Άποψη Αναγνώστη: 1948 λόγοι αντίστασης


Αγαπητοί αδελφοί, για πρώτη φορά παίρνω το θάρρος να γράψω στην σελίδα σας καθώς τίποτα άλλο δεν έμεινε να στέκει αληθινό στον κόσμο των Μέσων Μαζικού Επηρεασμού και κανένα μέσο δεν θα τολμούσε να δημοσιοποιήσει μιαν επιστολή σαν αυτή ή να πει την αλήθεια.

Από την Κυριακή το απόγευμα ζούμε το θέατρο του παραλόγου από τις δυνάμεις των απέναντι, όταν εννοώ δυνάμεις δεν εννοώ μόνο την εταιρία ποδοσφαίρου, αλλά  την πλειοψηφία των Μ.Μ.Ε και των αθλιογράφων, γιατί μόνο έτσι μπορώ να τους χαρακτηρίσω. Όλοι αυτοί οι οποίοι πίσω από την προστασία ψευδωνύμου είτε σπάνια  επωνύμως και με τις ευλογιές των αφεντικών τους προσπαθούν με κάθε τρόπο να μετατρέψουν το άσπρο σε μαύρο και να επηρεάσουν τον μέσο ομονοιάτη και κύπριο φίλαθλο. Απώτερος σκοπός να εμφυτεύσουν την ιδέα ότι:

«ρε γαμώτο μπας και έχουν δίκαιο όλοι αυτοί και είμαστε τόσο χάλια ομάδα και δεν φταίει κανένας άλλος παρά μόνο εμείς».

Όχι αδέλφια δεν έχουν δίκαιο όλο το δίκαιο του κόσμου είναι με το μέρος μας και δεν περιμένουμε από ανθρώπους που δεν σέβονται την ηθική και δεοντολογία του λειτουργήματος του δημοσιογράφου (οι οποίοι δεν διστάζουν να θυσιάσουν την υπέρτατη αρχή της αλήθειας για το προσωπικό και επαγγελματικό τους συμφέρον) να μας μεταδώσουν την αλήθεια.

Και τι δεν ακούσαμε της τελευταίες μέρες από αυτούς τους κυρίους για κακούς προκατειλημμένους Ομονοιάτες, για ανθρώπινα λάθη, για λάθη που δεν επηρέασαν τον αγώνα, για εκθειασμό και θαυμασμό της μεγάλης ομάδας του νησιού αλλά ούτε λόγος για αντιαθλητικές συμπεριφορές του άγιου πάγκου των απέναντι προς τους οπαδούς μας. Ούτε λόγος για πέναλτι στον Freddy, ούτε λόγος για τρίτο τέρμα offside ούτε για ανομοιομορφία σφυριγμάτων ούτε ούτε ούτε….. θα μπορούσα να συνεχίσω για τουλάχιστον ακόμα δέκα σελίδες να περιγράφω καταστάσεις και αδικίες του σάπιου κατεστημένου τους.

Τι πρέπει να κάνουμε τώρα αυτά τα ξέρουμε? Μας τα είπαν και άλλοι θα σκεφτείς αγαπητέ αδελφέ μια λύση υπάρχει και αυτή είναι μονόδρομος. ΠΟΛΕΜΟΣ στα πάντα σε όλα και σε καθετί που στέκεται εμπόδιο στην ομάδα μας στην ιδέα μας στην ζωή μας. Οι πρώτοι που θα πρέπει να αφυπνιστούν είναι η διοικούντες μας που φαίνεται όπως πολύ σωστά λέχθηκε σε άλλο άρθρο ότι κοιμάται και αντιδρά μόνο με σπασμωδικά ξεπετάγματα.

Ανοίξετε  τις πόρτες για τον λαό να γίνει μέλος καταντήσατε την Ομόνοια μια κλειστή λέσχη προνομιούχων 60ντάριδων, αξιοποιήστε τους νέους επιστήμονες ομονοιατες υπάρχουν άτομα που θα δούλευαν αφιλοκερδώς μόνο και μόνο με την τιμή να υπηρετούν την βασίλισσα. Κατεβείτε και γίνετε ένα με τον κόσμο νιώστε τον αληθινά δώστε του εξηγήσεις και όχι με  δυο συνεδρίες που λειτούργησαν περισσότερο σαν ομαδικές θεραπείες ψυχολογικών προβλημάτων και διαχείρισης θυμού. Μποϊκοτάρετε εσείς η ίδιοι τα μέσα που μας πολεμούν κάντε τους να πεινάσουν και μην λυπηθείτε κανένα όπως αυτοί δεν μας λυπούνται, αρχίστε ανοιχτή εκστρατεία συνεργασίας με άλλα σωματεία και μην μας πείτε πάλι για το γνωστό τυράκι που βάλατε στα άλλα σωματεία. Δεν παρασκευάζετε φαγητό αλλά προστατεύετε συμφέροντα και επιτέλους προωθείστε τα δικά μας μέσα επικοινωνίας,  και ραδιοσταθμό έχουμε και ιστοσελίδες και περιοδικά.

Είναι τόσα πολλά που θέλω να μοιραστώ μαζί σας και που θέλω να πω σε ανθρώπους που έχουμε τόσα πολλά κοινά μαζί μου που τολμώ να αποκαλώ αδελφούς, αλλά κάποιος όταν καταντά κουραστικός πρέπει να σταματά.

Κλείνω μόνο με μια φράση από τον Emilliano Zapata

«Είναι προτιμότερο να πεθάνεις στα πόδια σου παρά να ζεις στα γόνατα»

1948 λόγοι αντίστασης.

Χ.X