Hoolifan – Ας Ιεραρχήσουμε τα προβλήματα μας


Με την Λυών το αποελλιν και ξυπνά ο γάλλος μέσα μου. Ετοιμαστείτε για γλωσσόφιλα μον αμούρες μου!

Η Λυών ύποπτη για στημένα. Αποελλίν μάστερ πάνω στα στημένα. Εκαταλάβετε θα γίνει του στησίματος το κάγκελο!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ.

Όταν σας λένε στο δρόμο coman sava μην το παίρνετε προσωπικά και να τους απαντάτε «μα ποιο Σάββα σιορ εν Γιώρκο που με λαλούσιν».

Επίσης έσχει ένα εύκολο τρόπο να μιλήσετε γαλλικά χωρίς να ξέρετε. Βασικά πιάστε ένα αγγούρι και βάρτε το του κώλου σας σιγά- σιγά όμως (αντρέα μεν σχιασχιαρεις). Καθώς μπαίνει οτιδήποτε πείτε θα έχει αποκτήσει δια μαγείας γαλλική προφορά..

Επίσης αν θα περάσετε και από τα ένδοξα Παρίσια σίγουρα θα παρατηρήσετε ένα τεράστιο πύργο να υψώνετε περήφανα στο κέντρο της πόλης. Κάντε το κόπο, πηγαίνετε εκεί πάρτε το ασανσέρ που οδηγεί στη κορυφή και αφού απολαύσετε την όμορφη θέα πάρτε φόρα τζε κάτσετε με το κώλο πας την μούττη ! ( Αντρέα περίμενε το γυρί σου). ΕΠΙΣΗΣ είναι προτιμότερο να έχετε αφαιρέσει το αγγούρι που εμπήξετε προηγουμένως  για να μιλάτε γαλλικά όχι πώς εν να κάμει διαφορά απλά just in case

Αντρέα μου να αναφέρουμε ότι εντζεν τραινάκι του Λούνα Πάρκ, από μια φορά δικαιούται ο καθένας ντάξει. Άτε τον αριστείνδην μου και να σε πάρω και στο Moullin rouge να βάλεις τα κουστούμια που σα αρέσκουν με τα φτερά. Ναι ναι θα είναι και ο παιχταράς εκεί.

Φεύγουμε που τους βλάκες πάμε στους μαλάκες

Είπα σας το ξανά και δεν το καταλάβατε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ η διοίκηση μας γιατί πολύ απλά δεν κοιμάται. Συνειδητά πήρε τις αποφάσεις τις συνειδητά ακολουθεί αυτή τη στάση και συνειδητά θα συνεχίσει να την ακολουθεί.

Ότι και να σας λένε κύριοι διοικούντες, στα αρχίδια μας την γράφουμε την κοινωνική ειρήνη στα παπάρια μας την γράφουμε την ανακωχή. Εσπάσαμε, ετσακρίσαμε κανεί! Δεν αντέχουμε άλλο.  Κάθαρση τώρα. Ξένοι διαιτητές τώρα. Παραίτηση του Κουτσοκούμνη και των αυλικών του ΤΩΡΑ!  Δεν μπορείτε ? Στα τσακίδια και εσείς..

Ξυπνάτε τους γέρους που είναι μέλη να κάμουμε γενική συνέλευση μπας και βγει κανένας άλλος. Ενημερώστε τους πρώτα για τις τελευταίες εξελίξεις, πείτε τους ότι έφυγε και ο Μπάγεβιτς. Με το μαλακό έτσι?

Η ειρωνεία μου δεν απευθύνετε στα συμπαθητικά γεροντάκια της Ομόνοιας αλλά σε εσάς που ετσιθελικά διατηρείτε τον μέσο όρο ηλικίας της γενικής συνέλευσης στα 60!

