Ακόμα μια κλασσική προπαγανδιστική τακτική


Ακόμα μια κλασσική προπαγανδιστική τακτική – αυτή της στρέβλωσης της αλήθειας. Δημοσιογράφοι και ραδιοφωνο-σταθμάρχες σε πλήρη συνεννόηση.

Θα σας το κάνουμε ξεκάθαρο για να το χωρέσει καλά το μυαλουδάκι σας. Είστε και εσείς εργαλείο του συστήματος, όπως είναι και η ΚΟΠ. Η προπαγάνδα σας και τα ψέματα σας δεν θα περάσουν. Είμαστε Ομόνοια και θα τα βάλουμε με όποιο τολμήσει να βλάψει με άδικο και παράνομο τρόπο την ομάδα μας, το κυπριακό ποδόσφαιρο και την κυπριακή κοινωνία γενικότερα. Όποιος πολεμά την Ομόνοια, πολέμα την Κύπρο.

Εκείνα που δεν λένε είναι πάρα πολλά. Αυτά που έχουν να κάνουν με τη δική τους εύνοια. Αυτά για τα οποία κάθε ομάδα φωνάζει μετά από κάθε παιχνίδι μαζί τους. Για το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Αλαμπί στην ασπίδα, το γελοίο μπασκετικό πέναλτι με Απόλλωνα, τη σφαγιαστική διαιτησία με Νέα Σαλαμίνα και καθαρότατου ακύρωση τέρματος της Σαλαμίνας. Τις 2 καθαρές κίτρινες με την Ένωση που τις έκαναν γαργάρα. Τεχνική προπαγάνδας που ονομάζεται απόκρυψη πληροφοριών.

Ο στόχος τους είναι ένας. Να εξισώσουν την δική τους εύνοια με την δήθεν εύνοια της Ομόνοιας για να μπορούν να κάνουν ότι θέλουν ανενόχλητοι. Για να μπορούν να δικαιολογήσουν και τις μελλοντικές τους εύνοιες. Που είμαστε σίγουροι ότι το αποέλ θα έχει μελλοντικές εύνοιες. Το έργο το έχουμε ξαναδεί, δεν μας εκπλήσσει. Είναι σαν να βλέπεις σειρά στην τηλεόραση σε επανάληψη. Μόνο που αυτή η σειρά δεν είναι το 50-50 αλλά το 80-20.

Τις ιστοσελίδες τους τις διαχειρίζονται γνωστοί δημοσιογράφοι και ραδιοφωνό-σταθμάρχες. Είναι σε πλήρη συνεννόηση με το σωματείο τους, την ΚΟΠ, τα ΜΜΕ και τα πολιτικοκοινωνικά συμφέροντα. Είναι άριστοι γνώστες και σπουδασμένοι στη προπαγάνδα και το ψέμα και προσπαθούν συντονισμένα και με βάση σχεδίου να ευνοήσουν την ομάδα τους και να κάνουν ζημιά στον ανταγωνισμό – στην Ομόνοια δηλαδή.

Είναι ντυμένοι στα κοστούμια τους και να πίνουν τους καφέδες τους στο coffee beanery και τα ποτά τους στο απεριτίβο με συνωμοτικές διαθέσεις. Όλοι μαζί, παράγοντες, στελέχη του αποέλ και της ΚΟΠ, μεγαλοδημοσιογράφοι, βουλευτές και όλο αυτό το χρήμα το βρώμικο. Παίρνουν εντολές από τους ραδιούργους στην Πινδάρου και από τα ενδότερα των μασονικών τους στοών.

Εδώ τα αφεντικά τους κοροϊδεύουν ολόκληρη την κοινωνία, θα σκεφτούν να εγκληματήσουν στο ποδόσφαιρο; Εδώ μας λένε ότι φταίει ο πρόεδρος γιατί δεν ήξερε, λες και έπρεπε να έχει βγάλει ανώτατη σχολή πολέμου και εκπαίδευση ΟΥΚ για να εκτελεί τα καθήκοντά του. Εδώ οι τράπεζες τους έχουν οδηγήσει τον κόσμο σε κρίση και αυτοί αποφάνθηκαν ότι φταίνε οι μεροκαματιάρηδες και οι μισθωτοί και ότι ο φτωχός πρέπει να πληρώσει τα σπασμένα. Θα διστάσουν να πουν ψέματα για το ποδόσφαιρο, αν είναι για να ευνοηθεί η ομάδα τους;

Με αυτούς τους ανθρώπους έχουμε να κάνουμε. Που έχουν στήσει εδώ και δεκαετίες ένα ψέμα και μέσα σε αυτό ζουν. Που ακόμα και η ίδια τους η ιδεολογία είναι ένα ψέμα και το μόνο που πραγματικά τους ενδιαφέρει είναι η εκμετάλλευση του κόπου των ανθρώπων.

