Άποψη αναγνώστη: Αγνοείται μέχρι νεοTEPAΣ…


Που να είναι άραγε αυτό το χαριτωμένο αγόρι εν ονόματι Χ”Λιασής; Πραγματικά απορώ! Αλλά θα μου πείτε τώρα πώς θα ασχοληθεί μαζί μας, τώρα που αυτός και η ΚΩΛΟπαρέα του μας βλέπουν αφή ψηλού..! Μη χέσω! Όσοι από εσάς αναρωτιέστε που μπορεί να βρίσκεται, μην ανησυχείτε.. Εντός της εβδομάδας θα κάνει την παρουσία του σε κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό να τα πει εναντίων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και των οπαδών της. Παλιά μου τέχνη κόσκινο που λέγαν και οι παλιοί. Θα ακούσουμε ένα πουφ(!) και να το καρτούν σαν τζίνι που βγήκε από το λυχνάρι.

Πραγματικά είναι άξιο απορίας πώς και τόσο καιρό δεν βρέθηκε κάποιος να του κλείσει το στόμα. Ας θυμηθούμε λίγο την περσινή χρονιά όπου o φίλτατος χατζηβλάκας (αναφέραμε πολλές φορές το όνομα του) προσπάθησε με το γνωστό του ειρωνικό ύφος να εντείνει το κλίμα πριν από το ντέρμπι, μιλώντας για διαιτησίες, ότι θα βρούμε μπροστά μας όλους τους αποελίστες και μπλα μπλα… Ας θυμηθούμε και τις ευχές που έδωσε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ότι δηλαδή εύχεται το πρωτάθλημα να μην κριθεί στα πέναλτι (εννοώντας φυσικά το πέναλτι του Κωσταντίνου με τη πέγεια την περίοδο 09-10). Μα δηλαδή από ν’ αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του!!

Παραπέμπεται λοιπόν στη δικαστική και αυτή με τη σειρά της τον τιμωρεί με μηνιαίο αποκλεισμό (παιδί δικό της είναι άλλωστε) από τα γήπεδα (χέστηκε να σας πούμε την αλήθεια).

Μέχρι και η διοίκηση των ακατονόμαστων στράφηκε εναντίων του, όταν μετά από οδηγία να μην κάνει δηλώσεις, αυτός παράκουσε και έκανε της κελλές του.
Ο άνθρωπος πραγματικά ζει αλλού. Σε κάποιον Άρη ή Κρύπτον δεν ξέρουμε ούτε και εμείς που. Η έκφραση ”πράγμα που επαναλαμβάνεται πάβει να είναι τυχαίο” αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά, ότι δηλαδή οι δηλώσεις του προαναφερθέντα κάθε άλλο παρά τυχαίες δεν είναι. Έχουν στόχο φυσικά να πλήξουν την ομάδα μας, να χτύσουν εντυπώσεις στο κόσμο των ακατονόμαστων και γενικά να δημιουργήσουν μία ατμόσφαιρα κόλαση πριν το ντέρμπι που θα έχει ως αποτέλεσμα το βάψιμο της εντατικής και πάλι σε χρώμα… πορτοκαλί!

Καλό είναι λοιπόν για όλους μας για αυτή την εβδομάδα, να προτιμήσουμε να διαβάζουμε μόνο δικά μας sites, έτσι ώστε να αποφύγουμε τυχών προκλήσεις. Μην ξεχνάτε ότι και τα ”αντικειμενικά” ΜΜΕ δεν είναι και τόσο αντικειμενικά εν τέλη.
Ένα πράμα ελπίζουμε και ευχόμαστε όλοι. Το παιχνίδι της Κυριακής να κυλήσει ομαλά και χωρίς παρατράγουδα, με διαιτησία που θα μοιράσει το παιχνίδι στα ΔΥΟ! Αν γίνει αυτό, να είστε σίγουροι ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από το παράρτημα!

”ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ”

Gate9er

το βήμα του φιλάθλου