Hoolifan: Προχωράμε με αυτά που έχουμε


Ισοπαλία 1 βαθμός. Ήττα 0 βαθμοί.

Καθαρά μαθηματικά και έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι με ικανοποιεί και το βαθμολογικό κέρδος. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ για το που έπρεπε να ήμασταν τώρα και που είμαστε γιατί πάει πολύ πίσω η κουβέντα…. Μέχρι το Σαλτσμπουρκ για να καταλάβετε. Για αυτό άστε το. Προχωράμε με αυτά που έχουμε.

Να την και την τρίτη μας ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Επαναλαμβάνω ισοπαλία, δεν είναι ανάγκη να βάζουμε τα σωσίβια και να τρέχουμε πανικόβλητοι να πηδάμε από το πλοίο.

Χρειάζεται όμως να επιδιορθώσουμε το σκαρί μας αν δεν θέλουμε να καταλήξουμε στο πάτο με τα ψάρια. Άμα βλέπεις να μπάζεις νερά κλείνεις την τρύπα νωρίς νωρίς.

Άλλοι είναι αυτοί που φωνάζουν για μισθοφόρους την μια, και μπράβο παλληκάρια την άλλη.

Μόνη αήττητη στο πρωτάθλημα και χωνέψετε το λαστιχάριες. Και θα παραμείνει έτσι είτε κινήσετε τους μηχανισμούς είτε δεν τους κινήσετε.

Που από ότι μαθαίνουμε τους «κινάτε» μια χαρά τους μηχανισμούς. Έτσι Νεκτάριε. Μα  Πιτσιλλίδη μου και εσείς ένα άνθρωπος της καθαρεύουσας? Είμαι σίγουρος πως είναι όλα προπαγάνδα των κακών ομονοιατών αποκλείετε να έγινε τέτοιο πράγμα. Τουλάχιστον με Πακιστανό. Σίγουρα θα προτιμούσες μια βαριά βαριά πούτσα του τσολιά. Από δω και μόνο φαίνετε το ψέμα.

Ρε γάρε σούστενε μακάρι να είχαμε έτσι δύναμη να φκάλουμε προπαγάνδα  προς τα έξω και να γίνετουν χαμός, και πίστεψε με ως τώρα θα σε είχα μυστική ερωμένη του Κουλία και παντρεμένο με το Γαβαλά μια νύχτα στο Λας Βέγκας.

Και δικαίωμα σου να βάζεις ότι θέλεις στο κώλο σου δεν σε κρίνουμε για αυτό.  Σε κρίνουμε ρε γιατί μας τα έχεις πρήξει με τα ήθη και τα έθιμα σου σαν καλός χριστιανός μπροστά από τις κάμερες για να σε βλέπουν οι κυράδες και να καμαρώνουν και μόλις κλείνουν τα φώτα την πέφτεις στο κάμεραμαν!!

Πίσω στα δικά μας.

Καταρχήν οι παίχτες μας έπρεπε να φανούν πιο ψύχραιμοι. Δεν γίνετε για τόσες αγωνιστικές να μην δέχομαι τέρμα και να τρώω 2 και να κινδυνεύω να φάω άλλα τόσα. Το οφείλατε στο προπονητή σας και στο τεράστιο κόσμο να παρουσιαζόσασταν πιο ψύχραιμοι. Μαθαίνουμε και προχωράμε. Μαθαίνουμε όμως. Έρχεται άλλο ένα τεστ και μετά έχει τελικές εξετάσεις!!

Δευτέρα μέρα 7 η ώρα και ο λαός είχε περισσότερο κόσμο από ότι παίρνουν ο δεύτερος ο τρίτος και ο τέταρτος μαζί το Σαββατοκύριακο!! Με μια ανάλογη πορεία στην Ευρώπη σαν και εσάς δεν πα να μας βάζετε παιχνίδι παραμονή πρωτοχρονιάς πάλι γεμάτο θα είναι το γήπεδο! Τι να μας πείτε για το λαό σας.

Χριστοφή άλλο ένα τέτοιο φάουλ και ο λαός μπορεί να σου δείξει την πόρτα εξόδου. Όχι από την ομάδα αλλά από τις καρδιές του. Είσαι επαγγελματίας ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Ότι μα ότι και να ακούσεις από την κερκίδα δεν έρχεσαι σε αντιπαράθεση με τον κόσμο στη κερκίδα. Ποτέ. Μην επαναληφθεί

Και ‘σεις ρε παιδιά εκεί στην ανατολική είπαμε θυμώνουμε κάνουμε ράνουμε αλλά βρισίδι σε παίχτες είναι το χειρότερο που μπορείτε να κάνετε για να αλλάξει η αγωνιστική τους κατάσταση στο γήπεδο.

