αντίθετο ξαφνικά τα αθλητικά χάνουν το ενδιαφέρον τους…

Θυμάστε που θέλατε να πάρετε δώρο του Χριστόφια μια πυξίδα για να θωρεί που είναι το Ζύγι και το Μαρί επειδή τάχα δεν ήξερε? Ε πάρτε τώρα και στους βουλευτές σας και στους μεγαλοξενοδόχους σας που ήταν μεγαλομέτοχοι της Ήλιος μια ζυγαριά ακρίβειας (και όχι ακριβείας μια χαρά το έγραψα)  να βάζουν από τη μία την ανθρώπινη ζωή και από την άλλη το κέρδος να βλέπουν ξεκάθαρα ποιό αξίζει περισσότερο. Ποιό είναι πιο πολύτιμο και πιο ακριβό για την τσέπη τους.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ όλους όσους με πλήγωσαν φέτος από διαιτητές από δικαστές, από γυμναστές της ομοσπονδίας από μόνιμους αξιωματικούς της εθνικής φρουράς και τόσους άλλους. Σας εύχομαι ολόψυχα η νέα χρονιά να σας φέρει απλόχερα τόσην αδικία όση προσφέρατε και εσείς με τη σειρά σας. Και μια μεγάλη σύκλα για να την βολάρετε. Καλές γιορτές.

Υ.Γ Σας παρακαλώ πολύ. Μην ακούσω τα Χριστούγεννα τις ευχές σας στα στρατόπεδα και στα νοσοκομεία κύριοι βουλευταί να λέτε «όλοι οι πρόσφυγες στα σπίτια τους» « ο νέος χρόνος να φέρει ελευθερία στη πατρίδα μας». Σοβαρά εκτός από παλιομοδίτικο και κακόγουστο αστείο έχει καταντήσει και ανιαρό. Δεν είμαι μαλάκας  σέβομαι τους πρόσφυγες απλά θα ήθελα έστω μια στιγμή να ακούσω τι πραγματικά θα ήθελε ο καθένας τους για την νέα χρονιά χωρίς τα φώτα των καμερών.

Γνωμικό της ημέρας. Το ποδόσφαιρο δεν είναι θέμα ζωής και θανάτου. Είναι κάτι απείρως πιο σημαντικο ( Bill Shankly)

Γνωμικό της ημέρας 2. Εκείνος που έχει συμμάχους ήδη δεν είναι και πολύ ελεύθερος ( Χάρυ Τρούμαν)

o Hoolifan