Άποψη Αναγνώστη: Το είχαμε πει 1 μήνα πριν


ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ 1 ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΤΕΛΙΚΑ

Αγαπητοί Φίλοι,

Τα μέτρα που πρέπει να πάρει η Διοίκηση της ομάδας μας, εάν πραγματικά ενδιαφέρετε για το κάλο της ομάδας – χωρίς να υπονοώ το αντίθετο, δεν θα πρέπει να είναι μόνο δυναμικά άλλα και ριζοσπαστικά τα οποία με μια φράση θα βάζουν βόμβα στα θεμέλια του κυπριακού ποδοσφαίρου! Αφού οι κύριοι αυτοί απέδειξαν πως δεν καταλαβαίνουν διαφορετικά, πρέπει το κτύπημα που θα τους δώσουμε να είναι πολύ πιο δυνατό από αυτά που δεχόμαστε εδώ και δεκαετίες σαν ΟΜΟΝΟΙΑ. Το κτύπημα είναι ένα και μοναδικό άλλα χρειάζονται πολλά κότσια! Αν όμως το ξανά λέω η διοίκηση της ομάδας μας ενδιαφέρετε για το κάλο της ομάδας μας, δεν έχει άλλη επιλογή!

Η λύση είναι μια! Απειλούμε ανοιχτά την ΚΟΠ ότι με την επόμενη στραβή εναντίων της ομάδας μας:

1) ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

2) Απειλούμε ότι θα καταγγείλουμε στην FIFA και την UEFA την ΚΟΠ και το στημένο πρωτάθλημα της.

3) Θα αποδείξουμε με στοιχειά τα συμφέροντα οικονομικά κυρίως, αλλά και οπαδικά που κρύβονται πίσω από τις εταιρείες αποελ ποδόσφαιρο λτδ (δηλαδή της κυρίας ανταγωνίστριας μας ομάδας στην Κύπρο), Μινέρβα ασφαλιστική λτδ, Λουμιέρ Τv λτδ, Kοπ και σύνδεσμος διαιτητών.

4) Προσκομίζουμε βίντεο με διαιτησίες και στοιχειά λανθασμένων αποφάσεων των διαιτητών και της δικαστικής επιτροπής που καθόρισαν αποτελέσματα. Τις ποινές εναντίων της ομάδας μας σε αντίθεση με της ποινές εναντίων της κύριας ανταγωνίστριας μας ομάδας στην Κύπρο.

ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ :

1)Μας θέλουν απλά για να είμαστε κομπάρσοι στο πρωτάθλημα τους

2)Για να εκμεταλλεύονται οικονομικά οι υπόλοιπες ομάδες και η ΚΟΠ τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σαν αιμοδότης του Κυπριακού Πρωταθλήματος και για να συντηρούν το πρωτάθλημα. Γιατί κακά τα ψέματα χωρίς Ομόνοια δεν υπάρχει κυπριακό πρωτάθλημα, άλλωστε αυτός ήταν ο λόγος που το 1953, μας δέχτηκαν στην ΚΟΠ, αφού οι πιο πολλοί οπαδοί παρακολουθούσαν την Ομόνοια στο γήπεδο Γκόουλ και όχι το πρωτάθλημα της ΚΟΠ.

3)Για να έχει ανταγωνιστικούς αγώνες η ομάδα τους, αλλά και αντίπαλο δέος, απλά για να υπάρχουν και οπαδοί της ομάδας τους στους αγωνιστικούς χώρους.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!

Είσαστε με την εντύπωση ότι θα μας πουν αποχωρίστε????? Δεν θα μας αγαπήσουν ξαφνικά?????

Αν όμως μας πουν αποχωρήστε, η διοίκηση θα πρέπει να έχει εφεδρικό σχέδιο το οποίο θα είναι, να ζητήσει οικονομική στήριξη από τον κόσμο της για να σταθεί στα πόδια της για κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να τελειώσει η χρονιά για παράδειγμα και μετά θα μπορεί να αποταθεί σε άλλες ομοσπονδίες να την δεχτούν στο πρωτάθλημα της.

Πάντως φίλοι μου πόσοι από εσάς αν δείτε αυτήν την αποφασιστικότητα από την διοίκηση μας δεν θα σταθείτε δίπλα στην ομάδα μας και οικονομικά άλλα και όχι μόνο?? Εγώ πάντως σίγουρα!

ΝΟ PASARAN!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ!