Green Devil: Εμείς δε θέλουμε τέτοια ιστορία


Μια ζωή ψέματα 1

Προσπαθούμε να θυμηθούμε πότε κάνατε νίκη χωρίς κόκκινη για εμάς, χωρίς πέναλτι για εσάς, χωρίς κραυγαλέα λάθη. Τόσο θράσος πια να παινεύεστε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα απλά δεν υπάρχει! Κατά τ’ άλλα εσείς δίνετε μάχες για καθαρό ποδόσφαιρο. Ναι και εγώ είμαι ο Ντάφι Ντακ. Ελάτε μια φορά, μια ρε στα ίσα.

Μια ζωή ψέματα 2

Τόσα λάθη διαχρονικά και όλα για εσάς. Όλα μα όλα, δεν γίνεται να πιστεύετε ότι οι 10 τελευταίες κόκκινες και τα 10 τελευταία πέναλτι είναι τυχαία όλα υπέρ σας. Πρέπει να είστε απλά λειψοί.

Εδώ πούλησαν ολόκληρη Κύπρο, θα σκεφτούν το πρωτάθλημα?

Χατζισκατής

Come to back. Πολύ εύστοχα το είπε ο Χατζιφλώρος αφού το έργο το ξανάδαμε. Πήγαινε ρε κάνε 2 μαθήματα να μάθεις λίγες λέξεις και μετά το ρίχνεις το αγγλικό. Ευτυχώς που δεν είπε κανένα back to the future δηλαδή. Φαίνεται ότι γενικά η Πινδάρου έχει πρόβλημα με τα αγγλικά. Μια ο Ηλία , μια εσύ, να δούμε τι άλλο θα μας πείτε.

Αποχή

«Είμαστε 2-3 μήνες απλήρωτοι. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Όσοι έχουμε λίγη αξιοπρέπεια ακόμη, αναζητούμε τρόπους να φύγουμε από την Κύπρο»!

Αυτά έχει δηλώσει παίκτης που ήταν εμπλεκόμενος στο υποψήφιο στημένο παιχνίδι του κυπέλλου και εγώ σας ερωτάω. Η αποχή δεν κάνει τίποτα? ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΡΙΟΙ

Mr Πουτσοπνίχτρης

Ρε ο Πουτσοπνίχτρης  αν πάει στο τηλεπαιχνίδι Ταυτότητα (αυτό που έπρεπε να βρεις τι δουλειά κάνει ο καθένας) μόνο για ταξιτζή θα τον βάζανε. Σκεφτείτε τη φιγούρα του με ανοικτό πουκάμισο και χρυσή καδένα. Τα υπόλοιπα τα έχει.

Μιλάτε ρε?

4 ευκαιρίες όλες κι όλες κάνατε με μία ΟΜΟΝΟΙΑ που έπαιζε με 10 για 65 λεπτά και έχετε την αναίδεια να μιλάτε?

Μιλάτε ρε είπα?

Να πω τα κύρια μόνο? Πέναλτι Φρέντι?, η πρώτη κίτρινη του Μπουθόν που ήταν λανθασμένη? ή το 3ο σας τέρμα που ήταν  offside? Να πω φάσεις κι άλλες? Οι αγκωνιές  της πατάτας  Άδορν?, το χέρι στην περιοχή μας για να βάλετε γκολ?, τη φάση που έπεσε κάτω και κρατούσε τα μούτρα του η λούλλα σας (μιλάμε για θέατρο με σκοπό την κίτρινη κάρτα στο δικό μας, του λέει σήκω και δεν τον κιτρινίζει – ΡΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ)?, την κλωτσιά καράτε Τρισκόφσκι στα μούτρα του Καρυπίδη? Τι να πρωτοθυμηθούμε ρε βρώμες?

Διοίκηση

Τίποτα προσωπικό μαζί σας αλλά δεν κάνετε. Δεν είστε σε θέση να προστατεύσετε το σωματείο από τον κάθε καραγκιόζη που έχει σκοπό να βλάψει. Δεν έχει πρόβλημα μάγκες, αν φύγετε. Αν μείνετε κάνετε περισσότερη ζημιά από ότι καλό και χάνεται ακόμη ένα τίτλος και δεν μιλώ για τον φετινό. Ήρθατε, δοκιμάσατε, δεν με νοιάζει τι πως και γιατί, δεν πιστεύει κανένας σε εσάς και το σωματείο μας αιμορραγεί από την ανικανότητα σας να το προστατεύσετε. Για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μαζέψτε τα και άστε να αναλάβουν άτομα νέα έξυπνα με νέες ιδέες και πιστέψτε με κάτι Χατζιλιασίδες θα πηγαίνουν στη μαμά τους για να φυσήξουν τη μύτη τους.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

Να θυμάστε όλοι αυτή τη μέρα, Κυριακή 11/12/2011 η ΟΜΟΝΟΙΑ σφαγιάστηκε από τον Τσαγγάρη. Το στήθος ολωνών μας να καίει για ώρες και το αίσθημα της αδικίας να μη φεύγει. Δεν θα κάνουμε πίσω ρε !!!!   Θα προχωρήσουμε μέχρι να πατήσουμε τα πτώματα σας.

Γιατί ΟΜΟΝΟΙΑ

Γι αυτό είμαστε ΟΜΟΝΟΙΑ ρε. Ακόμα και μετά από τα φετινά συμβάντα, χωρίς τον προπονηταρά μας, με μία ΟΜΟΝΟΙΑ κατατρεγμένη από όλους, με τιμωρία στην τιμωρία, με καθαρό πόλεμο από ΚΟΠ-Διαιτησία-Δικαστικη και Εφετείο χρειαστήκατε να επιστρατεύσετε τον Τσαγγάρη(τον κάθε Τσαγγάρη). Την ιστορία την ξανάδαμε, απλά αλλάζει το όνομα του διαιτητή ανά επεισόδιο. Είστε το παράρτημα και πώς να το κρύψετε? Στα ίσα μία φορά δεν έρχεστε ρε χέστηδες..
Βγάλτε όσα άρθρα θέλετε, η ιστορία σας είναι σικέ.

1948% ΟΜΟΝΟΙΑ

o Green Devil