Για να δούμε πως θα εξελιχθεί και η έφεση. Δεν περιμένω και πολλά. Το κακό έχει ήδη γίνει και θα μπορούσε να αποφευχθεί. Και δυστυχώς όσο και αν δεν θέλουμε να το χωνέψουμε είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι να επιστρέψει ο Λάρκου. Θα έρθουν και άλλα εμπόδια και μακάρι να είμαστε όλοι έτοιμοι να τον στηρίξουμε και να μην πάρουμε πάλι την εύκολη λύση της απομάκρυνσης προπονητή.

Όσοι σκέφτεστε να πάτε στο εκτός με Παραλίμνι θυμηθείτε πως η ένωση ήταν πληροφορημένη για την αδικία που θα διέπραττε ο Ηλία στον αγώνα αναγέννησης με την Ομονοια, για αυτό άλλωστε φώναζε που πήραμε και την κεντρική εξέδρα. Φοβόντουσαν για τυχόν καταστροφές στην κερκίδα τους που τώρα που το σκέφτομαι ήταν κρίμα και άδικο που δεν τους βγάλαμε ασπροπρόσωπους.

Επίσης όσοι σκέφτεστε να πάτε, αν δείτε πουθενά το προπονητή μας πέστε του ότι λυπάστε για την άδικη απόφαση της δικαστικής, λυπάστε που γίνονται τόσες αδικίες εις βάρος της ομάδας μας, γενικώς έχετε μπουχτίσει με τον αρχιεπίσκοπο Κουτσοκούμνη, αλλά δεν μπορείτε να χάνετε αγώνα της ομάδα σας….

Καταλάβετε το. Ο κόσμος δεν αλλάζει με κουβέντες δεν άλλαξε ποτέ με προσευχές! Συμβούλιο σχερετούμεν.

Όλοι παλεύουν μες τη λάσπη κάνουν του κόσμου τις βρωμιές για να φτάσουν στο τίτλο και εμείς φοβόμαστε μην λερώσουμε τα κουστούμια μας! Αν δεν μπορεί μια Ομόνοια να κανονίσει ένα παιχνίδι με τη Σαλαμίνα με τη βοήθεια και των πιο πάνω, ε ναι παιδιά συγνώμη αλλά υστερούμε ΚΑΙ σε αυτό το τομέα. Γιατί αν νομίζετε πως οι αντίπαλοι μας κερδίζουν όλα τα παιχνίδια στο γήπεδο τότε τζαι ο Πιτσιλίδης εν αρσενικός. Είσαι Αντρέα μου είσαι…. απλά όχι και τόσο φανατικός.

Αλλά φαίνετε είναι απασχολημένοι οι πάνω με το να γράφουν συγχαρητήριες επιστολές στο σκατό για τα επιτεύγματα του στην Ευρώπη. Άντε με το καλό όλοι σας στη Κένεντυ για πανηγυρισμούς με την νέα επιτυχία μην μένετε μόνο στις επιστολές. Τι είπες? Είναι τυπικές αυτές οι επιστολές?  Και η αθώωση του Λάρκου έπρεπε να ήταν τυπική διαδικασία αλλά είδαμε την γύμνια μας και την δύναμη μας.

Μακάρι με τη συχνότητα που στέλλατε συγχαρητήριες επιστολές να βγαίνατε και να στηρίζατε την ΟΜΟΝΟΙΑ την ομάδα σας. Μια δήλωση το μήνα έστω για το θεαθήναι που να μιλά για τη σαπίλα του κυπριακού ποδοσφαίρου κάτι ρε παιδί μου να καταλάβουμε πως δεν είμαστε μόνοι μας. Πέστε μας ρε είμαστε μόνοι μας? Είστε μαζί μας ρε ή με τους άλλους?  Το κοπάδι δεν ζητάει πολλά λίγο φαί λίγο νερό και προπάντων προστασία. Αλλιώς πηδάει το φράχτη και την κάνει στα βουνά σαν αγρίμι!!

Γνωμικό της ημέρας. Το μοναδικό Ευαγγέλιο που αναφέρει την παρουσία του Ιωάννη κατά τη Σταύρωση, καθώς και τη φράση του Ιησού «Μήτερ, ίδε ο υιός σου», είναι το κατά Ιωάννην! Τελικά, η ιστορία γραφόταν ανέκαθεν από αυτούς που έχουν στα χέρια τους τα ΜΜΕ.(Δουκίδης)

Γνωμικό της ημέρας 2 Όταν βάζεις δόλωμα σε μια φάκα, ν’ αφήνεις χώρο και για το ποντίκι…

o Hoolifan