Όλοι παίζουν αποέλ


Από πολύ παλιά

Τα σφυρίγματα και οι εύνοιες υπέρ των γαλαζοκίτρινων ήταν ανέκαθεν μέσα στο πρόγραμμα κάθε πρωταθλήματος. Προσπαθούσαν όμως πάντοτε χειρουργικά και με το γάντι να σπρώξουν τον αποελ στη νίκη και πάντοτε είχαν κατά νου τις αντιδράσεις από τα υπόλοιπα σωματεία. Την φετινή χρονιά γίναμε μάρτυρες μιας ακόμα πιο σκληρής στάσης της ΚΟΠ και των διαιτητών και αυτή η στάση δεν πρέπει να ερμηνεύεται χώρια από το γεγονός ότι το Παράρτημα είναι στους 16 του champions league.

Γιατί έβγαλαν τις μάσκες.

Και εξηγούμε. Αυτό που λέμε όλοι μας πως έχουν βγάλει και τις μάσκες και δεν έχουν πλέον αναστολές να αδικούν και να ευνοούν σύμφωνα με το δικό τους συμφέρον είναι πιστεύουμε γιατί έχουν όλοι τους να κερδίσουν τρομακτικά λεφτά με την είσοδο της ομάδας τους  για δεύτερη χρονιά στους χρυσοφόρους ομίλους του ch.league. Με τις συνεχόμενες εύνοιες  τα προηγούμενα χρόνια έδωσαν στην ομάδα αρκετά πρωταθλήματα αλλά κυριότερα έδωσαν στον αποελ την σταθερότητα του ενός προπονητή. Πόσες φορές όλοι είπαμε για τον έτοιμο Γιοβάνοβιτς να την κάνει για το αεροδρόμιο και πάντοτε ένα αόρατο χέρι τον βοηθούσε να κερδίσει κατά κύριο λόγο εμάς ώστε να παραμείνει . Ως εδώ όλα καλά. Το σπρώξιμο έφερνε τίτλους χαρές και πανηγύρια και μέσα σε όλο αυτό το κλίμα άφηναν και κανένα τίτλο να τον πάρει και κανένας άλλος βασικά για να μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια και να σιωπάμε.

Ήρθε όμως η εξωπραγματική φετινή πορεία στην Ευρώπη (αποτέλεσμα καθαρότατης τύχης και δεν δεχόμαστε συζήτηση τα είπαμε χίλιες φορές) και άνοιξε καινούριους ορίζοντες στα μέχρι τώρα εγχώρια αρπακτικά. Με την φετινή συγκομιδή βαθμών το αποελ έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξαναμπεί στους ομίλους για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μιας και οι κληρώσεις θα το βοηθήσουν λόγο της εισόδου του στο γκρουπ των δυνατών. Αυτό έφερε την αφύπνιση σε όλο το οικοδόμημα του αποελ και κινητοποιήθηκαν όλοι οι μηχανισμοί για να καταφέρει η ομάδα τους να ξαναπάρει το πρωτάθλημα.

Είναι πολλά τα λεφτά για τα αρπακτικά

Σκεφτείτε το. Δεν μας άφηναν να το πάρουμε όταν απλά έτσι γούσταραν. Θα μας αφήσουν τώρα που παίζονται εκατομμύρια?  Τα συμφέροντα είναι πολλά, οι μέτοχοι έχουν να παίρνουν, οι τηλεοπτικοί χορηγοί και άλλοι τόσοι σπόνσορες έχουν μια τεράστια ευκαιρία για  προβολή. It’s all business. Πρέπει να κατανοήσουμε πως φέτος θα αντιμετωπίσουμε όχι μόνο τις σωματειακές και πολιτικές τους προτιμήσεις αλλά επίσης και το συμφέρον της τσέπης τους. Και πιστέψτε μας σωματειακά και πολιτικά δεν μπορούν να συγκριθούν ούτε στο ελάχιστο μπροστά στη λύσσα που έχουν για τα λεφτά!

Όλοι παίζουν αποελ, όλοι με την είσοδο του αποελ στους ομίλους φέτος κρατάνε στα χέρια τους κουπόνι που λέει αποελ πρωταθλητής 2011-2012 και δεν θέλουν να το χάσουν με τίποτα!