6 μήνες τί είναι σιόρ?


Αυξάνεται το κόκκινο μες τούντο τόπο ή εν η ιδέα μας που την πολύ συγκίνηση και που τις γλείφτικες ανακοινώσεις συγχαρητηρίων της αξιαγάπητης ΕΝΠ.

Λέτε ότι είμαστε παράρτημα της ΚΟΠριάς και ότι παπάς μας εν ο ‘κύριος’ Αρχικουτσοκούμνης μα είσαστε σίγουροι; Εν και εν εμάς που χαϊδεύουν τα αυτιά μας οι Δικαστικές εν εσάς ρε Ξυπνάτε. 6 μήνες τι είναι ρε; Τίποτε έπρεπε να ήταν ο Ιβανούλλης μας ο τρομερός στην θέση του Νεόφυτου σας και να δείτε τι θα γινότανε. Θα μας τιμωρούσαν με 6 εντός έδρας κεκλισμένων θυρών, 6 παιχνίδια εκτός έδρας να γίνουν Τρίτη, 6,000,00 ευρώ πρόστιμο στον προπονητή μας και σε κάθε παίκτη (αφού κρατούν τώρα) και στην φιέστα μας να μην εμφανιστή καν. Επειδή έχετε εξουσία έπρεπε να σας κάνουν το χατίρι και να στήσουν την δικαστική;

Ο Αποέρλ μονάχα ξέρει και επιστρέφουμε δυνατοί πιο δυνατοί και έτοιμοι να πληρώσουμε (αφού το ξανακάναμε πολλές φορές, cash θέμας τουντην φορά). Και όπως είπαμε το πρωτάθλημα εν τζιαι θέλουμε το εμείς έτο εν για να συνεχίζουμε τον αγώνα στο Champions League που έσιη τζιαι ΡΥΑΛΙΑ!! Εσιή κρίση τώρα σκεφτείτε μας τζιαι εμάς ΛΛΙΟΝ!!!!

ΑΠΟΕρλ ΘΡΥΛΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ (εν το νέο μας σλόγκαν ως που να επιστρέψουμε στις καλές παλιές μέρε, ΣΦΥΡΙΓΜΑ = ΠΕΝΑΛΤΙ)