Να πάρει το αυτονόητο


Λίγες ώρες απομένουν για το παιχνίδι με την ένωση, εκεί όπου η Ομόνοια καλείτε να δώσει τα διαπιστευτήρια της και να περάσει για 5η συνεχή χρονιά με το διπλό από το «Τάσος Μάρκου»

Ο προπονητής της ομάδας μας που θα βρίσκετε κανονικά στον πάγκο θα έχει στη διάθεση του όλους του ποδοσφαιριστές. Με την ολοκλήρωση της χθεσινής προπόνησης ο Νεόφυτος Λάρκου ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με την Ένωση η οποία αποτελείται από τους Γιωργαλλίδη, Γεβριτς, Καρυπίδη, Μπουθόν, Σερφά, Σπούνγκιν, Κυριάκου, Αβραάμ, Μαργκάσα, Κασέκε, Λεάντρο, Σάλατιτς, Αγκουιάρ, Μακρίδη, Ντα Σίλβα, Εφραίμ , Χριστοφή, Αλωνεύτη, Φρέντι και Ρενχίφο.

Ο προπονητής μας έχει να επιλέξει τους 11 πιο έτοιμους ποδοσφαιριστές από το πλούσιο οπλοστάσιό του, για το τρίποντο κόντρα στην ενπ. Το πιο πιθανόν είναι να δούμε την ίδια εντεκάδα όπως και με την Σαλαμίνα, με 1-2 αλλαγές. Ο Σάλατις θα είναι πολύ πιθανόν εκτός 11άδας μετά το κακό του παιχνίδι κόντρα στους “κόκκινους”, ενώ ο Άλεξ Ντα Σίλβα ίσως ξεκινήσει στην βασική εντεκάδα.

Είναι κουραστικό να λέμε τα αυτονόητα, όμως η νίκη σήμερα είναι το μοναδικό επιθυμητό αποτέλεσμα, μετά και από την απώλεια με την Νέα Σαλαμίνα. Η ομάδα μας έχει όλες τις δυνάμεις να επανέλθει στις νίκες και να επανακτήσει την μέγιστη δυνατή ψυχολογία ενόψει παραρτήματος.

Η αποχή των φίλων της Ομόνοιας θα είναι ακόμη πιο έντονη σήμερα, καθώς η προπώληση κυμάνθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Ευχή όλων τα μηνύματα να περάσουν και στην (φιλική προς τους απέναντι) ομάδα της Ένωσης, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους εχθρούς της Βασίλισσας. Το παιχνίδι εξαρτάται καθαρά από την δική μας απόδοση εντός και εκτός γηπέδου.