Κάπου εδώ θα έπρεπε να πω, ανοίξτε τις πόρτες στο λαό να γίνει και μέλος και λοιπά αλλά εκουράστηκα. Κάμετε ότι θέλετε. Εκουράσετε μας. Έχετε το ενδοξότερο σωματείο αυτού του τόπου αλυσοδεμένο για τις δικές σας ανάγκες. [Διαβάστε επίσης: ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ]

Και το ξανάπα μπορεί αυτό να είναι μια δικαιολογία μπορεί να έχετε και δίκαιο. Μπορεί ο κόσμος ο ίδιος να μην κάνει αιτήσεις είτε γιατί δεν θέλει είτε γιατί έχει επίγνωση τι ιερά εξέταση πρέπει να περάσει για να γίνει μέλος. Το θέμα είναι γιατί εσείς σαν συμβούλιο της Ομόνοιας δεν κάνετε οι ίδιοι εκστρατεία εγγραφής μελών στο σωματείο. Και για οικονομική ενίσχυση και για ενίσχυση της δημοκρατίας. Να γίνουν περισσότερες οι φωνές και οι απόψεις στις τάξεις του σωματείου.

Τι είπατε? Σιγά μην γίνει? Το ξέρω να είπα να το γράψω μπας και γεμίσει η ρημάδα η στήλη.

Το ξέρετε είναι στατιστικά αδύνατο μια ομάδα με τους περισσότερους οπαδούς να έχει διαχρονικά αποτυχημένες διοικήσεις. Το ξέρω πως έχουν ανέκαθεν να αντιμετωπίσουν δύσκολο έργο από τις προκλήσεις της ΚΟΠ και των διαιτητών αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι πως άμα αυτή η ομάδα είχε για μέλη ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του όγκου των φιλάθλων της π,χ 20 000, από αυτά τα μέλη ΑΝΕΤΑ θα μπορούσαν να αναδειχτούν ικανότατα στελέχη. Είναι γελοίο η πολυπληθέστερη ομάδα της Κύπρου να μην μπορεί να έχει ικανές διοικήσεις. Αυτό δείχνει πως στις εκάστοτε διοικήσεις δεν μπαίνουν οι καλύτεροι αλλά αυτοί που υποδείχνονται από πιο πάνω.

Μπορεί όπως λέτε πολλοί τα γραφόμενα μου να σπέρνουν το μίσος, να οδηγούν ανθρώπους σε βίαιες πράξεις. Τα γραφόμενα μου όμως δεν είναι η αιτία. Μπορείτε να με κατηγορείτε αλλά να ξέρετε με το να σιωπήσει ένας Hoolifan δεν λύνετε το πραγματικό σας πρόβλημα. Hoolifan είμαστε όλοι, είμαι εγώ είναι ο μαθητής είναι ο ξενιτεμένος φοιτητής και ο κάθε εργαζόμενος ομονοιάτης που ζει καρτερικά την αδικία εδώ και τόσα χρόνια. Μα από αδικίες χορτάσαμε κύριοι και από την μια μεριά και από την άλλη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα λευτερωθεί και από τα δικά τους ζυγά και από τα δικά σας!

Και ένα πολύ ωραίο που είδα να κυκλοφορεί στο facebook.

Γράφει ένας « Σιγά τον Chuck Norris και μαλακίες. Άμα ήταν μάγκας θα ερχόταν εδώ να μου βαρέσει το κεφάλι στο πληκτρολόγιοεδφψεδψψεξ νψξδψνεξ ψθ εξσχκ ρ4θ98θ9θ4@#2%#%»

Υ.Γ: Δεν αναφέρομαι στον αγώνα με αλκή γιατί πολύ απλά πρέπει να ιεραρχούμε τα προβλήματα μας. Και αν δεν αλλάξει η κατάσταση τότε πολύ μικρή διαφορά μου κάνει είτε κερδίσω είτε χάσω. Γιατί τι να την κάνω τη νίκη όταν είναι να ξαναπάω στο ντέρμπι και να μου κόψουν ξανά τα φτερά μου??