ΘΥΡΑ 9: Αυτούς λοιπόν επιβάλλεται να λιώσετε!


Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Η ώρα της μάχης ολοένα και πλησιάζει. Η ώρα που ο περήφανος αυτός λαός θα βρεθεί αντιμέτωπος με ότι πιο σιχαμένο έχει γεννήσει ο πλανήτης είναι εδώ. Στο μυαλό όλων δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα από την νίκη, για 1948 λόγους, γιατί έτσι προστάζει η ιστορία του σωματείου μας.

Ο υπόγειος πόλεμος και τα ύπουλα χτυπήματα που δεχόμαστε από την αρχή της χρονιάς είναι καιρός να επιστραφούν εις διπλούν. Έφτασε η ώρα για πληρωμένες απαντήσεις, έφτασε η ώρα όλος αυτός πόλεμος να επιστραφεί μέσα από 90 και μόνο λεπτά.

Ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, παίξτε για τον εαυτό σας, για τον προπονητή σας, για το τριφύλλι που φοράτε στο στήθος, για τον ανυπέρβλητο αυτό λαό. Παίξτε ενάντια σε αυτούς που με λύσσα προσπαθούν να χτυπήσουν ότι με κόπο έχετε κτίσει. Κλείστε το στόμα στους λογής λογής εντολοδόχους, αυτούς που στον βωμό ενός ακόμα ΚΑΛΠΙΚΟΥ τροπαίου πατούν επί πτωμάτων υποβαθμίζοντας ακόμα και την ανθρώπινη ζωή.

ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΤΕ!

Περήφανε πράσινε λαέ, την Κυριακή έχεις απέναντι σου αυτούς που από παιδί έχεις μάθει να στήνεις στα τέσσερα. Αυτούς που χρόνια ζούσαν στο περιθώριο και ξαφνικά έχουν σηκώσει κεφάλι απέναντι σου. Την Κυριακή, βρίσκεσαι αντιμέτωπος με τους εποχιακούς νέο-ευρωπαίους οπαδούς, αυτούς που στις καλύτερες στιγμές της ιστορίας τους πασχίζουν να κατεβάσουν 3-4 χιλιάδες τα σαββατοκύριακα την ώρα που ΕΣΥ γεμίζεις το ΓΣΠ Δευτεριάτικα.

Την Κυριακή ενώνουμε όλοι τις φωνές μας με την ΘΥΡΑ 9, κάνουμε το γήπεδο καζάνι και αφήνουμε για άλλη μια φορά τις πορτοκαλιές νυφίτσες αποσβολωμένες. Έφτασε η ώρα μας, η ώρα της εκδίκησης, η ώρα του πράσινου λαού, η ώρα της… ΟΜΟΝΟΙΑΣ !

Το σύνθημα του πολέμου δίνεται Σάββατο απόγευμα στο οίκημα της οργανωμένης μας κερκίδας σε ένα Action-Day που θα τελειώσει τις πρώτες πρωινές ώρες και όμοιο του δεν έχει ξαναγίνει. Μαζευόμαστε όλοι από τις 7 το βράδυ του Σαββάτου και κάνουμε την πόλη να δονείται στους δικούς μας ρυθμούς, στους παλμούς της Θύρας 9. Η συσπείρωση δεν σταματά λεπτό αφού την Κυριακή αναχωρούμε μαζικά με μια τρελαμένη αυτοκινητοπομπή στις 12 το μεσημέρι από το Φαν Κλαμπ του οργανωμένου μας συνόλου και δονούμε τον ουρανό της Λευκωσίας με το γνωστό <<ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ>>.

Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ – ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9

gate9 official website