Τι εννοούμε; Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά για να δούμε το εν τη γενέσει ψέμα του αποέλ.

Διακηρύττουν ότι η ιδεολογική τους βάση είναι οι αξίες του ελληνισμού και του Χριστιανισμού. Βάση αυτών των αξιών χωρίζουν τους ανθρώπους. Σε Έλληνες, σε Τούρκους, σε Εβραίους, μαύρους, ομοφυλόφιλους σε οποιοδήποτε διαχωρισμό. Διαχωρίζουν τους ίδιους τους Έλληνοφωνους σε Έλληνες, ανθέλληνες, προδότες, Πόντιους, Βλάχους κτλ. Έχουν μια ρατσιστική, φυλετική αντίληψη με βάση τις αξίες του ελληνισμού.

Πολλές φορές έχουν κάνει ήχους μαϊμούς σε έγχρωμους ποδοσφαιριστές, όπως τον Λούα Λούα και τελευταίως τον Ντόσα Τζούνιορ. Έχουμε δει σβάστικες και άλλα εθνικιστοκοφασίστικα σύμβολα στα γήπεδα με αποκορύφωμα το ταξίδι ύμνο προς το ναζισμό, των αποελιστών στο Άουσβιτς. Έχουμε δει εθνικιστικές οργανώσεις που έχουν σχέσεις με νεοναζιστικές οργανώσεις να έχουν εξέχουσα θέση στην κερκίδα τους. Εκτοξεύουν απειλές κατά της ζωής προοδευτικών ανθρώπων. Όπως τα συνθήματα για φούρνους των ναζί και για το θάνατο του πρόεδρου της Δημοκρατίας. Έχουν μια αίσθηση ότι μπορούν να δίνουν πιστοποιητικά ελληνικότητας και ότι όποιος δεν τους προσκυνά δεν είναι Έλληνας. Προσπαθούν με αφορισμούς, απαξιώσεις και απειλές από την μια και δόξες και ηρωισμούς από την άλλη να σε κάνουν μέρος της δικής τους ελληνικότητας. Και όλα αυτά έχοντας σαν βάση τις αξίες του ελληνισμού.

Η απόλυτη στρέβλωση της αλήθειας υπάρχει μέσα στην ίδια την κοσμοθεωρία τους. Ζουν μια πλάνη όσοι πιστεύουν στο αποέλ σαν ιδέα. Η πραγματική αλήθεια είναι ότι τα αφεντικά έχουν βρει ένα τρόπο να μαντρίζουν τους ανθρώπους και να τους εκμεταλλεύονται. Έχουν βιάσει ιστορία και πολιτισμό για να δημιουργήσουν ένα αναλώσιμο στρατό από πωρωμένα μυαλά να πολεμά για τα συμφέροντα του παρακράτους τους.

Με το να αντιληφτεί κάποιος τα πιο πάνω, αυτόματα καταρρέουν και οι προπαγάνδες περί έλληνων, ανθέλληνων και προδοτών και δείχνει ποιοι είναι οι πραγματικοί ανθέλληνες. Καταρρέει η προπαγάνδα για το αρνί αριστερός, αφού δείχνει ποιοι είναι τα πραγματικά αρνιά. Καταρρέει η προπαγάνδα για φυλές και ρατσιστικά έθνη. Καταρρέουν όλοι οι μύθοι και η ιδεολογία που έχουν χτίσει γύρω από το αποέλ. Δείχνει ξεκάθαρα ότι το αποέλ ήταν, είναι και θα είναι ο εκπρόσωπος της στρέβλωσης και της διαβολής μέσα στην κυπριακή κοινωνία.

Γι αυτό πλανεμένε αποελίστα κάνε μια κριτική σε αυτά που σου λένε και σε θέλουν να πιστεύεις. Μην τυφλώνεσαι από την αγάπη και το πάθος σου για την ομάδα σου. Μην τυφλώνεσαι από τις βρώμικες επιτυχίες της και μην τρως ότι σου σερβίρουν. Είναι κρίμα να είσαι μέρος αυτού του ψέματος. Και να το ξέρεις ότι η Ομόνοια σαν ιδέα, είναι τόσο μεγάλη που χωρά ακόμα και μέσα σε σένα, ένα υποστηρικτή του “μισητού” αντιπάλου.

Συναγωνιστές Ομονοιάτες. Κλείστε τα αυτιά σας σε αυτά που σας λεν. Ουδέν κρυπτόν υπό τον (πράσινου) ήλιο. Κρατήστε τα λάβαρα ψηλά. Όσο ψέμα και όση λάσπη και να ρίχνουν εναντίων μας, τόσο πιο πολύ θα μας πεισμώνουν. Όλοι μαζί πάμε για το εικοστό πρώτο.

Όλοι μαζί να κάνουμε τη σιγουριά τους για πρωτάθλημα το χειρότερο τους εφιάλτη.