Ας μιλήσουν τώρα όλοι!


Τα πρώτα βήματα έγιναν έστω και αργά. Εμπιστοσύνη πλέον στο Κουτσοκούμνη και τους αυλικούς του καμία. Τα είδαμε τα πάθαμε, κάναμε καιρό αλλά φαίνετε πως μάθαμε κιόλας. Να τερματιστεί επιτέλους αυτό το καλοστημένο κόλπο των συμφερόντων. ΤΕΡΜΑ. Ούτε μέρα παραπάνω μαζί τους. Η αρχή έγινε το θέμα είναι πως συνεχίζουμε. Έχουμε άλλο ένα γύρο μπροστά μας και μόλις είπαμε κατάμουτρα στο αφεντικό της ποδοσφαιρικής μαφίας πως δεν τον γουστάρουμε πλέον. Αναμένουμε αντιδράσεις από παντού. Είτε θα φανερωθούν οι φίλοι σε αυτή τη δύσκολη ώρα ή ας σωπάσουν για πάντα και ας αποδεχτούν τον ρόλο του κομπάρσου που τους αναλογεί στο one man show του Κωστάκη.

Η Αεκ εκεί που πήγε να μιλήσει πάλι κατάπιε την γλώσσα του και είπε πως δεν συμμερίζεται τις απόψεις της Ομόνοιας. Για ρωτάτε και τον κόσμο σας όμως κύριοι. Φαίνετε πως γουστάρετε ένα ακυρωθέν γκολ για οφσάιντ και μια άρνηση καθαρού πέναλτι κάθε φορά που θα παίζετε εναντίον του Πανίκου και της παρέας του.

Η ανόρθωση μιλάει εδώ και λίγες μέρες , το θέμα είναι ποια θέση θα κρατήσει τώρα που ξεκίνησε ο πόλεμος. Μην ξεχνάτε και τα πολιτικά που μπορεί ένα και μόνο τηλεφώνημα να κάνει τους πάντες να σωπάσουν και να υποστούν άλλη μια ταπεινωτική χρονιά για το «γενικό» συμφέρον. Αναμένουμε από ένα σωματείο 100 χρόνων όπως θέλουν να υπερηφανεύονται υπεύθυνη και σοβαρή στάση και όχι να βγουν τα λάβαρα του Δη.Συ από τα ντουλάπια. Και ας μην ξεχνούν πως είναι τα ίδια λάβαρα που ξαφνικά στα τέλη της δεκαετίας του 90’ πήραν τα σκήπτρα από την ανόρθωση και τα παράδωσαν στο αποελ χρίζοντας το προστατευόμενο τους.

Η Αελ δείχνει να έχει σήμερα  τις καλύτερες σχέσεις με το αποελ από ότι είχε την τελευταία δεκαετία και αναμένουμε τι στάση θα κρατήσει τώρα. Ας μην ξεχνάει η Αελ πως είναι μια ομάδα που εδώ και χρόνια φωνάζει για μια πιο δίκαιη διαιτησία και τώρα είναι η ευκαιρία να συμπορευτεί μαζί μας να το πετύχουμε. Δεν ζητάμε να γίνουμε ούτε φίλοι ούτε κολλητάρια ζητάμε το αυτονόητο. Να μπορούν όλες οι ομάδες να διεκδικούν τη νίκη στα 90 λεπτά χωρίς εξωτερικές παρεμβάσεις και ανθρώπινα λάθη που μοιάζουν περισσότερο απάνθρωπα καταρρακώνοντας κάθε ίχνος αξιοπρέπειας  και νοημοσύνης που διαθέτουμε.

Ο Απόλλωνας έχει πολλά παράπονα ειδικά από την φετινή διαιτησία. Έχει και τα δικά του διοικητικά και οικονομικά προβλήματα και πρέπει να κατανοήσουν πως μόνο με ένα δίκαιο πρωτάθλημα μπορούν να διεκδικήσουν κάτι αξιόλογο την φετινή χρονιά. Αλλιώς να το ξέρουν πως αν δεν βοηθήσουν να μπουν επιτέλους σωστές και δίκαιες βάσεις στο ποδόσφαιρο μας, τα προβλήματα τους βρίσκονται μόνο στην αρχή.

Όσο για τον Εθνικό δεν θα σχολιάσουμε καν την στάση της ομάδας του σκοτεινού δάσους. Εμείς απλά αναμένουμε όλους αυτούς που κατά καιρούς φωνάζουν ότι αδικούνται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να άρουν και αυτοί με την σειρά τους την εμπιστοσύνη τους προς τον κ. Κουτσοκούμνη και την παράγκα την οποία έκτισε στα τόσα χρόνια δικτατορίας του στο κυπριακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.