Ποδόσφαιρο όπως λέμε ριάλιτυ τηλεπαιχνίδι


Έχουν τελειώσει οι εκφράσεις και οι χαρακτηρισμοί για να σας εξηγήσουμε αυτό που γίνεται στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Ακόμα μια τριάρα το αποέλ ακόμα μια σφαγιαστική διαιτησία για τον αντίπαλό του, ακριβώς στο ίδιο μοτίβο με το ντέρμπυ της περασμένης εβδομάδας.

Πέναλτι που δεν δόθηκαν ποτέ, ακυρωμένο γκολ οφσάιντ και ανάποδες κίτρινες. Από όλα έχει η διαιτητική σούπα υπέρ του αποέλ και το πορτοκολί εξπρές οδηγείται προς το πρωτάθλημα powered by κυπριακή διαιτησία και όχι μόνο. Μια ξεδιάντροπη παράσταση το κυπριακό ποδόσφαιρο που δεν μπορεί πλέον να στηρίζεται από κανένα.

Το τελευταίο επιχείρημα των οπαδών του αποέλ που δεν μπορούν να εξηγήσουν την εύνοια της ομάδας τους είναι ότι το αποέλ παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο. Εκτός του ότι δεν παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο είναι να απορείς: Από πότε στο ποδόσφαιρο δεν μετρά η νίκη αλλά μετρά το στυλ παιχνιδιού; Με το επιχείρημα “παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο” ας οριστεί και μια κριτική επιτροπή, να παίρνουν και τηλέφωνα οι τηλεθεατές από σπίτι να ψηφίζουν τον καλύτερο. Ριάλιτυ τηλεπαιχνίδι έχουν καταντήσει το ποδόσφαιρο οι γνωστοί και άγνωστοι κύκλοι.

Το πλέον λυπηρό είναι ότι σοβαροί άνθρωποι αποελίστες που θέλουν να έχουν υπόληψη και κύρος στην κοινωνία, υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στο ποδόσφαιρο. Όλα είναι ανθρώπινα λάθη και το ποδόσφαιρό μας είναι ότι πιο φυσιολογικό. Κρίμα και πάλι κρίμα. Πώς θολώνει το μυαλό μετά από μια επιτυχία; Να μην μπορεί κάποιος να εκτιμήσει το σωστό από το λάθος. Δεν είναι ανθρώπινο λάθος, είναι ανθρώπινη φύση. Αν αυτοί οι, σοβαροί κατά τα άλλα, άνθρωποι είχαν έστω και την ελάχιστη αίσθηση της αξιοπρέπειας δεν θα δεχόντουσαν η ομάδα τους να νικάει με αυτό τον τρόπο.

Απογοήτευση και πάλι απογοήτευση και από τους αποτυχημένους υποψηφίους των δημοτικών εκλογών που διοικούν την ομάδα μας. Ένα τεράστιο γιατί πλανιέται στο νου μας. Είστε συνένοχοι κύριοι στην καταστροφή και της ομάδας μας αλλά και του κυπριακού ποδοσφαίρου. Δεν πάει άλλο. Παίρνεται οδηγίες από το “κόμμα” για να διατηρείται χαμηλούς τόνους. Αυτοί οι χαμηλοί τόνοι έχουν μαυρίσει το “κόμμα” σας στις προχτεσινές εκλογές. Και αν συνεχιστούν θα συνεχίσει να κατρακυλά.

Και για να μην γυρεύεται το λάθος θα σας το πούμε μπας και καταφέρετε να το διορθώσετε. Ο κόσμος σας έχει βαρεθεί να μην διεκδικείτε. Έχει βαρεθεί να μην πολεμάτε για τα δικαιώματα των μη εχόντων. Έχει βαρεθεί να μην πολεμάτε για την Ομόνοια. Έχει βαρεθεί να μην πολεμάτε για το ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Όσοι μπορούν να μείνουν. Όσοι δεν μπορούν να παν σπίτια τους. Βράζει το αίμα του Λαού και θα πολεμήσει. Με η χωρίς κόμματα και κομματικούς.

To θέμα της εβδομάδας