Να σηκωθούμε πιο ψηλά


Σε αντίθεση με κάποιους άλλους η ομάδα μας δεν παίζει φιλικά. Φυσικά και είναι καλύτερα που είναι έτσι τα πράγματα. Μη ξεχνάμε ότι έτσι σφυρηλατήθηκε η μεγάλη ιδέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Περηφάνια, δίκαιο, απλότητα, σεβασμός, λαοκρατία είναι μερικές από τις λέξεις που ενώνονται για να φτιαχτεί η μεγάλη ιδέα.

Από την άλλη, στους κύκλους των διεφθαρμένων ακούστηκε (από την Παρασκευή το πρωί) ότι μια άλλη ομάδα της Λευκωσίας έταξε 4000 ευρώ έκαστος στους κόκκινους αν δεν πάρουμε το τρίποντο. Φαίνεται έχουν τόσα πολλά πλέων που μπορούν να πληρώνουν και τρίτους. Μόνο έτσι μπορούν να ελπίζουν πως θα πρωταγωνιστούν αφού μέχρι τώρα δεν έπεισαν ούτε τους οπαδούς τους.

Φυσικά οι 2 βαθμοί που απώλεσε η ομάδα μας δεν είναι έργο των απέναντι αφού παίξαμε άσχημα, χωρίς πάθος, χωρίς συγκέντρωση λες και ήταν αδιάφορο παιχνίδι.  Αν θέλουμε το πρωτάθλημα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να κρατήσουμε μόνο τα θετικά από την ισοπαλία, όσο λίγα κι αν είναι. Ας πατήσουμε πάνω της για να σηκωθούμε πιο ψηλά.

Όλες αυτές οι φήμες που προηγήθηκαν εδώ και 1μιση μήνα για τον προπονητή μας, την πιθανή του τιμωρία, τις προθέσεις του για παραίτηση, το ότι πολλά media προσπαθούσαν καθημερινά να συνδέσουν άλλα ονόματα στον πάγκο του τριφυλλιού, σίγουρα είχαν το δικό τους μερίδιο ευθύνης. Παρόλα αυτά εμείς δεν μάθαμε να κρυβόμαστε πίσω απ’ το δάκτυλό μας. Υπήρχε σε μεγάλα χρονικά διαστήματα, κενό στην απόδοση της ομάδας μας και αυτό στοίχησε. Αυτό στοίχησε περισσότερο στον τσαμπουκά που έδειξε χθες ο κόσμος στις κερκίδες, γιατί ήταν αποφασισμένος ο Λαός να πάρει από μόνος του τον αγώνα.

Θέλει δουλειά πολλή

Ας κρατηθούμε λοιπόν σοβαροί, με όρεξη για δουλειά αφού για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή. Ο ΣκαΤάκης μας το υποσχέθηκε, θα κινητοποιήσει όλους τους μηχανισμούς που υπάρχουν για να πάρει η μπόχα το πρωτάθλημα. Κάθε λίγες μέρες εμφανίζεται και ένας νέος μοχλός… Τέτοια πρωταθλήματα τα παίρνει και ο Σπάρτακος Ανδαλουσίας … Φυσικά αυτούς που να τους χαλάσει? Η ιστορία τους είναι βασισμένη σε τέτοια τρόπαια.

Από εμάς περνάει το πρωτάθλημα και ο οποιοσδήποτε φιλόδοξος μνηστήρας του τίτλου αυτού. Στο χέρι μας και στη φωνή μας είναι αν θα μπορέσει έστω και να γλυτοκοιτάξει κάποιος αυτό τον τίτλο. Ας μην πέσουμε στην παγίδα τους, από ένα σκορ και ας κάνουμε το 2×2 στα επόμενα μας παιχνίδια και τότε θα δοθούν οι απαντήσεις στον κάθε ντοπαρισμένο. Αν είναι παράλογη η απαίτηση μας να μην χαθούν ποτέ ξανά βαθμοί από ομάδες που ανέβηκαν φέτος στην πρώτη κατηγορία τότε δηλώνουμε παράλογοι και απαιτούμε διπλάσια προσπάθεια σε αυτά τα παιχνίδια.

Από μας εξαρτάται!!

TrifylliMvp: Βαθμολογία Ποδοσφαιριστών