Άποψη Αναγνώστη: Όλα αλλάζουν μα όλα ίδια μοιάζουν


Τα χρόνια δίσεκτα και οι καιροί χαλεποί, αυτό όμως δεν εμπόδισε μια χούφτα ανθρώπων να δώσουν ζωή στα όνειρά τους. Στις 4 Ιουνίου το 1948 γεννιέται το σωματείο που έμελλε να αλλάξει την ιστορία του αθλητισμού στην Κύπρο. 63 χρόνια μετά, εμείς, άξιοι συνεχιστές των  προοδευτικών εκείνων ανθρώπων, κρατούμε περήφανα τα λάβαρα της Βασίλισσάς μας ψηλά.

Όλοι εμείς έχουμε κάτι κοινό. Όλους μας ενώνουν εφτά μόνο γράμματα. Ο-Μ-Ο-Ν-Ο-Ι-Α. Μέσα σ΄ αυτή την λέξη ο καθένας από εμάς μπορεί να δει τη δική του ανίατη αρρώστια. Μια αρρώστια που φωλιάζει στην ψύχη και στο μυαλό μας, ένα σαράκι που μας τρώει κι όμως δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό. Στα αυτιά μας η λέξη ΟΜΟΝΟΙΑ αντηχεί σαν μια γλυκιά μελωδία που μας ταξιδεύει σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους, σε κόσμους πράσινους.

Γεννηθήκαμε με ένα και μόνο σκοπό, να υπηρετούμε πιστά το μεγαλείο αυτής της ομάδας, που μέσα της κρύβει μία ιδέα αλλόκοτη για πολλούς, αλλά για εμάς τρόπο ζωής, μιας  ζωής  που στα πράσινα κυλά.  Η αγάπη, η πίστη και ο ρομαντισμός είναι αυτά που μας κάνουν να είμαστε απλά ξεχωριστοί.

Η λατρεία μας για αυτή την ομάδα παρασέρνει στο διάβα της σαν τρελό φορτηγό όποιο προσπαθήσει να τη βλάψει. Εμείς, χρόνια τώρα χαράζουμε πορεία, οι υπόλοιποι απλά ακολουθούν. Έχουμε αναγκάσει τους αντιπάλους μας να υποκλιθούν στο δικό μας μεγαλείο.

Αυτό που μας κάνει  μοναδικούς είναι η προσμονή να βρεθούμε στο πλάι της επίσημης αγαπημένης μας. Να γίνουμε ο 12ος παίκτης που θα πάρει την ομάδα απ΄ το χέρι και να την οδηγήσει εκεί που της αξίζει. στην κορυφή.