Hoolifan: Καλύτερες μεταγραφές Γεννάρη οι διαιτητές


Το βρήκα. Αφού έσπασα την κεφάλα μου ανακάλυψα γιατί το αποελ δεν θέλει ξένους διαιτητές. Μα είναι ολοφάνερο και απορώ πως δεν το είχαμε καταλάβει από προηγουμένως. Το αποελ δεν θέλει ξένους διαιτητές γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ για άλλους ξένους παίχτες στην δεκαοχτάδα του. Ενώ από κύπριους διαιτητές – παίχτες μπορεί να πάρει όποιον θέλει, στους ξένους έχει πρόβλημα δεν έχει χώρο!!

Καλύτερες μεταγραφές Γενάρη οι γενίτσαροι του Κουτσοκούμνη για το αποελ.

Άρχισα να πιστεύω πως από τον καιρό που έχουν να τους σφυρίξουν παιχνίδι 50-50 ειδικά η νέα γενιά λαστιχάριων έχει διαμορφώσει τους δικούς της κανόνες για το ποδόσφαιρο. Αδυνατούν να ξεχωρίσουν πότε η ομάδα τους ευνοείτε και θεωρούν πως πολύ απλά παίρνει αυτό που δικαιούται. Πιστεύω ακράδαντα πως με μια δίκαιη διαιτησία τα παιδιά της ΚOΠ θα νομίσουν πως κατέβηκαν οι κουμουνιστές να τους φάνε.

Άσε που αν τύχει και δουν καμιά κόκκινη, αγνοώντας μέχρι σήμερα ακόμα και την ύπαρξη της στους κανόνες τους δικούς τους, μπορεί να καταρρεύσει ο εσωτερικός τους κόσμος. Θα ρωτάνε ο ένας τον άλλο « τι ήταν αυτό που έδειξε ρε?  Εντάξει είπαμε τα κομμούνια ελέγχουν αλλά αυτοί βάψανε και τις κίτρινες κάρτες με κόκκινο χρώμα ΕΛΕΟΣ μεγάλε που θα φτάσει αυτή η επιρροή τους!»

Απορώ πως είναι δυνατόν να το χάνετε μερικές χρονιές! Πραγματικά πως τα καταφέρνετε?

Δώστε τους το τζε κανεί!  

Στα αρχίδια μας το γράφουμε το τσίγκενο σας. Γαμώ και το ποδόσφαιρό έτσι που το καταντήσατε γαμώ και την ομοσπονδία σας γαμώ σας τζε σας. Ζήτω ο αγνός Χουλιγκανισμός! Αρρρραααααα ουρρρουυυυυ. Ξυπνά ο Αντρέας μέσα μου! Άντρακλα μου εσύ!

Τα μισά ματς φέτος τα παίξαμε Δευτέρα για τους χορηγούς και για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και ακόμα μου λέτε για ποδόσφαιρο στη Κύπρο.

Τιμή και Δόξα στον τροχονόμο που δεν άφησε αποελίστα για αποελίστα να μην τον γράψει προχθές στο ΓΣΠ. Να περάσει από το φαν κλαμπ για ποτάκι όποτε γουστάρει! Να μην φέρει το μπλοκάκι μαζί του όμως!

Ο άλλος είδε παράβαση στο χέρι του Σερφά αλλά στο βόλευ του παίχτη της αλκής ΕΔΩΚΕΝ μας εμάς οφσάιντ!!

Ρε μαλάκες  όκ  από παλιά τους κανόνες δεν τους πολύ γούσταρα αλλά ένα δυο πράγματα έμαθα και εγώ για το ρημάδι το άθλημα που ασχολούμαι τόσο καιρό. Ζητείτε επειγόντως επίκουρος καθηγητής διαιτησίας ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΘΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ που θέλουν να ασχολούμαστε ακόμα.

Που μας μιλάνε ακόμα για ανθρώπινα λάθη!! ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ ρε λαμόγια ήταν που δεν τραβήχτηκε ο μαλάκας ο πατέρας σας και σας έκανε. Που να σας έπαιζε πας το καμπαναρκό να σας φαν οι κατσικόρωνοι!!

Αεκάκι θυμάσαι που αλλάζατε φιλοφρονήσεις και ευχές με τους παράγοντες του αποελ στα κανάλια και στα ράδια και μας το παίζατε ευρωπαίοι? Πάρτε τώρα από του φίλους σας ευρωπαϊκή μεταχείριση σκουλήκια και εσείς.

Συγχαρητήρια στον Γιωρκάτζη

Επ ευκαιρία από αυτήν εδώ την στήλη o Hoolifan θέλει να στείλει τα συγχαρητήρια του στο κύριο Γιωρκάτζη για την εκλογή του στο δήμο Λευκωσίας. Είμαι βέβαιος πως θα εργαστεί σκληρά για να κάνει την πόλη μας ακόμα πιο περήφανη.

Με βρίζετε? Με καταριέστε? Θεωρείται ότι έχω ξεπεράσει κάθε προηγούμενο με το πιο πάνω μου σχόλιο? Ε λοιπόν καιρός ήταν να νοιώσετε έστω και για λίγο πως νοιώθουνε χιλιάδες ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ κάθε φορά που στέλνετε συγχαρητήριες επιστολές στο παράρτημα για την πορεία του στην Ευρώπη. Και μην ακούσω για τυπικότητες και κινήσεις τακτικής σας το ξανάπα αυτές σας οι κινήσεις έδιωξαν πολλούς από κοντά σας.

By the way περήφανε δήμαρχε πραγματικά συγχαρητήρια να πας να γυρέψεις μες το μπάτσοι-φι και όχι που μας. Ένα σχόλιο εκάμαμε εν τζεν ανάγκη να το παίρνεις της μετρητοίς.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ: Σώστε το ποδόσφαιρο μας. Κάμετε κάτι. Μπορείτε ? ΚΑΜΕΤΕ ΤΟ γιατί τα χάπια που πίνουμε εν όπως την pizza σε μέγεθος εν αντέχουμε άλλο. ΔΕΝ μπορείτε? Πείτε μας το. Να δούμε τι εν να κάμουμε, να οργανωθούμε όλοι μαζί ,να δούμε να υπάρχει κάποια λύση ρε παιδί μου. ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ να μένετε στη σιωπή επιτέλους!!!! ΜΙΛΑΤΕ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Κάτι τελευταίο: 20 000 παιδιά κακοποιήθηκαν από ανθρώπους της εκκλησίας σε καθολικά σχολεία σε ορφανοτροφεία και άλλα ιδρύματα στην Ολλανδία τα τελευταία 50 χρόνια σύμφωνα με επίσημες έρευνες. Και σας ρωτώ εγώ ποιος θεός αφήνει να γίνονται τέτοια πράγματα στο όνομα του να του φτύσω στα μούτρα!

Και ένα μήνυμα προς όλους: Ο little Jesus με την ευκαιρία των γενεθλίων του προσφέρει εκπτώσεις σε όλα σχεδόν τα καταστήματα της Κύπρου ξοδέψτε ελεύθερα και τον δωδέκατο σας μισθό και τον δέκατο τρίτο που ίσως δεν πάρετε ποτέ για να νοιώσετε το πραγματικό μήνυμα της γέννησης τους. Peace!

o HOOLIFAN