Άρχισαν τα όργανα ενόψει ντέρπι


Ντροπή και αίσχος. Από τώρα ξεκίνησαν οι απέναντι να κινάνε τα νήματα για να βάλουν τους διαιτητές τους στο παιχνίδι μας την άλλη βδομάδα. Ήδη έχουν τοποθετηθεί για τους διαιτητές της αρεσκείας τους και άρχισαν οι διάλογοι μαζί με μεγάλο διοικητικό στέλεχος της επιτροπής διαιτησίας για το ποιους θέλουν και ποιους όχι.

Αυτό πάει να πει μηχανισμός. Ο Τάκης Αντωνίου μας το είχε πει, θα κινηθούνε όλοι !!! Να περιμένουμε δηλαδή την επανεμφάνιση Χατζιλιασή, την εμπλοκή του Φούλη και του Ιωνά και άλλων πολλών χιλιοειπωμένων.

Για κάποιο περίεργο λόγο την αποχή του στα αίσχη φαίνεται να κάνει από το facebook άτομο που εδώ και πολύ καιρό μας τα έπρηζε και τελευταία ακούστηκε το όνομα του συνδεδεμένο με νυχτοπερπατήματα σε χώρους άβατους.

Όσο αφορά το δικό μας παιχνίδι που προηγείται σε σημασία των βρωμισμένων, απλά να σας υπενθυμίσω ότι ο κ. Αδάμος Λοϊζου, πρώην πρόεδρος της Ενπ ταξίδευε μαζί με τον Ιωνά Νικολάου (αντιπρόεδρο Δη.Συ.) στο Λένινγκραντ για να δουν την ομάδα τους.

Δεν θα αναπτυχθούμε επί του προφανές και αν έχουμε εμείς το φιλικό ή αυτοί, αν οι σχέσεις είναι δυνατές μεταξύ Ενπ και εμάς ή αυτών και για το ποια ομάδα είναι στη θέση να πληρώνει διαιτησίες και ομάδες, αλλά και ποια ομάδα αποδεδειγμένα στη πορεία του χρόνου έδειξε ότι αυτά τα έχει κάνει τέχνη της.

Τα ΜΜΕ ήδη συντάσσονται από τον καθοδηγητή τους και θα πολεμήσουν ανοιχτά για το κοινό συμφέρον του παραρτήματος. Θα ξεχάσουν ότι αφορά εμάς, θα κρατηθούν σε 1-2 φάσεις που έχουν να λένε και θα θυμηθούν τις 1-2 μοναδικές στιγμές που το παράρτημα αδικήθηκε σε φάσεις και θα μας τα λένε για ένα 7ήμερο.

Ότι και να κάνετε όμως θα μας βρείτε απέναντι σας..