Θύρα 9 Ανακοίνωση – Οι εχθροί μας είναι πολλοί


Αδέλφια της Θύρας 9, Περήφανε Πράσινε Λαέ,

Μετά το ματς της Κυριακής και το φιάσκο που παρακολουθήσαμε πραγματικά φτάσαμε στο σημείο να μην ξέρουμε αν πρέπει να μιλήσουμε ή όχι. Είπαμε τόσα πολλά τον τελευταίο καιρό για το παρασκήνιο, έγιναν τόσες ενέργειες, που το θράσος αυτών των χούλιγκαν με τις γραβάτες μας άφησε άφωνους. Το κυπριακό ποδόσφαιρο ζει εποχές του 48’, και τίποτα και κανένας δεν ξέρει που θα οδηγηθεί αυτή η παρωδία και τι κατάληξη θα έχει.

Τα σώματα της οργανωμένης μας κερκίδας σε συνεδρίες τους το τελευταίο τριήμερο μελέτησαν όλα όσα έγιναν και το πώς προχωράμε στον πόλεμο ενάντια στην ΚΟΠ. Η ιδέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και η Ιστορία Της μας προστάζουν να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι την νίκη. Γιατί να είστε σίγουροι αδέλφια ότι αυτόν τον πόλεμο θα τον κερδίσουμε και όσο μας πολεμούν τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ήττα τους.

Η αλλαγή επιτέλους στάσης από το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου μας, μας γεμίζει με ικανοποίηση αλλά και αγανάκτηση, γιατί έπρεπε να γίνουν όλα αυτά για να καταλάβουν ότι είμαστε σε ΠΟΛΕΜΟ και αν δεν πολεμήσεις δεν πρόκειται κανείς να σε λυπηθεί και να σε παίξει δίκαια. Ελπίζουμε η τελευταία ανακοίνωση να είναι συνειδητή αλλαγή φιλοσοφίας και επιτέλους να δούμε μία ποιο δυναμική αντίδραση προς την ΚΟΠ και την αγαπημένη της ομάδα.

Η οργανωμένη μας κερκίδα αποφάσισε από την πλευρά της, ότι το μέτρο της ΑΠΟΧΗΣ που εφαρμόζετε στα εκτός έδρας παιχνίδια, θα ισχύσει κανονικά και με την Αλκή. Σε αυτό τον πόλεμο πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι πρέπει να πάρουν ξεκάθαρα θέση που βρίσκονται και να απαιτήσουν την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του «κύριου» Κουτσοκούμνη και της παρέας του.

Επίσης στην συνεδρία της ερχόμενης βδομάδας, μετά από συνεννόηση με τους υπόλοιπους συνδέσμους, θα αποφασιστεί η συνέχεια των κινητοποιήσεων, ποια μέτρα θα συνεχίσουν, ποια θα τελειώσουν και ποια νέα θα ανακοινωθούν. Η οργανωμένη μας κερκίδα να είστε σίγουροι ότι θα είναι και πάλι στην πρώτη γραμμή να διαφυλάξει τα συμφέροντα του Σωματείου.

Αδέλφια, συσπειρωθείτε όλοι γύρω από το σωματείο και την οργανωμένη μας κερκίδα. Οι εχθροί μας είναι πολλοί και καλά μπασμένοι στο παρασκήνιο. ΜΟΝΟ ενωμένοι και αποφασισμένοι θα μπορέσουμε να τους αντιμετωπίσουμε.

Γιατί μπορεί να κέρδισαν μια μάχη, ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !!

ΛΑΕ ΣΤΑ ΟΠΛΑ

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9

gate9 official website