Hoolifan – Pijama Party Show time


Την Πέμπτη αποφασίζει το υποτιθέμενο εφετείο για το Λάρκου. Εγώ σας καλώ να ΜΗΝ αποφασίσετε με γνώμονα το δίκαιο . Να ΜΗΝ λάβετε υπόψη σας τα αδιάσειστα στοιχεία που υπάρχουν και αποδεικνύουν την αθωότητα του προπονητή μας. ΜΗΝ πάρετε καν απόφαση που θα ρίχνει του τόνους ενόψει του μεγάλου ντέρμπι. Απλά πάρτε μιαν απόφαση για το καλό το δικό σας.

Ε Μισέ εν σε κανούν τα άλλα ούλλα ακούεται ότι ο αδερφός σου και ο κύκλος σου άρχισαν τις απειλές ότι θα μας καθαρίσετε ούλλους. Εν να μας κλάσετε τα αρχίδια. Καθάρισε πρώτα το πουκάμισο σου που τα αίματα. Καθάρισε τζαι το δωμάτιο σου αν σου είπεν η μάμμα σου, τζαι μετά έλα να μας καθαρίσεις τζαι μας. Ντάξει το μωρό μου?  Άτε παίξε ακόμα λίον τζαι να φύουμε.

Παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλο τα λαμόγια της δικαστικής και του εφετείου. Ελα τα κο κο κοκ ο. Όσοι μας λέγατε να ηρεμήσουμε και πως η βία δεν λύνει ποτέ τα προβλήματα παρακαλώ φάτε την κλάτσα σας

Δεν γίνεται ένας ξυλοδαρμός να κατάφερε όσα δεν κατάφεραν διαβήματα και διαβήματα διοικήσεων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, εκπρόσωποι στη ΚΟΠ, δικηγόροι, εκπρόσωποι τύπου και κομματικές παρεμβάσεις( αν έγιναν). Αν μου λέτε πως είμαι υπέρμαχος της βίας Ε ναι είμαι χίλιες φορές όταν αυτή κάνει αυτούς τους γελοίος τουλάχιστον όχι να με σέβονται αλλά να με φοβούνται.

Να δούμε τι άλλο πρέπει να έρθει στην επιφάνεια για αν αποδειχτεί η γαμημένη η αθωότητα του Λάρκου. Νέα φωτογραφία ντοκουμέντο από μέσα στη φυσούνα που δείχνει σωρεία αστυνομικών με κράνη και ασπίδες που εντελώς τυχαία  ο Ηλία δεν είδε. Ακόμα λίγο εν να δούμε και βίντεο που το κλειστό κύκλωμα και τούτος εν να επιμένει πως τον εδέρασιν ( Το άρθρο γράφτηκε πριν την κυκλοφορία του βίντεο έλεος Ηλία μαζί σου ΕΛΕΟΣ)

Ε ΔΕΡΤΟΝ να τελειώνουμε ρε Λάρκου μου τζαι εσύ ΕΣΠΑΣΕΝ ΜΑΣ! Και έχετε τα μούτρα ρε αλλόθρησκοι να μιλάτε ακόμα για το ποιος ευνοείτε και ποιος όχι? Ουστ κοπρόσκυλα αν σας έκαμναν το ένα δέκατο που τα πράματα που μας εκάμαν ως σήμερα ήταν να εκάμνετε αλλό δέκα πραξικοπήματα

Και τι άκουσα? 11:30 το πρωί το ντέρπι το πιο πιθανόν? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ κοίτα ρε τρόπο που σκέφτηκαν να πατάξουν τη βία ρε οι άχρηστοι. Αντί να δουν τι μαλακίες γίνονται βάλθηκαν να μας πάρουν στο γήπεδο με τη τσίπλα στο μάτι. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ σαστείτε λαστιχάριες έσχει PIJAMA PARTY σας προειδοποιώ ότι έν έχω ούτε και ένα ζευκάριν !!!

Δεν είναι κατά ανάγκη κακό αυτό που αποφασίστηκε. Το πολύ πολύ θα πάει συνεχόμενο το γλέντι από το Σάββατο το απόγευμα. Μια χαρά. Κύριοι αρμόδιοι ΕΓΚΡΙΝΩ

Τι ηλίθιο σύστημα δικαιοσύνης. Βάζει το χέρι του ένας πάνω σε ένα βιβλίο, σηκώνει το άλλο ψηλά και ορκίζεται να πει την αλήθεια. Και όλοι τον πιστεύουν γιατί ορκίστηκε στο ευαγγέλιο. Ε βέβαια, εμ τι θα πει ψέματα στο ευαγγέλιο. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ ναι ρε γάροι εν να δυσκολευτεί να πει ψέματα αν είναι να πετύχει το σκοπό του εν να φοβηθεί να μεν κατεβεί ο αρχάγγελος να τον κάμει τέττε!

Ορκίζομαι στο ιερό ευαγγέλιο πως δεν θα ξαναπιώ μπύρα στη ζωή μου.

