Ένστολος Τύπος: Πρέπει να μας προβληματίσει


H στήλη “Ένστολος Τύπος” σήμερα φιλοξενεί ένα mail που μας έστειλε ο αναγνώστης της σελίδας μας “Μάριος”. Η στήλη άλλωστε ανήκει στο Λαό, καθώς από αθλιογράφους έχουμε να φαν και οι κότες.

Πιο κάτω το mail του αναγνώστη:

Είναι χαρακτηριστικό το σημερινό σχόλιο του αθλητικού Πολίτη για τη Διαιτησία χθες. Μια αθλιότητα, που ξεκινά κάπως έτσι: τα έκανε θάλασσα η Διαιτησία, και οι δύο ομάδες έχουν παράπονα, φυσικά φωνάζει η ομάδα που έχασε κλπ. Πήρα τηλέφωνο να τον βρίσω. Μίλησα με τον υπεύθυνο τελικά και λίγο πολύ μου είπε, ‘’τι μας λες, ο άνθρωπος είναι συνεργάτης και είναι και Ομονοιάτης’’. Εγώ του είπα ότι μάλλον παίρνει γραμμή από εσάς, από τον εκδότη κλπ και ότι φανερά παίζετε το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ.

Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να μας προβληματίσει. Ο ρόλος των ΜΜΕ και η ενορχηστρωμένη πλέον προσπάθειά τους να προστατεύσουν το ΑΠΟΕΛ. Αλλά και πόσο αποτελεσματικά κατάφεραν να περνούν τα μηνύματά τους μέσω Ομονοιατών, μισθοφόρων αθλητικογράφων. Αφού η διοίκησή μας μάλλον κοιμάται, μπορούμε εμείς όλοι να κτυπήσουμε αυτά τα εχθρικά ΜΜΕ.

(Μάριος)