Άποψη Αναγνώστη: Αντίσταση και πόλεμος


Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Τα γεγονότα είναι γνωστά και δεν θέλω να τα επαναλάβω. Την ώρα του εγκλήματος ενάντια στην ομάδα μας την Κυριακή 12/12/2011, φοβήθηκα πολύ αρχικά για την υγεία μου και αργότερα μην σκοτώσω κανένα. Να σας αναφέρω ότι βρισκόμουν κάτω από τα boxes όπου κάθονταν καθήκια όπως τον Ιωνά Νικολάου και διάφορους παράγοντες του παραρτήματος. Πραγματικά αν δεν είχα μπροστά μου εμπόδια ίσως και να καθάριζα κανένα. Δεν ξέρω τι θα κάνει η διοίκηση, αλλά όλοι εμείς πρέπει να πάρουμε μέτρα.

Δεν πάει άλλο. Κάποια απ’ αυτά μπορεί να είναι τα ακόλουθα:

– Η αποχή από τα εκτός έδρας παιχνίδια να συνεχιστεί και να αγκαλιαστεί από όλους. Παράλληλα ενισχύουμε οικονομικά την ομάδα μας, την ιδέα μας, την ΟΜΟΝΟΙΑ.

– Κάνουμε ψυχολογικό και οποιασδήποτε άλλης μορφής πόλεμο στους απέναντι. Υπάρχουν πολλοί τρόποι. Εγώ πάντως την επόμενη τα έχωσα γερά σε κάποιον που πήγε να μου δικαιολογηθεί και να εκθειάσει το έκτρωμά τους. Να μην μείνουν σε χλωρό κλαρί.

– Πόλεμο σε διαιτητές, παράγοντες και σε οποιοδήποτε μπαίνει στον δρόμο μας. Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι τρόποι μέσα σε πλαίσια.

– Μποϊκοτάρισμα σε όλα τα εχθρικά ΜΜΕ και εταιρείες. Παράλληλα στήριξη σε φιλικά ΜΜΕ, στις δικές μας ιστοσελίδες και στις δικές μας εταιρείες.

– Αν χρειαστεί να στήσουμε δικό μας κράτος, που λέει και ο λόγος, ως απάντηση στο παρακράτος της ΚΟΠ και της κάθε σάπιας ομοσπονδίας.

Κάποια από τα πιο πάνω φαντάζουν γενικά, όμως πιστέψτε με, μπορούν να γίνουν ειδικά και συγκεκριμένα και με το παραπάνω μάλιστα. Κύριοι, της διοίκησης ενωθείτε με όλο τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και κατεβείτε στην μάχη. Όλοι ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα, γιατί είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ, η ομάδα που γεννήθηκε από τον λαό, ανήκει στον λαό και υπάρχει για τον λαό.

Ως την νίκη για πάντα. Περήφανος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ.

Με βαθύτατη εκτίμηση σε όλα τα αδέλφια ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ,

Αντώνης Γ.