Λαέ συνέχισε μην σταματάς. Μην ξεχνάς όλους αυτούς που σε έχουν υποταγμένο για χρόνια τώρα. Μην ξεχνάς τον Ηλία και όλους της δικαστικής και του εφετείου. Που τώρα σαν τα ποντίκια τρέχουν να πηδήξουν από το πλοίο. Θυμηθείτε τον Δημήτρη Κυριακού που έστειλε τους μικρούς Oμονοιάτες στη κερκίδα, θυμηθείτε τους μόνιμους που βασάνισαν τον στρατιώτη για ένα τριφύλλι. Μην ξεχνάς. Μην τους αφήνεις να σε κοιμίζουν. Κούνα το κεφάλι, κάτσε το κάτω που τη βρύση να ξυπνήσεις και πες ΘΥΜΑΜΑΙ!

Φασίστες που μπουκάρατε στο Πανεπιστήμιο την ώρα των εκλογών ακούστε το καλά. Μια φορά θα χτυπήσει ο λαός όχι περισσότερες μα θα σας μείνει χαραγμένη στην μνήμη για πάντα. Μετά το φασιστικό χτύπημα σας σίγουρα πήγατε στον αγώνα της ομάδας σας. Ε κάπου εκεί θα ήταν και ο χοντρούλης – για λίγο καιρό αδυνατούλης – ξανά χοντρούλης Στέφανος. Ρωτήστε και μάθετε λεπτομέρειες για το πώς απαντά ο λαός σε κάτι wannabe ακροδεξιούς σαν και εσάς.

Ρε παιδία έλεος και μετά μου λέτε δεν είναι θέμα τύχης η πορεία του αποερλ. Ρε μια φορά που δεν επέτασεν η σχήνα που το φούρν…ΤΖΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΑΛΑΣΕΝ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΡΕ ΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!

Πάλι εκαταφέραν με τον ένα η με τον άλλο τρόπο να μείνουν πρώτοι. Ρε αν εβάλαμε αποελίστα να γράψει σενάριο για μια ταινία που θα μιλούσε για την ευρωπαϊκή πορεία του αποερλ ΔΕΝ ΘΑΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ! Τι να σας θυμίσω τα γκολ με την Βισλα με το πορτάρη να κάμνει το τροχονόμο? Τους αποκλεισμούς μεγαθηρίων με αποτέλεσμα να μπει στους δυνατούς στα προκριματικά? Τα δοκάρια? Τις στραβοκλωτσιές που τους έβγαιναν καλύτερα από πάσες?  Ε κανεί σιορ.

Το είπε και ο Ιβαν «η φετινή χρονιά δεν πρέπει να αποτελέσει μέτρο σύγκρισης για τις επόμενες γενιές». Με λίγα λόγια τούτα τα πράματα γίνονται μια κάθε 50 χρόνια ρε λαστιχάρικα τζε κατά βάθος ξέρετε το και εσείς οι ίδιοι.

Ε Φοίβο τι εν να γίνει ρε φίλε? Θέλεις τους ή εν τους θέλεις τελικά στο γήπεδο? Επρίσετε μας τα με τούτα τα ερωτικά καβγαδάκια που έσχεις με το μπατσοι-φι. Να σου το πω ίσχια. Εκαταλάβαν σε τα πουτανάκια τζαι γαλεύκουν σε, πιάνουν σου τα κανονικά!!

Κυριακή παιδιά. All in TZAI KANEI! Τα τελευταία χρόνια είχαμε πάμπολλες φορές την ευκαιρία να τους ντροπιάσουμε αλλά λόγω πολλών παραγόντων κυριότερα εξωγηπεδικών πάντοτε μέναμε στα λόγια. Ε την Κυριακή ξεκινά η καινούργια πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Θα ξεκινήσει με νίκη πάνω σας ρε χτιτζιά τζε θα τελειώσει το Μάη με πανηγυρισμό του πρωταθλήματος. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που μας δίνετε την ευκαιρία να κάνουμε την νέα αρχή μας ΠΑΝΩ ΣΑΣ!

Λοιπόν τα πολλά λόγια είναι φτώχια μάγκες. Παίχτες  έχετε ένα καταραμένο λόγους να νικήσετε την Κυριακή. Διαλέξτε ο καθένας από ένα και πάρτε. Για τον προπονητή μας? Για τις γελοίες τους αποφάσεις ? Επειδή απλά γουστάρετε ? Όποιο λόγο και να διαλέξετε ρε παιδάκι μου πάρτε τον και κάντε τον έμμονη ιδέα στο μυαλό σας μέχρι να τελειώσει το γαμημένο το ενενηντάλεπτο.

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΗ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟΥ ΠΟΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΤΕΡΠΙ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΧΑΣΙΚΛΙΕΣ ΟΙ «ΝΗΦΑΛΙΟΙ» ΟΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΟΛΗ ΚΥΠΡΟΣ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ ΤΗΣ. ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ SHOW !!

ο Ηοοlifan