Άποψη Αναγνώστη: Σαν δεν ντρέπονται λέω εγώ


Τους Τραμπούκους, τους Αλήτες σαν δεν ντρέπονται λέω εγώ, ΦΤΟΥ ΤΟΥΣ, που κτύπησαν τον αθώο άνθρωπο, πόσοι εν που ήταν είπαμε; Δυο; Κρίμας!

Χμ και να βγαίνει ο αδερφός του θύματος στα κανάλια με δάκρυα στα μάτια και λυγμούς και να δηλώνει: Πρώτη φορά με έπιασε τηλέφωνο και είπε μου εκτυπήσαν μου, δηλαδή κατ’ εσένα έπρεπε να σε πιάνει κάθε μέρα για να μην εκπλήσσεσαι; Ε με τούτα που κάμει το σωστό θα ήταν κάθε μια ώρα να σου κτυπά τηλέφωνο ένεν;  Η έλπιζες επειδή εν πολλά ‘καθαρός’ ο αδερφός σου ότι εν θα εγίνετουν ποτέ τούτο το πράγμα.

Και να λες εκείνο το Θεικότατο: μετά την απόφαση της δικαστικής απειλούσαν τον και η αστυνομία δεν έκανε τίποτε να τον προστατέψει. Να τα πάρουμε ένα ένα. Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι οι μόνες διαφορές που έχει ο αδερφούλης σου εν που την απόφαση της δικαστικής που ξεκίνησαν; Και τι υπονοείς με αυτό; ότι πάλε η Συτσιά του μαύρου ένα τα πληρώσει;

Εγελάσαν σε μα εμείς εν και πιάνουμε τα όπλα και τα μαχαίρια και βγαίνουμε μες τις γειτονιές να κάνουμε show και μετά είμαστε Άγιοι και παραπονούμενοι μες τα κανάλια, τέλος πάντων να κρύψω και να πάω στο επόμενο.

Η αστυνομία δεν έκαμε τίποτε. Και τι ήθελες ρε δηλαδή; Εσκέφτηκες να εδίαν και 2-3 αστυνομικούς κάθε μακακα της δικαστικής της Κοπριάς σας και ακόμα 5-6 κάθε μαυροφορεμένου κορακιού που ακούει στις εντολές σας; Η αστυνομία εν για τους αθώους πολίτες και όχι για εκείνους που ρίφκουν λάδι στην φωτιά.

Όπως έστρωσες να κοιμηθείς λέει μια παροιμία, ξέρεις την; Αν δεν την ξέρεις πε μας το να σου στείλουμε κανένα βιβλίο να την μάθεις….

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ……

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ….

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΛΙΩΜΑΣΤΕ….

ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΟΛΕΜΑ ΣΟΥ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ…..

ΟΥΣΤ ΚΟΠρίτες!!