Όχι για εμάς αλλά για όλους


Σε συνέχεια του προηγούμενου μας άρθρου «η Γενιά που θα απελευθερώσει την Ομόνοια» θα θέλαμε να συμπληρώσουμε το ρόλο που παίζει, ή καλύτερα το ρόλο που δεν παίζει η πολιτική του τόπου στην εξυγίανση του κυπριακού ποδοσφαίρου και του κυπριακού αθλητισμού γενικότερα. Έχουμε γίνει πολλάκις μάρτυρες ενός κουκλοθέατρου πολιτικών συμφερόντων κάθε φορά που υπάρχει μια εκλογική διαδικασία. Μας ξενίζει ιδιαίτερα που ενώ η δεξιά βρίσκετε συνεχώς παρόν στα ποδοσφαιρικά του τόπου, μαντρίζοντας καθημερινά τις ποδοσφαιρικές τους εταιρίες, η πολιτική αριστερά δηλώνει απούσα.

Που βρίσκεστε Ομονοιάτες βουλευτές;

Η κατάσταση είναι σοβαρή, έχει προκαλέσει αναστάτωση στη κοινωνία και το κράτος θα έπρεπε να έχει αναλάβει άμεσα μέτρα. Δεν είναι δυνατόν να αφήνετε ένας άνθρωπος και οι ακόλουθοι του να κοροϊδεύουν τόσες χιλιάδες κόσμου και εσείς να σφυρίζετε ανέμελα. Οι ψευτοαπειλές του Κουτσοκούμνη για μη παρέμβαση του κράτους στα της ομοσπονδίας γιατί υπάρχει τυχόν κίνδυνος τιμωρίας από την ΟΥΕΦΑ, έχουν αφήσει το ελεύθερο στο λεγάμενο να διαχειρίζεται εκατομμύρια και να δίνει πρωταθλήματα κατά προτίμηση.

Πότε επιτέλους η Βουλή θα εξετάσει όλες αυτές τις καταγγελίες εναντίων αυτού  που με τις πράξεις του έχει κάνει φιλήσυχους κατοίκους του νησιού να θέλουν να καταφύγουν στη βία για απόδοση δικαιοσύνης! Εδώ απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους ομονοιάτες βουλευτές και όχι μόνο, σε όλους τους δημοκρατικούς βουλευτές αυτού του τόπου επιτέλους να σταματήσει αυτή η παράλογη σιωπή και να πάρουν θέση εδώ και τώρα. Συνάδερφοι σας του Δη.Συ έχουν θέσει θέμα στη βουλή για πολύ πιο ασήμαντα θέματα  όπως τα λεφτά των μεταγραφών της Ομόνοιας. Πολλοί άλλοι βγαίνουν κάθε λίγο και λιγάκι σε διάφορα ραδιόφωνα και εντελώς τυχαία μετά που η ομάδα τους ηττάται από την Ομόνοια.

Μιλήστε! Βοηθήστε το ποδόσφαιρο αυτού του τόπου να πάψει να είναι τσιφλίκι των λίγων. Βγάλτε τα κουστούμια σας και βάλτε τα παλιά σας, γιατί για να καθαρίσει η βρωμιά που έχουν αφήσει αυτοί οι αχρείοι τόσα χρόνια θέλει δουλειά πολύ. Το θέμα δεν είναι αν μπορείτε να μας βοηθήσετε το θέμα είναι αν το θέλετε.

Είμαστε δυνατοί αλλά μπορούμε να γίνουμε ανίκητοι αν αποφασίσουν κάποιοι να συστρατευτούν μαζί μας. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, μπορεί να έχουμε τεράστια θέληση και το δίκαιο με το μέρος μας αλλά αν δεν ενωθούν σε αυτό τον αγώνα μας και υπόλοιπα σωματεία και πολιτικά κόμματα ίσως να μην καταφέρουμε τα πολυπόθητα αποτελέσματα.

Όχι για εμάς αλλά για όλους.

Και σας το ζητάμε OXI για να απομακρύνουμε τον κ.Κουτσοκούμνη και τη θέση του να πάρει κάποιος που απλά θα κάνει τα δικά μας χατίρια. Αλλά για να πάρει τη θέση του κάποιος που μπορεί επιτέλους να φέρει μια ηρεμία στην ταραγμένη ποδοσφαιρική ζωή του τόπου. Για να μπορούμε όλοι μας να διεκδικούμε τις νίκες ανεξαρτήτως αντιπάλου. Για να μπορούμε επιτέλους να βλέπουμε όλοι μας  τις ήττες μας σαν δικά μας κακά αποτελέσματα και όχι σαν προαποφάσεις κάποιων άλλων.

Διαβάστε το προηγούμενο άθρο:

«η Γενιά που θα απελευθερώσει την Ομόνοια»