Άποψη Αναγνώστη: Ώρα για απαντήσεις


Διαβάζοντας κανείς τους απέναντι πριν από τα παιχνίδια με την ΟΜΟΝΟΙΑ θα πιστέψει κανείς ότι αυτοί είναι η βασίλισσα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Έλα όμως που δεν είναι!!!

ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Η στιγμή για το πρώτο από τα τέσσερα φετινά ραντεβού με το παράρτημα έφτασε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει στις 14.30 το αποελ σε έναν αγώνα ο οποίος θα κρίνει πολλά. Δεν μπορούμε να πούμε αυτό που ακούμε από επίσημα χείλη ότι ο σημερινός αγώνας δεν θα κρίνει πολλά επειδή υπάρχουν ακόμα 20 αγώνες. Νίκη για την ομάδα μας ισοδυναμεί με παραμονή στην κορυφή, και έχοντας ήδη απολέσει βαθμούς η αελ, μπορεί εύκολα κάποιος να αντιληφθεί το τεράστιο ψυχολογικό προβάδισμα έναντι των αντιπάλων μας. Στο αποελ τρέμουν με το ενδεχόμενο να χάσουν από την ΟΜΟΝΟΙΑ παρ’ όλες τις κακουχίες που γίνονται σε βάρος της μαζεμένες την φετινή περίοδο. Ξέρουν ότι αν η ΟΜΟΝΟΙΑ τους κερδίσει χωρίς να έχει τον προπονητή στον πάγκο θα δημιουργηθούν προϋποθέσεις που δύσκολα θα κρατήσουν σε ηρεμία την ομάδα τους. Είναι γι αυτό που θα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο αποφασισμένοι.

Η ανώτερη σε όλους τους τομείς ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να αποδείξει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι έχει τους τρόπους να αντιδράσει σωστά απέναντι στις όποιες συνθήκες και κλίμα δημιουργήσουν οι οπαδοί του παραρτήματος αλλά και οι ποδοσφαιριστές τους. Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε το πρώτο πραγματικό ντέρμπι της φετινής χρονιάς και το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και για τους παίκτες μας.

Τα δεδομένα όσον αφορά τα θετικά και αρνητικά κάθε επιλογής που αφορά την αρχική εντεκάδα είναι λίγο πολύ γνωστά και το ζητούμενο πλέον είναι να δώσουν όλοι τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να τους στείλουμε και πάλι στα σπίτια τους με σκυμμένα τα κεφάλια.

Άντε γαμήστε το αποελ και ότι το θυμίζει..

K.Σ