Ένστολος Τύπος [09-11-12]


Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ ετούτου του νησιού. Πλησιάζει η στιγμή που περιμέναμε, η μεγάλη μέρα, η ακόμα πιο μεγάλη ώρα με χιλιάδες παρασκήνια και όλα να περνάνε στο ντούκου. Θα άρχιζα με κάποιο άλλο θέμα  αλλά προέκυψε ένα copy-paste κάποιων Αθλιογράφων και ειλικρινά με εξοργίζει ο τρόπος που λειτουργούν κάποια άτομα, που πληρώνονται για να κάνουν την δουλειά τους και αντί αυτού ένα copy-paste τους είναι αρκετό χωρίς καν να το ψάξουν.

2 Δεκεμβρίου δημιουργήθηκε μια εικόνα για τον άδικο χαμό του αδελφού μας Αιμίλιου Ιωάννου μιας και πλησιάζουν οι μέρες του μνημόσυνου του. Προχθές πολλά άτομα ανεβάσαμε στο wall μας πληροφορίες σχετικά με την αιμοδοσία που πραγματοποιούσε η ΘΥΡΑ 9 Πάφου στο οίκημα της εις μνήμη του άλλου αδελφού μας, Ηλία, που σκοτώθηκε επίσης σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα πριν σχεδόν 3 χρόνια. Ο επαγγελματίας της σελίδας P/rotathlima.com  αναζητείτε για να μας δώσει μια λογική εξήγηση για την πιο πάνω χθεσινή τους δημοσίευση. Χωρίς να το ψάξουν, προφανώς επειδή δεν τους καίει, απλά να γράψουν κάτι και για μας ήθελαν έβαλαν την φωτογραφία του Αιμίλιου Ιωάννου νομιζόμενοι ότι ήταν ο Ηλίας. Ένα copy-paste δεν είστε άξιοι να κάνετε της προκοπής ρε. Δικαιολογήστε τα λεφτά που παίρνετε. Λίγο θα το ψάχνατε δεν θα γράφατε και άρθρο. Ντροπή σε σας και σε αυτούς που σας πληρώνουν. Αν μη τι άλλο λίγο σεβασμό για τα αδέλφια μας που χάνονται άδικα, δεν θα ήταν και πολύς κόπος 2-3 κλικ για να επιβεβαιώσετε κάτι. Το διαδίκτυο σας δίνει την δυνατότητα γιατί δεν το εκμεταλλεύεστε; Τέλος πάντων ότι μπορεί κάνει ο καθένας.

Αρχίζει νωρίτερα το ντέρμπι της  Κυριακής.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ μετά από αίτημα της αστυνομίας που ζήτησε να ξεκινήσει και να τελειώσει ο αγώνας υπό τη φως της ημέρας, αποφάσισε να  ορίσει την έναρξη του στις 14:30.Το παιχνίδι ήταν ορισμένο να ξεκινήσει στις 18:00. Δηλαδή έτσι απλά, για να θυμόμαστε πέρσι την 18η Αγωνιστική, ημέρα Σαββάτο 23 Ιανουαρίου και ώρα 14:30 στο ματς ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ – ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ όλα κύλισαν ομαλά και με ασφάλεια; Να θυμίσουμε μήπως τις 21 περιπτώσεις πρόκλησης υλικών ζημιών σε ιδιωτικά οχήματα, ενώ προκλήθηκαν ζημιές και σε 16 υπηρεσιακά αυτοκίνητα της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής και συνολικά τα 14 μέλη της Αστυνομίας που είχαν τραυματιστεί ελαφρά;

Λάθος Τάιμινγκ

Το σωστό και το λάθος τάιμινγκ από πότε το κρίνετε εσείς κύριε Ηρόδοτε Μιλτιάδους; Μπράβο τόσο κόπο να γράψετε 11 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ γραμμές στο 24/sports.com  για να αναφερθείτε στο κακό τάιμινγκ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον  Ντάβιντσον; Το μαύρο χιούμορ να το αφήσετε για άλλους αλλά για να μην πείτε ότι δεν γελάσαμε χα χα χα.. Μην ασχολείστε μαζί μας. Τα τάιμινγκ που μας αφορούν τα κρίνουμε εμείς και ο Λαός μόνο και για να μην γράψουμε περισσότερες γραμμές για την ΚΟΡαηδία σας άντε ΓΕΙΑ!

 

Και φαίνεται ότι στο  politis/sports.com δεν τους ένοιαξε το τάιμινγκ αλλά η αδικία. Εν πιο ευαίσθητοι τούτοι του πολίτη. οφείλω να ομολογήσω πως μου δημιουργήθηκαν ανάμεικτα συναισθήματα’ γράφει ο Μάριος Χατζηστυλλής πρόσεχε να μην πάθεις και τίποτα λέμε εμείς και συνεχίζει ”θεωρώ πως ο Ντάβιντσον ναι μεν δηλώνει πως έζησε «μοναδικές στιγμές», όμως αυτό δεν αλλάζει το ότι φεύγει αδικημένος, με μια πίκρα και πιθανότατα ένα «γιατί» να τον βασανίζει”, πρέπει να σε πήρε κανένα τηλεφωνηματάκι και στο είπε έτσι; Δεν εξηγείτε αλλιώς. Μεγάλε και εμείς στεναχωρηθήκαμε αλλά δεν το κάναμε και θέμα και προπάντων δεν μπήκαμε σε ξένα χωράφια, δουλειά σου είναι να γράφεις ανΑΚΡΙΒΕΙΕΣ και όχι να κάνεις τον προπονητή και να σχεδιάζεις το plan του εκτός και αν κατέχεις το δίπλωμα pro και δεν μας το λες.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ:

1 : Παρακαλούμε τους απανταχού ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ να μην επισκέπτονται τα site από τα οποία παίρνουμε τα αποσπάσματα. Έτσι αυξάνουμε τα visits του εχθρού.

2 : Στηρίζουμε τα Green Media και σαμποτάρουμε όλους τους υπόλοιπους. Τα apoeLTVκερκιδατουαποελ.νετ 24αποελsportsκτλ..

3: Χρησιμοποιούμε ισχυρά a(POEL)ntivirus για να έχουμε πρόσβαση στις πιο πάνω πορτοκαλί ιστοσελίδες και να σας παραθέτουμε αποσπάσματα.

Ένστολος Τύπος