Άποψη Αναγνώστη: Που είναι η διοίκηση;;;


Παιδιά, μετά το σημερινό που έγινε με τη Διαιτησία, θέλω να πω δυο λόγια. Το κατεστημένο δεν κάνει πίσω, είναι φανερό. Τα συμφέροντα πλέον στο ποδόσφαιρο είναι πολλά. Αφού ελέγχουν τα πράγματα, θα γίνονται, όλοι αυτοί, όλο και πιο θρασείς.

Το σημερινό σφάξιμο έγινε με τέτοιο τρόπο, ώστε αποδεικνύεται μια “προετοιμασία’’ από μέρους του διαιτητή. Μια καλομελετημένη, ήρεμη αποστολή. Και γι’ αυτό εξάλλου διάλεξαν το συγκεκριμένο διαιτητή. Νομίζω όμως ότι γινόμαστε γραφικοί όταν κάθε λίγο κλαψουρίζουμε για την κατάντια του ποδοσφαίρου. Φοβάμαι ακόμα ότι μετά από το σημερινό, πολλοί Ομονοιάτες θα πάνε σπίτι τους.

Πολλοί θα ασχολούνται με την ομάδα με μισή καρδιά και πολλοί νεαροί θα ακολουθήσουν την οδό της βίαιης αντίδρασης σε όλα αυτά. Εν τέλει, οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τραβούν ένα βάρος, ένα ‘’κάχρι’’ που δεν θάπρεπε. Σε όλα αυτά πλανάται ένα ερώτημα: Πού είναι η Διοίκησή μας; Αυτοί που θα έπρεπε να πάρουν πάνω τους τα ηνία της αντίστασης στο κατεστημένο αγνοούνται. Αυτοί που εκλέγηκαν να προστατεύσουν τα συμφέροντα της ομάδας κρύβονται. Η  δήθεν ήρεμη και νηφάλια στάση τους, είναι μήπως η κάλυψή τους ;

Μήπως οι άνθρωποι είναι ανεπαρκείς, είναι αδύναμοι για τέτοια ευθύνη, δεν είναι έξυπνοι, ούτε ικανοί , ούτε ακόμα γνώστες του ποδοσφαίρου; Μήπως όταν αποφάσιζαν να ασχοληθούν με τα διοικητικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχαν την αφέλεια ότι όλα κυλούν εντάξει στο ποδόσφαιρό μας; Και αν το κατανοούν, γιατί δεν παραιτούνται, ώστε να αναλάβουν άλλοι πιο ικανοί και ξύπνιοι;

Οι απέναντι δεν είναι τίποτε σπουδαίο, πιστέψτε με! Πέραν  του κατεστημένου που τους σπρώχνει εκεί που πρέπει και είναι εφικτό φυσικά, έκαναν κάτι απλό: Ότι έχουν και δεν έχουν σε ανθρώπινο δυναμικό( γνώση του αντικειμένου, διοικητική ικανότητα, προπαγάνδα κλπ) το μάζεψαν και το έβαλαν στη διοίκηση. Δέστε τους! Πέραν φυσικά του Χ’Λιασή,o οποίος είναι γελοίος( ανκαι αυτό δείχνει και τι …δυναμικό διαθέτουν), οι άλλοι όλοι, από τον πρόεδρό τους μέχρι τα μέλη του συμβουλίου τους, δεν είναι τίποτα αξιόλογο. Διαθέτουν το μέσο νου!

Αν κάνουμε μια γύρα στις κερκίδες των οπαδών μας, ναστε σίγουροι ότι θα βρεθούν εκατοντάδες σαν αυτούς. Αντίθετα ,εμείς καταφέραμε πολλούς ικανούς και ξύπνιους Ομονοιάτες να τους χαραμίσουμε. Να τους αναγκάσουμε να είναι στην κερκίδα ή στο σπίτι τους.

Δεν έχουμε καλύτερους από αυτούς που απαρτίζουν το τωρινό Συμβούλιο; Γιατί δεν αφήνεται ο κόσμος της ομάδας να μπει μέσα και να διαχειριστεί το μέλλον της ; Νομίζω ότι εκεί πρέπει να στρέψουμε πλέον το θυμό μας: Στη Διοίκηση! Να πουν τώρα καθαρά και απλά, αν μπορούν να κάνουν κάτι διαφορετικό για το καλό της ομάδας. Αν όχι, πρέπει να φύγουν, ΤΩΡΑ!

Μάριος