Θύρα 9: ΟΛΟΙ ΓΣΠ!!


Eπιτέλους τέλειωσε το ανιαρό Σαββατοκυρίακο χωρίς ΟΜΟΝΟΙΑ, και σήμερα μέρα Δευτέρα λόγω της εμπάθειας των “κυρίων” στην ΚΟΠ, ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ ετοιμάζεται να κατακλύσει το ΓΣΠ και να στείλει βροντερό μήνυμα σε όλους.  Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!

Τα γελοία γεγονότα με την υπόθεση του αποκλεισμού του προπονητή και του προέδρου μας, έχουν συσπειρώσει σε απίστευτο βαθμό την ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, κάτι που φάνηκε και στην προπόνηση του Σαββάτου όπου πέραν των 3,000 οπαδών μας βρέθηκαν στο Γέρι και έδωσαν μηνύματα στήριξης τόσο προς τον Νεόφυτο Λάρκου αλλά και προς την ομάδα και το σωματείο γενικότερα.

Οι ποδοσφαιριστές εμφανίζονται παθιασμένοι και λυσσασμένοι να πατήσουν κάθε αντίπαλο στο γήπεδο και να οδηγήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στον τίτλο.  Πραγματικά είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που βλέπουμε τους ποδοσφαιριστές μας τόσο ενωμένους, τόσο παθιασμένους και αποφασισμένους να φέρουν τον τίτλο στην Παπανικολή.

Η οργανωμένη μας κερκίδα καλεί όλους όσους θα βρεθούν σήμερα στο γήπεδο, σε τραγούδι και φωνή για 90 λεπτά για να κάνουμε το γήπεδο καζάνι που θα λυγίσει τους αντιπάλους και θα οδηγήσει την ομάδα πιο ευκολά στην νίκη.  Ο ρόλος μας στις κερκίδες πρέπει να είναι πρωτίστος  η στήριξη της ομάδας και μετά η παρακολούθηση του αγώνα.

ΕΜΠΡΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Eπίσημη Σελίδα Θύρας 9

ΘΥΡΑ 9 στο Facebook