Λέτε ψέματα τρελά


Έβγαλε είδηση το παράρτημα της ΚΟΠ μέσω προπαγανδιστικής ιστοσελίδας τους, ότι η Ομόνοια έδινε 2000 ευρώ πριμ σε κάθε παίκτης της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου αν κατάφερναν να νικήσουν το αποέλ την Κυριακή.

Ακόμα ένα τεράστιο ψέμα των προπαγανδιστών απέναντι που θέλουν να πολώσουν το κλίμα πριν από το μεταξύ μας παιχνίδι. Είναι στο -4 και οι μηχανισμοί δεν λένε να κοπάσουν. Μετά το σκάνδαλο της δικαστικής επιστράτευσαν και τα ψέματα για να προξενήσουν όσο το δυνατόν περισσότερη ζημιά στην Ομόνοια.

Ευτυχώς όμως που υπάρχουν και οι ομονοιάτικες ιστοσελίδες για να αποκαθιστούν την τάξη στα ψέματα των απέναντι. Είναι σε όλους γνωστό ότι στην Αγία Πετρούπολη ταξίδεψε και ο πρόεδρος της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου για να παρακολουθήσει το αποέλ στο παιχνίδι του με τη Ζενίτ. Είναι επίσης γνωστή και η “πρωτότυπη” ανακοίνωση που έβγαλε η Ένωση Νέων Παραλιμνίων που έδινε συγχαρητήρια στο αποέλ. Φαίνεται να έχει αναπτυχθεί μια σχέση μεταξύ αυτών των δύο σωματείων.

Η αλήθεια γύρω από τη βρώμα που έβγαλε το αποέλ είναι ότι η ομάδα του αποέλ πρότεινε στην Ένωση να έχει μειωμένη απόδοση και η ομάδα της Ένωσης αρνήθηκε. Μετά την νίκη τους και φοβούμενοι να μην μαθευτεί η κίνησή τους προς την Ένωση οι προπαγανδιστές του αποέλ είπανε να εκμεταλλευτούν το συμβάν προς όφελος τους και ξεκίνησαν να διαδίδουν ψέματα εναντίων της Ομόνοιας.

Διαχρονικοί ψεύτες οι απέναντι με την κλασσική τους πλέον τακτική του να φορτώνω στους άλλους τις δικές μου αμαρτίες. Αμ δεν θα σας περάσει. Τα ψέματά σας είναι καιρός να τελειώνουνε.