Άποψη Αναγνώστη: Το πρωτάθλημα του Συναγερμού έχει πεθάνει


ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΠΕΡΑΝ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΠΩΣ ΗΜΑΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΩΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΩΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΕΤΣΙ ΜΕΧΡΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΦΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΦΟΡΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΗΣ UEFA, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΠΑΚΤΩΛΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ (ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ – ΑΡΝΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ).

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

Α) ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΘΕ ΔΕΚΑ ΧΡΌΝΙΑ (ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΝΟΝΟΣ)

Β) ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.

ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ, ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΜΑΣ ΑΞΙΑ ‘Η ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ?

ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΟΜΟΝΟΙΑ (ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ), ΜΠΟΥΝ ΠΑΚΤΩΛΟΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ, ΚΑΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΪΚΟ ΤΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Η ΟΜΟΝΟΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ? ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΟΧΙ. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΠΛΩΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ (ΠΑΡΕ / ΔΩΣΕ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ, ΚΛΠ.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ. ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ. ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ, ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗ ΑΡΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ.

ΟΣΟΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΕΝΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ. ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ. ENOUGH IS ENOUGH. ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΑΓΝΟΣ ΛΑΟΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΆΡΘΡΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.

ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΘΗΑΙΝΙΤΗΣ (36 ΧΡΟΝΩΝ – ΝΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ)

ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