Green Devil – Θα το κλείσουμε το μαγαζί?


Δεν γίνεται κύριοι η ΟΜΟΝΟΙΑ, η αέλ και ανόρθωση κάθε εβδομάδα να παίζουν για τη νίκη και το αποέλ να παίρνει τους βαθμούς επειδή εσείς το αποφασίσατε. Αφού δεν μπορεί, σας το δείχνει κάθε αγωνιστική, τι σκατά το σπρώχνετε? Έχει γίνει ξευτίλα το πρωτάθλημα και εσείς ανένδοτοι μέχρι το τέλος. Δεν είμαστε ούτε καν στη μέση της σεζόν και ΟΛΟΙ μιλάνε για στημένο πρωτάθλημα, ΟΛΟΙ. Δεν σας νοιάζει?  Και έτσι να το πάρετε σας κάνει? Πέστε μας να ξέρουμε τι γίνεται.

Θέλετε να φύγουν όλες οι ομάδες και να κάνουν δικό τους πρωτάθλημα? Έχει καταντήσει τραγωδία το όλο θέμα. Κανένας οπαδός δεν νοιάζεται αν θα πάρει η ομάδα του το πρωτάθλημα πλέων, όλοι σκέφτονται γιατί ασχολούνται με το κυπριακό πρωτάθλημα πρωτίστως.  Έχετε κάνει κόσμο και κοσμάκι να μετανιώνει που απλά είναι φίλαθλος.

Όλα δείχνουν πως είστε η καταστροφή του κυπριακού πρωταθλήματος. Εσείς θα έχετε την τιμή να το κλείσετε, συγχαρητήρια. Περνάτε νόμους τρομοκρατίας συνέχεια, παράλογους νόμους που έχουν αυτοσκοπό να φιμώνουν τους αδικημένους, τιμωράτε όποιον πάει να πει κάτι με εξουθενωτικές ποινές, προσλαμβάνετε άτομα για πόστα που θα προσφέρουν εξυγίανση και απλά γίνονται όλα πιο βρώμικα και κάθε μέρα μεγαλώνει το νούμερο των απογοητευμένων φιλάθλων που λένε δεν θέλω να ασχολούμαι με αυτό το φιάσκο.

Έρχεται και ο κάθε βλάκας να μας λέει ότι τον απειλούν και χρειάζεται αστυνόμευση για να νιώθει πιο ασφαλές. Εμείς ρε, σας είπε κανείς ότι νιώθουμε ασφαλές με αυτά που βλέπουμε? Εμένα, αυτούς όλους που πάνε γήπεδο, τον καθένα που θέλει απλά να απολαμβάνει μπάλα (μπορεί να μην έχει και ομάδα) ποιος θα τον προστατεύσει από όλους εσάς?

Δεν γίνεται για χάρη του αποέλ να τιμωρούνται 8-9 ομάδες. Ακυρώνονται τέρματα, ακυρώνονται πέναλτι, δίνονται άδικες κόκκινες, τους δίνονται ψεύτικα πέναλτι, κιτρινίζουν την μισή αντίπαλη ομάδα μέχρι το 30, δεν βλέπουν οφσάιντ, δεν τιμωρούνται σαν τους άλλους από τη δικαστική, τους ορίζονται οι διαιτητές που θέλουν… Τι άλλο θα κάνετε? Πόσο να τους σπρώξετε? Δεν καταλαβαίνεται ότι το θέμα έχει φτάσει στο αμήν? Φωνάζουνε όλοι μα όλοι. Όποια ομάδα διεκδικεί Ευρώπη φωνάζει για διαιτησία.  Και όχι μόνο..

Ε μα ένα έτσι, ένα γιουβέτσι, ένα στα πεταχτά, ένα που δεν φώναξε η ομάδα γιατί πληρώθηκε, τσα… νάτο το αποέλ να φιγουράρει πρώτο. Δεν είναι πρωτάθλημα αυτό κυρίοι. Το ποδόσφαιρο ακολουθείται από τακτικές και στρατηγικές. Αν δεν σας αρέσουν απλά αλλάξτε άθλημα. Πόσες και πόσες ομάδες παίζουν ευρώπη και στο πρωτάθλημα είναι 6οι? Είναι ρίσκο, συμβαίνουν αυτά. Αλλά εδώ είναι και η μαγκιά της κάθε ομάδας, να ξέρει που θα δώσει έμφαση, εδώ είναι και η μαγεία του ποδοσφαίρου.  Ε αυτοί δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Κάτι άλλο παίζουν και ενοχλούν και τις υπόλοιπες ομάδες.

αποέλ εναντίον όλων λέει και το πανό τους. Βγάζει νόημα τώρα. Σας αδικούμε όλους για να φιγουράρουμε εμείς στη πρώτη θέση. Θα γίνει κάτι κυρίοι ή να φύγουμε ομαδικός και να παίζει το αποέλ με 4-5 ομαδούλες της σειράς για το κυπριακό πρωτάθλημα? Μιλάμε για σοβαρά θέματα τα οποία ήδη άρχισαν να συζητούνται μεταξύ των ομάδων. Αποφασίστε γρήγορα τι θα γίνει γιατί μετά θα είναι αργά.

Εμείς θα προστατεύσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας από τον οποιοδήποτε. Σας το κάνουμε ξεκάθαρο. Αντί να νιώθετε τιμή που είστε εκεί, ο καθένας σας και να προσπαθεί να δώσει κάτι καλύτερο στους μετέπειτα, να δείτε μπροστά στο μέλλον, προσπαθείτε να φάτε ότι κτίσανε άλλοι πριν από εσάς, απλά για να φύγετε χορτάτοι και με περιουσία. Δεν σας νοιάζει ότι ούτε εσείς τα κάνατε, ούτε ότι μετά από εσάς δεν θα βρουν τίποτα οι επόμενοι σας. Στην κοινωνία που ζούμε τα άτομα σαν και εσάς ονομάζονται άχρηστα και αποτυχημένα στο να ζήσουν.

Αλλαγές εδώ και τώρα

Green Devil