Στόχος η νίκη και ένα άδιο γήπεδο (θύρα9)

185

Αύριο η ομάδα μας αγωνίζεται στο Παραλίμνι με την τοπική ομάδα και υπό κανονικές συνθήκες ο ΛΑΟΣ θα ετοιμαζόταν για ακόμη μία “κατάληψη” του χωριού.  Φέτος όμως τα πράγματα ΠΡΕΠΕΙ να είναι διαφορετικά.  Ως γνωστό εδώ και περίπου ένα μήνα εφαρμόζεται το μέτρο της ΑΠΟΧΗΣ από τα εκτός με μόνο σκοπό το συμφέρων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Ο πόλεμος που δέχετε το σωματείο μας είναι χωρίς διακοπή, και ο μόνος που δείχνει ικανός να προστετεψει την ομάδα είναι ο ΛΑΟΣ Της. Ένας λαός που έχει μπει για τα καλά στην πρώτη γραμμή και είναι έτοιμος να κάνει ότι χρειαστεί για να πάρουν οι κύριοι το μήνυμα ότι δεν μπορούν να παίζουν με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η αποχή έστω και εαν κάποια αδέλφια διαφωνούν γίνεται για το καλό της Ομόνοιας και το κακό ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ.  Ναι είναι δυσκόλο και για εμάς τους ίδιους η ΑΠΟΧΗ όμως πρέπει σε αυτόν τον πόλεμο με την ΚΟΠ να κάνουμε όσες θυσίες χρειαστεί φτάνει να τον κερδίσουμε.

Αύριο Σάββατο λοιπόν θα πρέπει το γήπεδο στο Παραλίμνι να θυμίζει εκκλησία ενώ στο Fan Club μας και στα υπόλοιπα οικήματα σε όλη την Κύπρο πρέπει να γίνεται χαμός. Επίσης πολύ σημαντικό όπως αναφέραμε και στην τελευταία μας ανακοίνωση είναι η ενίσχυση του Σωματείου μας μέσω των εισφορών που κυκλοφορούν.
Επίσης να υπενθυμίσουμε την πρωτοβουλία της οργανωμένης μας κερκίδας για συλλογή ειδών Ρουχισμού για άπορους συνανθρώπους μας.

Όσο αφορά την ομάδα, η νίκη είναι μονόδρομος και ελπίζουμε οι ποδοσφαιριστές μας να επίστρεψουν στις προήγουμενες τους εμφανίσεις και να πάρουν άλλη μία σημαντική νίκη.

(gate9.com.cy)