Άποψη Αναγνώστη: Μήνυμα προς τη Διοίκηση


Αξιότιμοι κύριοι του Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Δεν έχω να πω πολλά άλλωστε θα με καλύψανε αρκετοί άλλοι με τα e-mails που σας στείλανε. Άκουσα πριν λίγο για λίγη ώρα την εκπομπή του supersport. Μιλούσε ένας ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ, απ’ οτι κατάλαβα τα είχε με τα μ.μ.ε που λογοκρίνανε την ανακοίνωση. Και στο τέλος ποια ήταν η απάντηση των δημοσιογράφων? ”Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να δημοσιεύουμε ανακοινώσεις”. Καλά ακούσατε. Κι έρχομαι εγώ και σας λέω: Ούτε κι εσείς είστε υποχρεωμένοι να ”πασάρετε” ειδήσεις και να βγαίνετε να μεταφέρετε το τι θέλετε να πείτε.
Ότι έχετε να λέτε, κάντε το μέσω του Άστρα, της Χαραυγής, του www.omonoia.com.cy, του www.omonoianews.com, του www.kifines.com, του www.trifylli.net, του www.kifines.com/radio, εκμεταλλευτείτε τη μοναδική πράσινη φωνή. Και κυρίως αν γίνεται είναι καιρός για ένα OMONOIA TV ή OMONOIA RADIO ή τουλάχιστο συμφωνία με ένα ραδιοσταθμό μέσω του οποίου να υπάρχει μία δίωρη καθημερινή ενημέρωση-επικοινωνία με τον κόσμο της ομάδας.
Μεταφέρω την απαίτηση χιλιάδων αγανακτισμένων και απηυδισμένων οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Σταματήστε να δίνετε ειδήσεις σε όλα τα αντιομονοιάτικα μ.μ.ε. ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ, ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ, ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ.
Κωνσταντίνος