Green Devil: Χαίρε, ω χαίρε αγαπημένε πράσινε Λαέ


omonoia green devil

Πολλοί και πολύ σε πλήγωσαν αλλά εσύ σαν μεγάλος που είσαι, στέκεις αγέρωχος και τους κοιτάς με μάτια φλόγες και μια καρδιά να χωρέσει μέσα όλη η ΓΗ.

Αυτό το άρθρο είναι γραμμένο για εσένα

Θέλουμε ξένους διαιτητές 

Διαιτητές του Κυπριακού ποδοσφαίρου, είτε πληρώνεστε αδρά, είτε όχι δεν κάνετε. Εμείς βλέπουμε ότι τα λάθη σας παν μονόπαντα γι αυτό αφήστε τις παπαριές περί λαθών προς όλους και ψάξτε δουλειά ή αρκεστείτε σε πιο χαμηλή κατηγορία. Το πρόσωπο σας να μην το ξαναδούμε, δεν γουστάρουμε τους πουλημένους.

Επιτροπή Διαιτησίας

Πόλεμο και εδώ κύριοι, επειδή και αυτοί δεν έχουν πολλές επιλογές. Είτε είναι πληρωμένοι και αυτοί, είτε είναι ο εργοδότης των άλλων και διατάζουν τι να γίνει και πότε (το πιο πιθανό). Η τρίτη περίπτωση είναι να είναι απλά ανίκανοι που και έτσι να είναι πάρτε τα μπογαλάκια σας και ουστ.

ΚΟΠ

Έχουν ευθύνη για τα πάντα. Για το ποιους ορίζουν σε ΟΛΑ τα πόστα, για τις πλάτες που τους κάνουν, για τους νέους φασιστικούς νόμους που μας πλασάρανε, για το πως ψηφίζεται το συμβούλιο της ΚΟΠ, για τα πάντα !!! Να αλλάξουνε οι ίδιοι που κάνανε το πρωτάθλημα κατηφόρα για το παράρτημα τους και ανηφόρα για τους υπόλοιπους. Αν δεν θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό ας πάνε σπίτια τους. Μήνυση στη μήνυση άμα τα μαζέψω όλα αυτά ή ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ να βγαίνουν να λένε τα κατορθώματα τους καθημερινά (πχ τον άλλον που τον βάλαν να μας δικάσει ενώ ο γιος του συλλήφθηκε για εμπρησμό του σωματείου μας).

Δικαστική Επιτροπή

Κάθε φορά που θα μας βάζουν εμάς Χ ποσό και στο παράτημα η σε κάποιον άλλο Χ/3 να βγαίνουμε με τις ποινές και να το λέμε. Δεν γίνεται να αποσιωπούμε τα ρεζιλέματα τους, τους δίνουμε χώρο για να τα ξανακάνουνε και να τα κάνουν και καλύτερα. Μπορεί να μην είμαι κλέφτης αλλά αν με αφήσετε να κλέβω για 3 χρόνια τον 4ο θα είμαι επαγγελματίας, κάτι σαν και αυτά τα τσογλάνια.

ΜΜΕ

Εμπάργκο επίσημα στο να δίνετε σαν Διοικητικό συμβούλιο όποια είδηση στο κάθε αποεΡλίστικο site που σκοπό έχει τη διαστρέβλωση της αλήθειας. Φτάνει να τους βγάζετε τραπέζι κάθε φορά (εμάς αν θέλετε από την άλλη για σούβλα ερχόμαστε). Πολεμήστε τους στα ίσα και αρχιδάτα. Κάθε εβδομάδα συνεντεύξεις παικτών μας (1 στο κάθε ΟΜΟΝΟΙΑτικο site) και πρόσβαση σε 1-2 ειδησούλες την εβδομάδα. Ο κόσμος σας θα στραφεί αμέσως σε 100% ΟΜΟΝΟΙΑτικα sites και δεν θα ξαναμπεί στις κωλοφυλλάδες τους. Επίσης αν κάποιος διαρρεύσει ειδήσεις για προσωπικό όφελος (έχω λόγο που το λέω) υπάρχουν tricks να εντοπιστεί και σπίτι του. ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΥΡΙΟΙ. Η ώρα είναι κρίσιμη

Νέα άτομα

Άτομα νέα και νεαρά σε ηλικία, πρόθυμα να δουλέψουν, ΟΜΟΝΟΙΑτες από κούνια και σωστά καταρτισμένα στο χώρο που θα τοποθετηθούν. Χρειάζεται αναβάθμιση η διοίκηση, υπάρχουν αρκετά πόστα που δουλεύουνε νωθρά και σε μη επαγγελματική βάση. Καιρός να θυμίσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ που ήτανε 5 σκαλοπάτια μπροστά από τον δεύτερο.

Ψυχή και θάρρος

Ακολουθήστε τη ψυχή σας μερικές φορές. Ρωτήστε τα προφανές-οφθαλμοφανές. Πώς γίνεται να μας βάζετε τον Τσαγκάρη στο ντέρμπι μετά από 3 καταγγελίες από την ομάδα μας? Μην αφήνεται τον κάθε λύκο που παραμονεύει να βάζει στο στόμα του την Βασίλισσα. Βγάλτε και εσείς τα νύχια σας και βρυχηθείτε του, δείξτε του ότι η Βασίλισσα δεν κοιμάται και ότι δεν μπορεί να ενεργά σαν μικρός που είναι. Προστατέψτε αυτό που τόσο αγαπούμε, για κάθε ΟΜΟΝΟΙΑτη γιατί ειλικρινά εδώ και αρκετό καιρό πήραμε την πρωτοβουλία αυτή και καταφέραμε αρκετά.

Μαζί σας θα είμαστε αγέλη έτοιμη να θερίσει κάθε λογής ζωάκι  στη ζούγκλα που ζούμε.

Green Devil